Moderator: Łukasz
..powinien wzi¹Ì sprawy..a dok³adniej parasol w swoje rêcenot that kind pisze:Ten to ma szczêœcieRozmówcy zawsze mu podbieraj¹ parasol :devil: Rozumiem, ¿e prezydencki minister móg³ tak zrobiÌ dziennikarzowi z wrogiej stacji, ale ¿eby cz³owiek z otoczenia Gronkiewicz-Waltz :o Za co?
![]()
I wzi¹³obie¿yœwiat pisze:..powinien wzi¹Ì sprawy..a dok³adniej parasol w swoje rêce![]()
To nie do mnie pytanieobieÂżyÂświat pisze:..i jak tam - PaweÂł wybudowaÂł dzis stadion czy nie :>
Zatem juÂż Ci wyjaÂśniamobieÂżyÂświat pisze:..aktualnie to sam nie wiem :rozglada:DÂżastina pisze:A ja to kto? :rozglada: Niby nie fanka Agaty? :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..ona myÂśli o wszystkich tylko nie o swoich fanach
A ja, kiedy sobie przypomnê wszystkie Paw³owe serwisy jakie mia³am przyjemnoœÌ ogl¹daÌ, to ¿al œciska mi serce :uhh: ¯al, ¿e ju¿ nie bêdê mia³a przyjemnoœÌi wys³uchaÌ Paw³owych rozmów z goœÌmi zaproszonymi do studia :uhh: ¯al, ¿e nie us³yszê tu¿ przed pó³noc¹ ¿yczeù spokojnej nocy od mojego ulubionego Pana z TV :uhh: ¯al...Ech, wszystkiego ¿al :uhh:obie¿yœwiat pisze:..ja nie redakcyjna kole¿anka Paw³a ani nie fankaa te¿ zauwa¿y³em ¿e Pawe³ czuje siê jak ryba w wodzie :tanczy:
..kiedy sobie przypomnê ten niedzielny pó³godzinny serwis..
..dokÂładnie kiedy w Czarnkowie odbywaÂł siĂŞ zlot bliÂźniakĂłw
..kiedy PaweÂł tryskaÂł humorem i optymizmem to tym trudniej mi zrozumieĂŚ Âże to byÂł jeden z jego ostatnich serwisĂłw :uhh:![]()
Nie maj¹ pomys³ów na robienie dobrej telewizji, ot coobie¿yœwiat pisze:..nie rozumiem niektórych decyzji szefów tvn24 :nie:
Nie powiemobie¿yœwiat pisze:..co gorsza aktualnie sprawa wygl¹da tak ¿e to Agatka zajê³a miejsce które przez kilka miesiêcy kojarzy³o siê wy³¹cznie z Paw³em :spiewa: :hmm:
..no i jeszcze Piotr JacoĂą![]()
Jeszcze tego by brakowa³o, ¿eby ktoœ zacz¹³ deprecjonowaÌ zdolnoœci reporterskie Paw³a :nie:obie¿yœwiat pisze:..to nie ulega ¿adnej w¹tpliwoœciD¿astina pisze:Tutaj w pe³ni siê zgadzamyMarcin pisze:w plenerze zawsze rewelacyjnie.
Mo¿e za upierdilwoœÌ :devil: Pewnie wyczu³, pan pe³nomocnik HGW, ¿e nie bêdzie ³atwo z Panem Redaktorem siê rozmawia³o, bo nie by³o ³atwo :rozglada: Kiedy pan Wies³aw Wilczyùski, zaczyna³ m¹ciÌ, Pawe³ naciska³ i domaga³ siê konkretnych opowiedzinot that kind pisze:Ten to ma szczêœcieRozmówcy zawsze mu podbieraj¹ parasol :devil: Rozumiem, ¿e prezydencki minister móg³ tak zrobiÌ dziennikarzowi z wrogiej stacji, ale ¿eby cz³owiek z otoczenia Gronkiewicz-Waltz :o Za co?
