Dla mnie sms ju¿ jest nie œmieszny, ogl¹dam go licxz¹c ¿e poka¿¹ coœ œmiesznego i dla rozmów w t³oku. ChoÌ cxzasami s¹ œmieszne materia³y w sms ale tylko czasami
Ciekawe czy Hojarska zniknie z RozmĂłw w TÂłoku teraz po wyborach :rozglada:
Zle by siĂŞ staÂło,ale ona zawsze wraca-nawet kiedyÂś spod mĂłwnicy w ktĂłrymÂś odcinku :devil:
Szkoda by byÂło jakby znikÂła Hojarska, Beger, Lepper. Jak dla mnie to Âśmietanka RwT. MyÂślĂŞ, Âże bĂŞdÂą oni siĂŞ pojawiaĂŚ. MoÂże nie tak czĂŞsto jak wczeÂśniej, ale napewno bĂŞdÂą. Np. jak Andrzej Lepper w sprawie seksafery bĂŞdzie pewnie wystĂŞpowaÂł u Szymka
Czyli krĂłtko mĂłwiÂąc(jakto mĂłwi KuÂźniar) z jednej strony dobrze siĂŞ staÂło,Âże gwiazdorzy Samoobrony zostawili po sobie tyle ÂśladĂłw :tanczy: Przydatna medialnie partia !
A Pawlak jak siĂŞ podoba?Wg mnie troszkĂŞ zbyt muÂłowatego go zrobili,ale miaÂł dobre riposty :aniol:
Debiut Pawlaka uwaÂżam za udany. CaÂłkiem podobny byÂł do oryginalnego i gÂłos chyba identyczny Jeszcze siĂŞ Waldek w RwT rozkrĂŞci "Panie Waldku pan sie nie boi..." jak to ÂśpiewaÂł Kazik
..2/3 Sejmu za panem stoi :spiewa: Chyba tak to byÂło
Fajna byÂła wyprawa Ădwarda do Sejmu :spiewa: Ta caÂła MÂłelli Rokita to chyba nie za bardzo wiedziaÂła o co chodzi,ale jakoÂś dziwnie mnie to nie dziwi :devil:
Reszta siê fajnie zachowa³a,reszta pos³ów Ogólnie dobry odcinek-Owsiak robi³ robotê jakto siê mówi :spiewa:
maxxx pisze:..2/3 Sejmu za panem stoi Chyba tak to byÂło
DokÂładnie tak.
Pierwszy dzieĂą ÂĄckiego w Sejmie naprawdĂŞ fajny. Najlepsze byÂło "Jest Donald? A on tu Âśpi?"
PosÂłowie bardzo dobrze na niego reagowali i wykazywali siĂŞ swoim poczuciem humoru w przeciwieĂąstwie do Nelly :/ Nawet udaÂło siĂŞ Ădwardowi konferencjĂŞ z dziennikarzami zrobiĂŚ
ÂŚwietne to byÂło Ădward ÂĄcki w sejmie - moÂże to byĂŚ staÂły punkt programu! Jak do gabinetu PiS'u wszedÂł a tam Nelly Rokita Jak o to powiedziaÂł : 'Mamy podobne fryzury?' Albo: 'Jest Donald?'
No ĂŞdward w sejmie to byÂło coÂś ;D
Fajne Rozmowy z DanusiÂą i DodÂą! Udany debiut Pawlaka, choĂŚ mogÂło byĂŚ weselej ;p
WaÂżne, Âże jest pomysÂł na kaÂżdy odcinek programu I sÂą wyniki wtedy!
Po moich skomplikowanych obliczeniach wysz³o, ¿e dotychczasowa œrednia ogl¹dalnoœÌ tej edycji wynosi 3,37 mln. widzów. Wynik jest bardzo dobry i mam nadziejê, ¿e siê nie zmniejszy (poprzednia edycja mia³a 3,11 mln.)