Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Jak najbardziej nawet 4 sekundy obcowania w JoasiÂą trzeba doceniaĂŚ
Takie czasy teraz Po Joasie trzeba czekaĂŚ w wielkiej kolejce i niewiadomo czy uda siĂŞ jÂą dostaĂŚ
Jak za komuny-na szczescie byÂłem nieÂświadomy wtedy,ale nic w przyrodzie nie ginie :spiewa:
Drogi maxxxie, w³aœnie dziœ na chwile w³¹czy³em Wiadomoœci przed prognoz¹ w tvnie (nie zasta³em tam Doroty G ). W prowadzi³a Ma³gorzata Wyszyùska, która chyba nigdy nie mia³a kucyka, a dziœ Chyba musia³a nas czytaÌ i postanowi³a, ¿e te¿ coœ zmieni
A ja Ci powiem,¿e wczoraj w³¹czy³em i Jej fryz kojarzy³ mi siê z Joasiow¹ fryzurk¹ miko³ajow¹ :tanczy: Ale nie,nie 'przechodzimy' na Ma³gorzate Wyszynska :nie: ;)
Nie myÂślĂŞ, by mogÂła byĂŚ aÂż tak okrutna
Nie wiesz do czego moÂże byc zdolna zakochana kobieta :devil: ÂŻartowaÂłem :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jak za komuny-na szczescie byÂłem nieÂświadomy wtedy,ale nic w przyrodzie nie ginie
No ja teÂż nie :hmm: A te utracone sekundy mam nadzieje w takim razie natura nam odda :rydzyk: :tanczy:
A ja Ci powiem,¿e wczoraj w³¹czy³em i Jej fryz kojarzy³ mi siê z Joasiow¹ fryzurk¹ miko³ajow¹ Ale nie,nie 'przechodzimy' na Ma³gorzate Wyszynska
To ju¿ mo¿e podsumowuj¹c ten temat- na kucyka nigdy nie jest za póŸno :devil:
Nie no, ale to jakieÂś zboczenie chyba juÂż jest z tym kucykiem i w ogĂłle z Asinymi wÂłosami :devil:
Nie wiesz do czego moÂże byc zdolna zakochana kobieta ÂŻartowaÂłem
Mo¿e nam na z³oœÌ robi :rozglada: Ale i tak s¹dzê, ¿e nas odwiedza i siê zachwyca tym co piszemy :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Dzisiaj Joasia nie byÂła "wdziĂŞcznym modelem" ;) miaÂła kamiennÂą twarz :(
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:No ja teÂż nie A te utracone sekundy mam nadzieje w takim razie natura nam odda
Kiedys powinny siĂŞ wyrĂłwnaĂŚ nasze cierpienia zwiÂązane z odebraniem Nam w sporym zakresie Joasi.
To ju¿ mo¿e podsumowuj¹c ten temat- na kucyka nigdy nie jest za póŸno
Chcesz powiedzieĂŚ,Âże na 30 urodziny sobie sprawi :tanczy:
Nie no, ale to jakieÂś zboczenie chyba juÂż jest z tym kucykiem i w ogĂłle z Asinymi wÂłosami
No to dlatego narazie mnie nie prowokuj :D Wiesz,Âże to czuÂły punkt :lol2:
Ale i tak sÂądzĂŞ, Âże nas odwiedza i siĂŞ zachwyca tym co piszemy
Wystarczy Âżeby nie byÂła bardzo zÂła :rydzyk: :spiewa:
epsztajnek pisze:Dzisiaj Joasia nie byÂła "wdziĂŞcznym modelem" miaÂła kamiennÂą twarz

Joasia w wersji Mona Lisa rĂłwnieÂż jest urocza :P Ale uÂśmiechniĂŞta daje pewnie wiĂŞksza frajde fotografowi :aniol:

Ale moÂże jutro SÂłoneczko siĂŞ rozchmurzy :rydzyk: :tanczy:
anutkaa
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: anutkaa »