Jeszcze nie :rozglada: Po rozmowie z przedstawicielem firmy, zarekomendowanej przez min. sportu, do zaprojektowania stadionu - byÂło zapotrzebowanie na PawÂła w innym miejscuobieÂżyÂświat pisze:
..i jak tam - PaweÂł wybudowaÂł dzis stadion czy nie :>
Rzecznik MON, Jaros³aw Rybak :rozglada: z którym Pawe³ rozmawia³ o ¿o³nierzach s³u¿¹cych w Afganistanie, zatrzymanych w sprawie akcji z sierpnia, w krórej zginêli Afgaùczycy. PóŸniej na konferencji ministra Szczyg³o - zwo³anej w tej samej sprawie- siê udziela³ pan redaktor. W kolejnych serwisach zrelacjonowa³ j¹ dla nas, a póŸniej odda³ g³os kole¿ance z Poznanianot that kind pisze:
Zmiana tematu relacji i rzeczone ''branie spraw w swoje rĂŞce'' :devil: I kto teraz mĂłkÂł? :devil:
..no nie wiem ale ja przez bycie fanem dziennikarstwa rozumiem udzielanie siĂŞ w wÂątkach dziennikarzyDÂżastina pisze:Zatem juÂż Ci wyjaÂśniamobieÂżyÂświat pisze:..aktualnie to sam nie wiem :rozglada:DÂżastina pisze:A ja to kto? :rozglada: Niby nie fanka Agaty? :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..ona myÂśli o wszystkich tylko nie o swoich fanachTo, Âże nie udzielam siĂŞ w wÂątku Agaty nie oznacza, Âże przestaÂłam byĂŚ fankÂą jej dziennikarstwa
![]()
..ale dobrze ¿e tak teraz czêsto Pawe³ wystêpuje w roli reportera - to te¿ przecie¿ os³odaA ja, kiedy sobie przypomnê wszystkie Paw³owe serwisy jakie mia³am przyjemnoœÌ ogl¹daÌ, to ¿al œciska mi serce :uhh: ¯al, ¿e ju¿ nie bêdê mia³a przyjemnoœÌi wys³uchaÌ Paw³owych rozmów z goœÌmi zaproszonymi do studia :uhh: ¯al, ¿e nie us³yszê tu¿ przed pó³noc¹ ¿yczeù spokojnej nocy od mojego ulubionego Pana z TV :uhh: ¯al...Ech, wszystkiego ¿al :uhh:
Postanowi³am ograniczyÌ moj¹ dzia³alnoœÌ na forum do udzielania siê w w¹tku tego, dziêki któremu zainteresowa³am siê dziennikarstwemobie¿yœwiat pisze:no nie wiem ale ja przez bycie fanem dziennikarstwa rozumiem udzielanie siê w w¹tkach dziennikarzy
CzyÂżbyÂś coÂś mi sugerowaÂł? :mhm: Nie jesteÂś pierwszym :mhm: Chyba muszĂŞ siĂŞ powaÂżnie nad tym zastanowiĂŚ :mhm:obieÂżyÂświat pisze:..zwÂłaszcza jeÂśli nie opuÂściÂło siĂŞ forum
obieÂżyÂświat pisze:..ale dobrze Âże tak teraz czĂŞsto PaweÂł wystĂŞpuje w roli reportera - to teÂż przecieÂż osÂłoda![]()
..prawda :rozglada:
..dziêkiD¿astina pisze:Postanowi³am ograniczyÌ moj¹ dzia³alnoœÌ na forum do udzielania siê w w¹tku tego, dziêki któremu zainteresowa³am siê dziennikarstwemobie¿yœwiat pisze:no nie wiem ale ja przez bycie fanem dziennikarstwa rozumiem udzielanie siê w w¹tkach dziennikarzyJednak na rzecz w¹tku Agatki te¿ zdarzy mi siê zadzia³aÌ
Nagrywam czasami relacje, co by notka miaÂła materiaÂł do ocapsowania
Nie ma za coobieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞki
To juÂż problem tego kogoÂś :rozglada: My przecieÂż nadal bardzo siĂŞ lubimyobieÂżyÂświat pisze:..ale wiesz
..na razie to wygl¹da tak ¿e jeœli ktoœ nas fanów Agatki i Paw³a mia³ zamiar przez takie a nie inne zamiany sk³óciÌ to mu siê to poniek¹d uda³o :rozglada:
:> MyÂślaÂłam, Âże juÂż siĂŞ nie doczekam :rozglada: Dobrze, dobrze :stop: juÂż nie narzekam :rozglada: I zdaje siĂŞ, Âże te capsy muszÂą mi na dzisiaj wystarczyĂŚnot that kind pisze:Z wczorajszego materiaÂłu![]()
..no wÂłaÂśnieDÂżastina pisze:Nie ma za coobieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞkiMy, fani dziennikarzy, musimy siĂŞ wspieraĂŚ
![]()
..tutaj ale nie tamTo juÂż problem tego kogoÂś :rozglada: My przecieÂż nadal bardzo siĂŞ lubimyobieÂżyÂświat pisze:..ale wiesz
..na razie to wygl¹da tak ¿e jeœli ktoœ nas fanów Agatki i Paw³a mia³ zamiar przez takie a nie inne zamiany sk³óciÌ to mu siê to poniek¹d uda³o :rozglada:Nasza mi³a konwersacja tutaj mówi sama za siebie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości