Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

PĂłki co jednak, w oczekiwaniu na kolejne, zalegÂłe capsy z relacji :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:PĂłki co jednak, w oczekiwaniu na kolejne, zalegÂłe capsy z relacji :)
Im piêkniejsze, tym moja wdziêcznoœÌ jest wiêksza :lol2:
Ci ludzie, za plecami Agatty szczĂŞÂściarze, iÂż mogÂą za jej plecami siĂŞ przemieszczaĂŚ, a pewnie sprawy sobie ze swojego szczĂŞÂścia nie zdajÂą :neutral: Gdzie tu szukaĂŚ sprawiedliwoÂści? :neutral:

No i jeszcze maÂła dygresja na koniec - obyÂśmy siĂŞ doczekali tych kolejnych relacji :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
stajlus pisze: nie pastwcie siĂŞ tak chÂłopaki nad sobÂą ;) kaÂżdemu moÂże siĂŞ zdarzyĂŚ ;)
DziĂŞki... i znĂłw dziĂŞkujĂŞ :lol2: Nie da siĂŞ ukryĂŚ, iÂż niedawno w niektĂłrych kalendarzach widniaÂło ÂŚwiĂŞto DziĂŞkczynienia :lol2: ...wiĂŞc dziĂŞkujĂŞ za sÂłowa otuchy :) Ale niestety, nie poczuÂłem takiego ukojenia, jakie chciaÂłbym poczuĂŚ ;(
Dzisiaj wzruszeni odbiera mi mowê , ale na szczêœcie mogê pisaÌ :jupi: !! Wzruszam siê , kiedy uœwiadomiê sobie , ilu wspania³ych ludzi znajduje siê wokó³ mnie :( !! :lol2: notka i king wpadaj¹ z cudownymi capsami :) ! :* I Grz ju¿ zrobi³ filmiki z wczoraj :jupi: !!

http://pl.youtube.com/watch?v=tPDl6zm_P-U

Jest nawet fragment tego ze schroniska :lol2: !! Ale najwa¿niejsze to te dwie o ptasiej grypie :rydzyk: !! Nie smuÌ siê ju¿ Al -nawet nieudacznicy maj¹ wokó³ siebie sprzymierzeùców , którzy znacz¹co u³atwiaj¹ nam ¿ycie :jupi: !!

Alchemik pisze:
stajlus pisze:to to oznacza, Âże nastĂŞpne relacje dopiero po poÂłudniu? :uhh:
Nie inaczej ;)
Jak dobrym torem sprawy siĂŞ potoczÂą, powinniÂśmy z AgattÂą spotkaĂŚ siĂŞ ponownie w okolicach godziny 13-stej :)
Poczeka siĂŞ -chyba nie poprzestanÂą na tych porankowych relacjach , skoro kazano jechaĂŚ Agatce taki szmat drogi :uhh: !! Jak juÂż tam jest na miejscu , to przynajmniej do 15. godziny ma byĂŚ :uwaga:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:Poczeka siĂŞ -chyba nie poprzestanÂą na tych porankowych relacjach , skoro kazano jechaĂŚ Agatce taki szmat drogi :uhh: !! Jak juÂż tam jest na miejscu , to przynajmniej do 15. godziny ma byĂŚ :uwaga:
chÂłopaki niestety :/ nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku live'ra :/

mo¿e jeszcze po drodze Agata za³apie siê na jak¹œ relacjê? ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:chÂłopaki niestety :/ nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku live'ra :/
Wiem ;( !! TeÂż widziaÂłem ;( !!
No niestety mogĂŞ juÂż podsumowaĂŚ , Âże poÂłowy lajfĂłw na Âżywo nie widziaÂłem :neutral: !! Ale na szczĂŞÂście nie mogĂŞ napisaĂŚ , Âże w ogĂłle nie widziaÂłem :lol2: !!
stajlus pisze:mo¿e jeszcze po drodze Agata za³apie siê na jak¹œ relacjê? ;)
To by znĂłw siĂŞ powtĂłrzyÂła siĂŞ historia z lata ;) !! Wtedy jak Agatka wracaÂła z CzĂŞstochowy to nadaÂła lajfa z wypadku autobusowego , bo wtedy ten temat byÂł na topie , Âże tak napiszĂŞ ;) !!
A dzisiaj co by to mogÂło byĂŚ :mhm: ?? :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:chÂłopaki niestety :/ nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku live'ra :/
Wiem ;( !! TeÂż widziaÂłem ;( !!
No to widzĂŞ, Âże juÂż wszyscy wiedzÂą :neutral:

Co moÂżemy na to poradziĂŚ? :rozglada: Nic ;) MoÂże tylko tyle, Âże cieszyĂŚ siĂŞ moÂżemy faktem, iÂż Agatta juÂż nie wystawia zdrowia na prĂłbĂŞ :spiewa:
marcinkowsky pisze:No niestety mogĂŞ juÂż podsumowaĂŚ , Âże poÂłowy lajfĂłw na Âżywo nie widziaÂłem :neutral: !! Ale na szczĂŞÂście nie mogĂŞ napisaĂŚ , Âże w ogĂłle nie widziaÂłem :lol2: !!
I w tym miejscu gromkie brawa i wiwat na czeœÌ Grzegorzewszczyna!!! :brawa: :brawa: :brawa: Dzia³a w konspiracji, ale najg³oœniej z nas wszystkich! :tanczy:
Mój ulubiony fragment z relacji to ten, kiedy Agatta po tym jak zdjêli j¹ z wizji i zast¹pili obrazem archiwalnym, zaczyna wymachiwaÌ przed kamer¹ ochronn¹ mask¹ - có¿ za spryt, na wizjê wróci³a w przeci¹gu sekundy :lol2: :tanczy:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:mo¿e jeszcze po drodze Agata za³apie siê na jak¹œ relacjê? ;)
To by znĂłw siĂŞ powtĂłrzyÂła siĂŞ historia z lata ;) !! Wtedy jak Agatka wracaÂła z CzĂŞstochowy to nadaÂła lajfa z wypadku autobusowego , bo wtedy ten temat byÂł na topie , Âże tak napiszĂŞ ;) !!
Có¿ za pamiêÌ :lol2: Mo¿liwe, ¿e historia siê po czêœci powtórzy :) W koùcu lubi zataczaÌ ko³o :)
marcinkowsky pisze:A dzisiaj co by to mogÂło byĂŚ :mhm: ?? :D
Nowe ognisko ptasiej grypy :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Co moÂżemy na to poradziĂŚ? :rozglada: Nic ;) MoÂże tylko tyle, Âże cieszyĂŚ siĂŞ moÂżemy faktem, iÂż Agatta juÂż nie wystawia zdrowia na prĂłbĂŞ :spiewa:
Od rana bardzo siĂŞ o to wÂłaÂśnie denerwujĂŞ :rozglada: !! Tematu nie bĂŞdĂŞ jednak kontynuowaÂł :spiewa: !!
Alchemik pisze:I w tym miejscu gromkie brawa i wiwat na czeœÌ Grzegorzewszczyna!!! :brawa: :brawa: :brawa: Dzia³a w konspiracji, ale najg³oœniej z nas wszystkich! :tanczy:
UkÂłony :tanczy: !!
Alchemik pisze:Mój ulubiony fragment z relacji to ten, kiedy Agatta po tym jak zdjêli j¹ z wizji i zast¹pili obrazem archiwalnym, zaczyna wymachiwaÌ przed kamer¹ ochronn¹ mask¹ - có¿ za spryt, na wizjê wróci³a w przeci¹gu sekundy :lol2: :tanczy:
Zaradna ta nasza Agatka :* !! A rekwizyty zawsze miaÂły w tvn24 branie :lol2: !! JeÂśli o mnie idzie , to ja nigdy nie ekscytowaÂłbym siĂŞ na widok maski :lol2: !! No i istotne -nigdy bym nie zastĂŞpowaÂł widoku Agatki , archiwalnymi zdjĂŞciami :x !! KtĂłry to juÂż powĂłd , dla ktĂłrego moje miejsce jest w tvn24 :lol2: ?? :devil:

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:A dzisiaj co by to mogÂło byĂŚ :mhm: ?? :D
Nowe ognisko ptasiej grypy :devil:
PamiĂŞĂŚ mam rzeczywiÂście dobrÂą , zwÂłaszcza jeÂśli idzie o pamiĂŞtanie faktĂłw z Âżycia zawodowego Agatki :lol2: !! A co do "nagÂłego" tematu , ktĂłrego wyglÂądamy , to juÂż wolĂŞ , Âżeby go nie byÂło wcale niÂż ten przez Ciebie proponowany :devil:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

!! JeÂśli o mnie idzie , to ja nigdy nie ekscytowaÂłbym siĂŞ na widok maski :lol2: !!
Pozwólcie koledzy na ma³¹ dygresjê :stop:
Otó¿ , nie pamiêtam dok³adnie ju¿ kiedy, ale jakieœ dwa lata wstecz, na "TVN Style" lecia³ program w stylu "reality-show" gdzie zg³asza³y siê panie chc¹ce zmieniÌ swój wygl¹d m.in. poprzez operacje plastyczne. Program ten prowadzi³a Marta Kuligowska ( zreszt¹ ogl¹da³em ten program wy³¹cznie dla niej, bo nie uznajê tego typu programów ). Marta (razem z kamer¹ ) asystowa³a przy operacjach. By³a ubrana w strój operacyjny , to jest w maskê i czepek. Z ca³ej twarzy widaÌ by³o tylko te jej œliczne œlepka. Wygl¹da³a uroczo.