ChÂłopcy, ta Wasza ulubiona Joasia mieszka na Tarchominie. JechaÂłyÂśym dzisiaj obok siebie w olbrzymim korku
epsztajnek

anutkaa pisze:ChÂłopcy, ta Wasza ulubiona Joasia mieszka na Tarchominie. JechaÂłyÂśym dzisiaj obok siebie w olbrzymim korku
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
To rzut beretem ode mnie :shock: Szkoda , Âże idzie zima, urzÂądziÂłbym sobie weekendowe wycieczki krajoznawcze po Tarchominie... :tanczy:
Tylko , ¿e pewnie codziennie przebija siê na lewy brzeg Wis³y przez Most Toruùski. Dla mnie to nie op³acalne.... ja je¿d¿ê Gdaùskim.... No, chyba, ¿e jeŸdzi Wa³em Miedzeszyùskim do Mostu Siekierkowskiego, a wtedy, kto wie, kto wie..... :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Ale z drugiej strony, tak jechaĂŚ obok siebie z JoasiÂą w olbrzymim korku , to wielkie niebezpieczeĂąstwo... czÂłowiek mĂłgÂłby Âłatwo siĂŞ zapomnieĂŚ i z wraÂżenia wjechaĂŚ w komuÂś w zderzak...
:devil:
anutkaa
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: anutkaa »

Taka elegantka a takim brudasem jeÂździ.
epsztajnek

anutkaa pisze:Taka elegantka a takim brudasem jeÂździ.
Ja te¿ je¿d¿ê brudasem.... pasowalibyœmy do siebie... :lol2:
No, ale ja nie jestem elegantem... :devil:
A powaÂżniej, dziewczyna pewno nie ma czasu oddaĂŚ samochodu do myjni .... :(
A swoj¹ drog¹, to koledzy z Wiertniczej powinni zakasaÌ rêkawy , wzi¹œÌ wiaderko, pójœÌ na parking i wymyÌ dziewczynie samochód....
maxxx

Ja wÂłaÂśnie siĂŞ wybieraÂłem umyĂŚ samochĂłd-wÂłasnorĂŞcznie :D MogĂŞ Joasiowy teÂż-gratisowo :lol2: Ale niech siĂŞ spieszy bo mam tylko 1,5 h czasu na takie zabawy :D
Inna sprawa,Âże to szkoda myĂŚ na taka chlape,walka z wiatrakami :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

anutkaa pisze:Taka elegantka a takim brudasem jeÂździ.
Ona wÂłaÂśnie na myjniĂŞ jechaÂła :lol: Jak siĂŞ jest tak zapracowanym jak Joasia to nie ma kiedy podjechaĂŚ umyĂŚ samochĂłd, ale jakby siĂŞ Âładnie uÂśmiechnĂŞÂła do chÂłopakĂłw z forum to oni by juÂż jej odpowiednio wycackali autko na poÂłysk! :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Chcesz powiedzieĂŚ,Âże na 30 urodziny sobie sprawi
Dlaczego musimy tak dÂługo czekaĂŚ
Ale moÂże jutro SÂłoneczko siĂŞ rozchmurzy
Joasia to codziennie ma inny humor
Ale moÂże to przez to stanie w korku
ChÂłopcy, ta Wasza ulubiona Joasia mieszka na Tarchominie. JechaÂłyÂśym dzisiaj obok siebie w olbrzymim korku
Bardzo zazdroszczĂŞ Ciekawe, jaki ma samochĂłd
Mam nadzieje, Âże nie jakiegoÂś grata

Ja teÂż moÂże skorzystam i teÂż zareklamujĂŞ swoje usÂługi
Mam jak¹œ wprawe w czyszczeniu samochodu
ÂŻaden problem zabraĂŚ na myjnie- 5 minut i po sprawie

