Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

epsztajnek pisze:
Z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e uszczypliwoœÌ KuŸniara pod jej adresem Agatê bawi, a nasza nie :devil:
Widocznie KuÂźniar nie jest "obcy" :>
Bariera nie do pokonania :/
Tylko ciekawe, czy JarosÂław wskoczyÂłby za AgattÂą w ogieĂą? :] Tak jak my byÂśmy wskoczyli :lol2: Prawda :rozglada:
epsztajnek pisze:A swojÂą drogÂą mĂłgÂłby to wykorzystaĂŚ i zadaĂŚ pytanie "Pani Redaktor, widzowie siĂŞ dopytujÂą , co siĂŞ tak bÂłyszczy na Pani paluszku, bo z daleka nie widaĂŚ" :devil: :devil: :devil:
Gwoli ÂścisÂłoÂści: na paluszkach obu dÂłoni :lol2:
CoÂś mi siĂŞ zdaje, Âże policzyÂłaby siĂŞ z nim Agatta przy najbliÂższej sposobnoÂści :spiewa:
not that kind pisze:
epsztajnek pisze:Kiedy Jarek KuÂźniar zapowiedziaÂł "za chwilĂŞ materiaÂł z Poznania" natychmiast w myÂślach padÂła komenda " sprzĂŞt w pogotowie !" No i za chwilĂŞ....... Agatka w schronisku dla psĂłw :tanczy:
Ja teÂż byÂłam w pogotowiu i nagraÂłam :lol2: I mimo, Âże capsy juÂż sÂą, to dam i moje :lol2: W koĂącu taka fajna rozmowa i temat :)
Doskonale przecieÂż wiecie, Âże co caps i wykonawca, to obyczaj :lol2: Znaczy siĂŞ indywidualne podejÂście do uchwycenia obrazu :lol2:
not that kind pisze:
epsztajnek pisze:Jak temu sk.....Ăłrkowanemu KuÂźniarowi udaje siĂŞ zawsze tak rozbawiĂŚ AgatĂŞ :>
Z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e uszczypliwoœÌ KuŸniara pod jej adresem Agatê bawi, a nasza nie :devil:
NajwyraŸniej ró¿ni¹ siê nasze spostrze¿enia... zasadniczo :devil:
WczeÂśniej nie przypuszczaÂłbym, Âże moÂżna takÂą uwagÂą AgattĂŞ rozbawiĂŚ :> MoÂże, kiedy jest na wizji, nie chce robiĂŚ przykroÂści koledze i Âśmieje siĂŞ z jego "dowcipĂłw", wchodzi w interakcjĂŞ :mhm: A z nami to inna sprawa... :x
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
Widocznie KuÂźniar nie jest "obcy" :>
Bariera nie do pokonania :/
MoÂże nasze poczucie humoru nie jest jeszcze wystarczajÂąco proste , Âżeby nie pisaĂŚ prostackie :mhm: ?? :devil: Nad Jarkiem Agatka ewidentnie siĂŞ lituje :lol: !!
Alchemik pisze:Tylko ciekawe, czy JarosÂław wskoczyÂłby za AgattÂą w ogieĂą? :] Tak jak my byÂśmy wskoczyli :lol2: Prawda :rozglada:
Dobrze ,Âże dodaÂłeÂś "prawda" , bo mi Âżycie miÂłe :lol2: i za nikogo , kto nie che siĂŞ do mnie uÂśmiechaĂŚ , traciÂł go nie bĂŞdĂŞ :nie: !!
Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:A swojÂą drogÂą mĂłgÂłby to wykorzystaĂŚ i zadaĂŚ pytanie "Pani Redaktor, widzowie siĂŞ dopytujÂą , co siĂŞ tak bÂłyszczy na Pani paluszku, bo z daleka nie widaĂŚ" :devil: :devil: :devil:
Gwoli ÂścisÂłoÂści: na paluszkach obu dÂłoni :lol2:
CoÂś mi siĂŞ zdaje, Âże policzyÂłaby siĂŞ z nim Agatta przy najbliÂższej sposobnoÂści :spiewa:
Tak to on nie zaryzykuje :stop: !! Nikt nie chciaÂłby usÂłyszeĂŚ z ust takiej damy : spieprzaj dziadu :devil: !! No a okazji do sprawdzenia , czy ryzykant z redaktora juÂż nie bĂŞdzie ;) !! No , chyba , Âże jutro :devil: !! Ale juÂż dzisiaj wiem , Âże taki odwaÂżny to pan Jarek nie jest :devil: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:
epsztajnek pisze:Kiedy Jarek KuÂźniar zapowiedziaÂł "za chwilĂŞ materiaÂł z Poznania" natychmiast w myÂślach padÂła komenda " sprzĂŞt w pogotowie !" No i za chwilĂŞ....... Agatka w schronisku dla psĂłw :tanczy:
Ja teÂż byÂłam w pogotowiu i nagraÂłam :lol2: I mimo, Âże capsy juÂż sÂą, to dam i moje :lol2: W koĂącu taka fajna rozmowa i temat :)
Doskonale przecieÂż wiecie, Âże co caps i wykonawca, to obyczaj :lol2: Znaczy siĂŞ indywidualne podejÂście do uchwycenia obrazu :lol2:
Od razu pierwsza rzecz , która mnie rozbawi³a to ta , ¿e ju¿ na wstêpie facet zacz¹³ zbli¿aÌ siê podejrzanie do Agatki :o !! :devil: PóŸniej ona tak jakby odskoczy³a od niego zabieraj¹c ten ogromny parasol :devil: !! Rozmowa mimo tego by³a interesuj¹ca :P !! A na koniec Agatka próbowa³a wmówiÌ widzom , ¿e oboje z goœciem mieszcz¹ siê pod parasolem , kiedy goœÌ zmokniêty jak kura by³ :devil: !! :grozi:

Zoo dzisiaj tak :D ?? PamiĂŞtam , Âże kiedyÂś czytaÂłem tutaj o jakiejÂś wizycie Agatki w zoo -ale to chyba na wiosnĂŞ byÂło i nie ma Âżadnych capsĂłw :uhh: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Dobrze ,Âże dodaÂłeÂś "prawda" , bo mi Âżycie miÂłe :lol2: i za nikogo , kto nie che siĂŞ do mnie uÂśmiechaĂŚ , traciÂł go nie bĂŞdĂŞ :nie: !!
Chocia¿ najczêœciej jesteœmy jednomyœlni, to nie mam najmniejszego prawa wypowiadaÌ siê, zw³aszcza w tak istotnej kwestii jak utrata w³asnego ¿ycia na rzecz innej osoby, w imieniu ogó³u :lol2:
Zatem przyjmujemy postawĂŞ niecieszenia siĂŞ z uÂśmiechĂłw, ktĂłre nie sÂą skierowane do nas, a juÂż tym bardziej nie sÂą przez nas powodowane? :devil:
marcinkowsky pisze:Tak to on nie zaryzykuje :stop: !! Nikt nie chciaÂłby usÂłyszeĂŚ z ust takiej damy : spieprzaj dziadu :devil: !! No a okazji do sprawdzenia , czy ryzykant z redaktora juÂż nie bĂŞdzie ;) !! No , chyba , Âże jutro :devil: !! Ale juÂż dzisiaj wiem , Âże taki odwaÂżny to pan Jarek nie jest :devil: !!
Nikt chyba nie chciaÂłby w Âżaden sposĂłb naraÂżaĂŚ siĂŞ takiej wspaniaÂłej kobiecie? :aniol:
marcinkowsky pisze:Zoo dzisiaj tak :D ?? PamiĂŞtam , Âże kiedyÂś czytaÂłem tutaj o jakiejÂś wizycie Agatki w zoo -ale to chyba na wiosnĂŞ byÂło i nie ma Âżadnych capsĂłw :uhh: ??
Po pierwsze: tak, to prawda, Agatta w przeszÂłoÂści nadawaÂła juÂż relacje z poznaĂąskiego zoo - jednego z dwu, jakie PoznaĂą posiada - z tego co pamiĂŞtam :lol2: Wtedy jednakÂże rzecz dotyczyÂła biologicznego budzenia siĂŞ zwierzÂąt, a ptakĂłw zwÂłaszcza, na wiosnĂŞ :lol2:
I po drugie, to a propos ptakĂłw, ich choroba wywoÂłana wirusem H5N1, zwana "ptasiÂą grypÂą", ktĂłrej ognisko wykryto w Mazowieckiem, odebraÂła nam szansĂŞ i nadzieje na kolejne relacje Agatty ;(
Tvn24 niemal caÂłkowicie oszalaÂła na punkcie "ptasiej grypy" :?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Zatem przyjmujemy postawĂŞ niecieszenia siĂŞ z uÂśmiechĂłw, ktĂłre nie sÂą skierowane do nas, a juÂż tym bardziej nie sÂą przez nas powodowane? :devil:
Mimo tego , ¿e s¹ to najpiêkniejsze uœmiechy na œwiecie , to przecie¿ od pocz¹tku wiadomo , ¿e one nie do nas :( !! Bo przecie¿ jak Agatka jest sama i tylko my przed telewizorami , to nigdy ........... no dobraaa :stop: niech jej bêdzie .... z regu³y nigdy siê tak nie uœmiechnê³a :nie: !! A tak jak do Jarka , to mogê œmia³o i z ca³¹ stanowczoœci¹ napisaÌ , ¿e nigdy siê do nas nie uœmiechnê³a :nie: !! Ale nie to nie -na kolanach prosi³ nie bêdê :nie: !!
Alchemik pisze:Po pierwsze: tak, to prawda, Agatta w przeszÂłoÂści nadawaÂła juÂż relacje z poznaĂąskiego zoo - jednego z dwu, jakie PoznaĂą posiada - z tego co pamiĂŞtam :lol2: Wtedy jednakÂże rzecz dotyczyÂła biologicznego budzenia siĂŞ zwierzÂąt, a ptakĂłw zwÂłaszcza, na wiosnĂŞ :lol2:
Wam teÂż towarzyszyÂła oÂżywiona dyskusja :devil: !!
Alchemik pisze:I po drugie, to a propos ptakĂłw, ich choroba wywoÂłana wirusem H5N1, zwana "ptasiÂą grypÂą", ktĂłrej ognisko wykryto w Mazowieckiem, odebraÂła nam szansĂŞ i nadzieje na kolejne relacje Agatty ;(
Tvn24 niemal caÂłkowicie oszalaÂła na punkcie "ptasiej grypy" :?
CaÂła ramĂłwka padÂła -przynajmniej jest sprawiedliwie ;) !!
Lepiej , Âżeby Agatka Âżadnej stycznoÂści z tym wirusem i ptakami w najbliÂższym czasie nie miaÂła :o !! :nie: Niech wiĂŞc zmyka z tego zoo jak najprĂŞdzej :ban: !!

