}{ypnosea pisze:Fani Agaty - niektórzy, ¿eby nie napisaÌ wiêkszoœÌ s¹ jak skorupki od jajka
A skÂładaÂła koleÂżanka kiedykolwiek w swoim Âżyciu komukolwiek obietnicĂŞ :> ?? Nawet najbardziej niedorzecznÂą i mĂŞczÂącÂą na Âświcie :> ??
No to z³ó¿ i wczuj siê w po³o¿enie ch³opaków :] !!
Obiecali szanowaĂŚ prywatne wÂątki z Âżycia Agaty , nawet ich strzec i co :> ?? I polegli :/ !!
W³aœciwie Al to nie wiem , mówi³ mi , ¿e jest wk... zdenerwowany , i¿ musi jakiœ czas odpocz¹Ì od wirtualnego pozbawionego wszelkich zasad œwiata , bo w realu ma do czynienia z tylko i wy³¹cznie szlachetnymi osobami :] !!
}{ypnosea pisze:Mniejsza z tym

Nie rozumiem tak jak i oni, Âże jednym Agata nie mĂłwi nic, innym coÂś powie mimo, Âże obcy, a jeszcze innym pod warunkiem, Âże znajomi, opowiada o sobie niemal wszystko
A ja to sobie myœlê tak , ¿e to ta wrodzona skromnoœÌ Agatki tak jej namiesza³a w g³owie

!!
A to odmawia wywiadu , bo nie zasÂługuje na to by figurowaĂŚ obok nazwisk znanych dziennikarzy ( jej strata :devil: ) a to znowu nie chce fanom nic o sobie powiedzieĂŚ -cholera wie czemu :hyh: ?? Czy Black aÂż taki straszny :uhh: ?? Ale teraz ma takÂą jakÂą ma tutaj .... poÂżal siĂŞBoÂże .... biografiĂŞ :hyh: !!
DziwnÂą taktykĂŞ obraÂła , ale dziennikarkÂą jest ÂświetnÂą , wiĂŞc trzeba to szanowaĂŚ

!!
A Âże zasady dotyczÂące jej prywatnego Âżycia , ktĂłre wprowadziÂła , prowadzÂą do takiego rozÂłamu wÂśrĂłd ... juÂż nawet nie fanĂłw ( bo trudno nazwaĂŚ fanem tego , co link zapodaÂł -otwierajÂąc puszkĂŞ niejako puszkĂŞ Pandory ) a ludzi niÂą zainteresowanych , to jest SAMA SOBIE WINNA :] !!!!!
Tylko dlaczego ja tak z tego powodu cierpiĂŞ

!!
To , Âże nie opowiada o sobie nieznajomym to teÂż takie nijakie wytÂłumaczenie

!! Alleee przecieÂż tyle razy juÂż to analizowaliÂśmy , Âże juÂż nie chce mi siĂŞ setny raz powtarzaĂŚ , Âże takie patrzenie na Âświat jest
bezsensowne :hyh: !! bo obcy teÂż ma prawo wiedzieĂŚ :ban: !!
not that kind pisze:Skoro juÂż nie bĂŞdzie
tutaj pisaĂŚ, to gdzie (jeÂśli w ogĂłle

) mam wrzucaĂŚ capsy?

Chyba nie uwierzy³aœ , ¿e ja mam zamiar odejœÌ z tego powodu , który poda³em

??
Wczoraj byÂłem trochĂŞ zaÂłamany tym co siĂŞ staÂło i nie miaÂłem Âżadnej ochoty zaglÂądaĂŚ tutaj

!! Dzisiaj trochĂŞ mi juÂż przeszÂło -chociaÂż cholernie tĂŞskniĂŞ za chÂłopakami i do koĂąca Âżycia bĂŞdĂŞ miaÂł Âżal do Administratora, Âże nic nie zrobiÂł , by chÂłopakĂłw zatrzymaĂŚ

!!
W pewnym sensie rodzic a nic nie troszczy siĂŞ o dzieci -zwyrodniaÂły ojciec :devil: !! nie wiem jak dÂługo wytrzymam tu w takiej atmosferze , ale dla Agatki warto siĂŞ staraĂŚ

!!
Za dzisiejsze capsy dziaaaaaaaaaa :* !! WidziaÂłem na szczĂŞÂście relacjĂŞ :tanczy: !! :brawa: Jedna tylko byÂła :> ?? Anooo taaakk -expozeeee :/ !!
}{ypnosea pisze:Ja jestem potwornie wdziĂŞczna, temu kto podaÂł link do konta Agaty

Pomimo, Âże sama mam konto na tym portalu, to do gÂłowy mi nie przyszÂło, Âże moÂże tam teÂż byĂŚ Agata???
A ja wiedziaÂłem , ale jak ÂżyczyÂła sobie Agatka -przykÂładnie milczaÂłem :] !!

x: Serwery tam gorsze niÂż na tym forum :devil: !! no bo uÂżytkownikĂłw wiĂŞcej :devil: !!
}{ypnosea pisze:Ogromne wraÂżenia robiÂą na mnie zdjĂŞcia Agaty w towarzystwie kolegĂłw i koleÂżanek i belfrĂłw
Na niektĂłrych jest nie do poznania :devil: !!

x:
}{ypnosea pisze:I jedna bardzo istotna sprawa - znam ewentualne nazwisko Agaty po wyjœciu za m¹¿ - Wolny, a jeœli odmieni przez rodzaj ¿eùski: Wolna

Oj chyba nigdy nie zmieni panieĂąskiego :hahaha:
A przetÂłumacz sobie z angielskiego -FREE

!!
}{ypnosea pisze:Jeszcze raz dziĂŞkujĂŞ za ten link :*
A ja przeklinam dzieĂą , w ktĂłrym ten link siĂŞ tu pojawiÂł

!! StraciÂłem kolejnych kompanĂłw

!!
}{ypnosea pisze:Aha

Jeszcze za relacje z MR w Poznaniu muszĂŞ Agacie podziĂŞkowaĂŚ :* Ciekawie, rzeczowo, a moÂże nawet trochĂŞ na ''naszÂą" stronĂŞ :*
Na WaszÂą stronĂŞ :> ?? Nie rozÂśmieszaj mnie :hahaha: !! Poszukaj na you tube relacji i posÂłuchaj uwaÂżnie jeszcze raz

!!