Korzystam z tego, ¿e podgl¹d na tvn24 siê zaci¹³, a od swojego dystrybutora internetowego dosta³em streaming tvn24 gratis na jeden dzieù ( :spiewa: ) i zamieszczam kilka capsów :rozglada: Mo¿e nie s¹ jakiejœ pierwszej jakoœci, ale te¿ mog¹ byÌ :tanczy:
Joasia w programie Prosto z Polszki :devil: (no dobra Joasiu, juÂż siĂŞ nie czepiam :stop: )

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
epsztajnek

Joasiowe uÂśmiechy trzeba pilnie ewidencjonowaĂŚ :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek
maxxx

arczi pisze:Dlaczego musimy tak dÂługo czekaĂŚ
Wiesz sam jak to jest z nasza kapryÂśnÂą KrĂłlewna :P
Joasia to codziennie ma inny humor
Ale moÂże to przez to stanie w korku
Nie wiem jak wyglÂąda sytuacja korkowa w Warszawie,ale z tego co mĂłwia jest fatalnie :hmm: JeÂśli wraca o 22 do domu to trudno Âżeby byÂła zadowolona-wiĂŞc apeluje szybko koĂączyc te remonty bo Joasia chce mieĂŚ komfort :!: Przy okazji caÂła reszta ludzi :lol2:
Ciekawe, jaki ma samochĂłd
Mam nadzieje, Âże nie jakiegoÂś grata

A jaki by Ci pasowaÂł do Joasi :tanczy:
Joasia w programie Prosto z Polszki
Naprawde tak powiedziaÂła :aniol: :D
epsztajnek pisze:Joasiowe uÂśmiechy trzeba pilnie ewidencjonowaĂŚ
MoÂżemy oprawiaĂŚ w zÂłote ramki do tego :lol2:

Ah Joasiu nie miaÂłem dzis kompletnie czasu ;( MoÂże jutro bĂŞdzie lepiej :rydzyk:
epsztajnek

Nie wiem jak wyglÂąda sytuacja korkowa w Warszawie,ale z tego co mĂłwia jest fatalnie
A - zakÂładajÂąc , Âże Joasia rzeczywiÂście mieszka na Tarchominie - sytuacja jest hiperfatalna , zwÂłaszcza rano :hmm:
JeÂśli wraca o 22 do domu to trudno Âżeby byÂła zadowolona-wiĂŞc apeluje szybko koĂączyc te remonty bo Joasia chce mieĂŚ komfort :!:
W tej konkretnej lokalizacji sytuacjê uratuje tylko nowy most przez Wis³ê ( podobno ju¿ jest w planach :devil: )
Naprawde tak powiedziaÂła :aniol: :D
MiaÂła napisane - a teraz prosto z Polski szkoÂła[....]
No i wyszÂło - a teraz prosto z Polszki :devil:
maxxx

A - zakÂładajÂąc , Âże Joasia rzeczywiÂście mieszka na Tarchominie - sytuacja jest hiperfatalna , zwÂłaszcza rano
;( No tak,czasami zapominam,Âże Joasia mimo swej niezwykÂłoÂści jet mimo wszystko zwykÂłym Âśmiertelnikiem :shock: :shock: :shock: I Joasie tez dotyczÂą takie przyziemne rzeczy jak korki :? Powinni to analizowaĂŚ w Traffic-drogĂŞ Joasi do pracy :spiewa:
W tej konkretnej lokalizacji sytuacjê uratuje tylko nowy most przez Wis³ê ( podobno ju¿ jest w planach )
:D Sk¹d ja to znam :spiewa: Zdanie mantra-niezale¿nie od po³o¿enia geograficznego :tanczy: -byle nad Wis³¹ :lol:
MiaÂła napisane - a teraz prosto z Polski szkoÂła[....]
No i wyszÂło - a teraz prosto z Polszki
Ale to musiaÂło sympatycznie wyglÂądaĂŚ :tanczy: Pewnie Joasia nie byÂła zadowolona :hmm:
Dobrze,Âże nie skoĂączyÂło siĂŞ jak z 'reszortem' o ile siĂŞ nie myle D.Kurasia :xx:
ODPOWIEDZ