Trudno -nie bĂŞdzie juÂż relacji -trzeba prĂłbowaĂŚ siĂŞ z tym pogodziĂŚ :? !!

ÂŻycie jest jednak okrutne :/ !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Bo przecieÂż jak Agatka jest sama i tylko my przed telewizorami ,to nigdy ......... no dobraaa.... z reguÂły nigdy siĂŞ tak nie uÂśmiechnĂŞÂła :nie: !!
ÂŻadne "z reguÂły" :grozi: Owszem uÂśmiechy byÂły, ale nigdy takie. Agata NIGDY dla nas nie wyszczerzyÂła w uÂśmiechu zÂąbkĂłw ;(
I poprawiam was koledzy; to nie zoo, a schronisko dla zwierzÂąt.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Bo przecieÂż jak Agatka jest sama i tylko my przed telewizorami ,to nigdy ......... no dobraaa.... z reguÂły nigdy siĂŞ tak nie uÂśmiechnĂŞÂła :nie: !!
ÂŻadne "z reguÂły" :grozi: Owszem uÂśmiechy byÂły, ale nigdy takie. Agata NIGDY dla nas nie wyszczerzyÂła w uÂśmiechu zÂąbkĂłw ;(
RacjĂŞ masz :] !! WÂłaÂśnie jeszcze raz przyjrzaÂłem siĂŞ capsom dzisiejszym i capsom archiwalnym i doszedÂłem do takiego samego wniosku , Âże "raczej" byÂło zbĂŞdne :] !! Niestety :/ !!

epsztajnek pisze:I poprawiam was koledzy; to nie zoo, a schronisko dla zwierzÂąt.
OOOoo :o !!?? To ptakĂłw chyba tam nie ma :> ?? No to Agatka moÂże wracaĂŚ na miejsce i jak tylko temat ptasiej grypy tvn24 siĂŞ , to moÂże znudzi nadaĂŚ relacjĂŞ :tanczy: !!

Marzenia .... :spiewa: !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

not that kind pisze: Obrazek
:brawa: kurka wodna Jarek!!! - za ten uœmiech Agaty nale¿y ci siê ju¿ do¿ywotnia premia w wysokoœci... to ustalimy póŸniej :lol:

dawno juÂż nie widziaÂłem piĂŞkniejszego uÂśmiechu w telewizji :rydzyk:

ale chÂłopaki w reÂżyserce dali plamĂŞ nie wracajÂąc do Poznania :/ mamy wobec tego uÂśmiech z drugiej rĂŞki... ale czy jest na co narzekaĂŚ? :tanczy:

chyba na to, Âże dzisiaj wieczorem nie bĂŞdziemy z AgatÂą :/

w dzieĂą teÂż dali plamĂŞ z tÂą ptasiÂą zarazÂą :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze: :brawa: kurka wodna Jarek!!! - za ten uœmiech Agaty nale¿y ci siê ju¿ do¿ywotnia premia w wysokoœci... to ustalimy póŸniej :lol:
Nie mam najmniejszego zamiaru pÂłaciĂŚ komuÂś za wywoÂłanie czegoÂś (nawet tak piĂŞknego :P ) , co jest ludzkÂą powinnoÂściÂą :] !! :nie: Mam na myÂśli uÂśmiech oczywiÂście :lol2: !!
To o wysokich nagrodach w mojej "stĂłpce" to jest zachĂŞta , ale teÂż pic na wodĂŞ :devil: !!
dawno juÂż nie widziaÂłem piĂŞkniejszego uÂśmiechu w telewizji :rydzyk:
ZgodziĂŚ siĂŞ z tobÂą , czy nie :mhm: ?? :lol2:
ale chÂłopaki w reÂżyserce dali plamĂŞ nie wracajÂąc do Poznania :/ mamy wobec tego uÂśmiech z drugiej rĂŞki... ale czy jest na co narzekaĂŚ? :tanczy:
Ja bym od razu siĂŞ przeniĂłsÂł bezpoÂśrednio na tamÂą kamerĂŞ w Poznaniu :lol2: !! To kolejny dowĂłd na to , Âże powinienem tam pracowaĂŚ :lol2: !!
chyba na to, Âże dzisiaj wieczorem nie bĂŞdziemy z AgatÂą :/
Za to bĂŞdÂą mogli byĂŚ z niÂą i cieszyĂŚ siĂŞ jej obecnoÂściÂą inni ;( !!
w dzieĂą teÂż dali plamĂŞ z tÂą ptasiÂą zarazÂą :/
ParĂŞ relacji na pewno przez to nas ominĂŞÂło :/ !! Ejjhh :? !! Fani dziennikarki (tej dziennikarki) pracujÂącej w tej stacji to majÂą ciĂŞÂżkie Âżycie -podwĂłjnie :devil: !! MoÂże kiedyÂś za to spotka nas podwĂłjna nagroda :> ?? :lol:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

jasny gwint!!!!!!!!!!!!!!!!
AgatĂŞ wysÂłali w centrum ptasiej zarazy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

czy ktoÂś juÂż na dobre w tej stacji oszalaÂł? :hyh: :shock: :shock: :shock:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

stajlus pisze:jasny gwint!!!!!!!!!!!!!!!!
AgatĂŞ wysÂłali w centrum ptasiej zarazy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
RzeczywiÂście :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Z problemami technicznymi, ale nadaÂła bardzo wyczerpujÂącÂą relacjĂŞ :D
stajlus pisze:czy ktoÂś juÂż na dobre w tej stacji oszalaÂł? :hyh: :shock: :shock: :shock:
Nie wiem, czy oszalaÂł, ale na pewno czĂŞsto podejmuje niezrozumiaÂłe decyzje :devil:
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

not that kind pisze: RzeczywiÂście :D
myÂślaÂłem, Âże bĂŞde tu jeden na forum, ktĂłry to widziaÂł :lol2:

Z problemami technicznymi, ale nadaÂła bardzo wyczerpujÂącÂą relacjĂŞ :D
i co wa¿ne Kuba powiedzia³, ¿e bêd¹ jeszcze siê ³¹czyli z Agat¹ :)
wiĂŞc na jednÂą relacje nie pojechaÂła :P
not that kind pisze:Nie wiem, czy oszalaÂł, ale na pewno czĂŞsto podejmuje niezrozumiaÂłe decyzje :devil:
bardzo niezrozumiaÂłe :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Widocznie nikt z warszawskich reporterĂłw nie byÂł tak odwaÂżny jak Agata... :brawa:
A w piÂątek dyskutowaliÂśmy o jej ewentualnej misji w Afganistanie :>
not that kind
Bywalec
Bywalec

stajlus pisze:myÂślaÂłem, Âże bĂŞde tu jeden na forum, ktĂłry to widziaÂł :lol2:
JuÂż dosÂłownie widzĂŞ ten lament, ktĂłry zagoÂści tu jutro :spiewa:
stajlus pisze:i co wa¿ne Kuba powiedzia³, ¿e bêd¹ jeszcze siê ³¹czyli z Agat¹ :)
wiĂŞc na jednÂą relacje nie pojechaÂła :P
I dotrzymaÂł sÂłowa :)

Po³¹czy³ siê z duetem tu¿ po 20-stej w miniserwisie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I w raporcie juÂż dÂłuÂższa relacja :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek pisze:Widocznie nikt z warszawskich reporterĂłw nie byÂł tak odwaÂżny jak Agata... :brawa:
Niejednokrotnie juÂż udowodniÂła, Âże jest odwaÂżna :D
A ta dzisiejsza "akcja" przypomnia³a mi sytuacjê z czasu, kiedy by³ festiwal w Jarocinie :D Agata mia³a inne plany, a skoùczy³o siê na relacjach z oddalonego o znacznie wiêksz¹ iloœÌ kilometrów od granic Wielkopolski regionie :spiewa:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

not that kind pisze:
stajlus pisze:myÂślaÂłem, Âże bĂŞde tu jeden na forum, ktĂłry to widziaÂł :lol2:
JuÂż dosÂłownie widzĂŞ ten lament, ktĂłry zagoÂści tu jutro :spiewa:
marcinkowsky otarÂł siĂŞ o relacjĂŞ :hmm:
not that kind pisze:
epsztajnek pisze:Widocznie nikt z warszawskich reporterĂłw nie byÂł tak odwaÂżny jak Agata... :brawa:
Niejednokrotnie juÂż udowodniÂła, Âże jest odwaÂżna :D
ale z ptasiÂą to nie ma ÂżartĂłw :stop: nawet jeÂśli mĂłwiÂą, Âże dla ludzi nie groÂźna to trzeba uwaÂżaĂŚ :stop:

ale Agata w obstawie - wĂłz straÂżacki, radiowozy, itd. :D krĂłtko mĂłwiÂąc bezpieczna :)

Âżeby tylko na kolacjĂŞ w okolicy nigdzie siĂŞ nie udaÂła :rydzyk:

myÂślicie, Âże bĂŞdÂą jeszcze jakieÂś wejÂścia, czy juÂż odwiozÂą AgatĂŞ do domu :mhm: w koĂącu kawaÂł drogi :spiewa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

stajlus pisze:marcinkowsky otarÂł siĂŞ o relacjĂŞ :hmm:
Ja, gdyby nie DÂżastina, ktĂłra znĂłw czekaÂła na ÂŁukasika, w ogĂłle bym o Agaty eskapadzie nie wiedziaÂła :spiewa:
stajlus pisze:ale Agata w obstawie - wĂłz straÂżacki, radiowozy, itd. :D krĂłtko mĂłwiÂąc bezpieczna :)
Z maskÂą w rĂŞce, a nie na twarzy :spiewa: ÂŻartowaÂłam :lol:
Âżeby tylko na kolacjĂŞ w okolicy nigdzie siĂŞ nie udaÂła :rydzyk:
Na kolacjê to mo¿e iœÌ, byleby drobiu nie spo¿ywa³a :D Lepiej dmuchaÌ na zimne :D
stajlus pisze:myÂślicie, Âże bĂŞdÂą jeszcze jakieÂś wejÂścia, czy juÂż odwiozÂą AgatĂŞ do domu :mhm: w koĂącu kawaÂł drogi :spiewa:
JeÂżeli powtĂłrzy siĂŞ sytuacja z lata, ktĂłrÂą opisywaÂłam wyÂżej, to nawet jutro rano w Poranku moÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ Agaty relacji :D
ODPOWIEDZ