Podejrzewam wiĂŞc, Âże biaÂła maska na twarzy Agaty tylko podkreÂśliÂła by jej piĂŞkne i tajemnicze spojrzenie. :rozglada:

I drobna uwaga do Ala ;)
Podejrzewam, Âże gdyby temat prowadziÂła Sylwia , z pewnoÂściÂą zaÂłoÂżyÂła by nie tylko maskĂŞ , ale i fartuch ochronny :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze: Marta (razem z kamerÂą ) asystowaÂła przy operacjach. ByÂła ubrana w strĂłj operacyjny , to jest w maskĂŞ i czepek. Z caÂłej twarzy widaĂŚ byÂło tylko te jej Âśliczne Âślepka. WyglÂądaÂła uroczo.
Okej :lol2: !! Z pewnoœci¹ Marta wygl¹da³a uroczo i zapewne Agatka wygl¹da³aby uroczo , bo oczy obie panie maj¹ piêkne :P !! Ale jak mia³bym wybieraÌ , czy chcê siê koncentrowaÌ tylko i wy³¹cznie na oczach Agatki , tooooo.... to wola³bym , ¿eby Agatka za³o¿y³a raczej jak¹œ czarn¹ zmys³ow¹ woalkê -a nie maskê ochronn¹ :lol2: !! :hahaha: no -chyba , ¿e w ostatecznoœci........ :devil: !!
Podejrzewam wiĂŞc, Âże biaÂła maska na twarzy Agaty tylko podkreÂśliÂła by jej piĂŞkne i tajemnicze spojrzenie. :rozglada:
A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy :lol2: !! :lol:

A na koniec chciaÂłbym siĂŞ zastanowiĂŚ , a moÂże ktoÂś zna odpowiedÂź na pytanie , czy Agatka juÂż jest w domciu :P ?? :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Okej :lol2: !! Z pewnoœci¹ Marta wygl¹da³a uroczo i zapewne Agatka wygl¹da³aby uroczo , bo oczy obie panie maj¹ piêkne :P !! Ale jak mia³bym wybieraÌ , czy chcê siê koncentrowaÌ tylko i wy³¹cznie na oczach Agatki , tooooo.... to wola³bym , ¿eby Agatka za³o¿y³a raczej jak¹œ czarn¹ zmys³ow¹ woalkê -a nie maskê ochronn¹ :lol2: !! :hahaha: no -chyba , ¿e w ostatecznoœci........ :devil: !!

Niech ten pomys³ lepiej nie wyjdzie poza œciany tego forum :devil: Nie podsuwajcie Agacie tego pomys³u, bo czujê, ¿e w jej zapêdach do chronienia informacji na swój temat, pomys³ ten móg³by jej szczególnie przypaœÌ do gustu :devil: A wtedy mo¿ecie ju¿ na wieki zapomnieÌ o ogl¹daniu jej uœmiechu :devil:
marcinkowsky pisze:A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy :lol2: !! :lol:
Co za "czarne" marzenia :o Tchnij w nie trochĂŞ jaskrawego optymizmu :lol:
marcinkowsky pisze:A na koniec chciaÂłbym siĂŞ zastanowiĂŚ , a moÂże ktoÂś zna odpowiedÂź na pytanie , czy Agatka juÂż jest w domciu :P ?? :lol2:
Na pewno, ju¿ jest po k¹pieli, kolacji... teraz mo¿e ju¿ ogl¹da telewizjê? :lol2: Przecie¿ jej podró¿, to nie by³ wypad za ocean :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Niech ten pomys³ lepiej nie wyjdzie poza œciany tego forum :devil: Nie podsuwajcie Agacie tego pomys³u, bo czujê, ¿e w jej zapêdach do chronienia informacji na swój temat, pomys³ ten móg³by jej szczególnie przypaœÌ do gustu :devil: A wtedy mo¿ecie ju¿ na wieki zapomnieÌ o ogl¹daniu jej uœmiechu :devil:
Taaa :lol: !! Ale skoro i tak uÂśmiechu nie widujemy , to za strata :devil: !! A nawet nie ma straty , a byÂłby zysk w postaci woalki -ewentualnie tej maski ochronnej , no i ewentualnie po raz drugi -kombinezon ochronny zamiast marynary :lol: !!

not that kind pisze:Co za "czarne" marzenia :o Tchnij w nie trochĂŞ jaskrawego optymizmu :lol:
Okej...... optymizmu , krzta jaskrawego optymizmu :mhm: ?? Zgadzam siĂŞ na dodatek w postaci czerwonej szminki :devil: !!
not that kind pisze: Na pewno, ju¿ jest po k¹pieli, kolacji... teraz mo¿e ju¿ ogl¹da telewizjê? :lol2: Przecie¿ jej podró¿, to nie by³ wypad za ocean :lol2:
Pierwszym zdaniem strasznie rozbudziÂłaÂś mojÂą wyobraÂźnie :stop: !! Drugim zresztÂą teÂż..... :xx: .... :devil: !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy :lol2: !! :lol:
Do tego tiulowe rêkawiczki i nylonowe poùczoszki ze szwem :tanczy: W³osy oczywiœcie upiête w kok... :P Widok pierwszorzêdny, ¿eby nie powiedzieÌ - boski. No, ale myœmy jeszcze nie opili ma³¿eùstwa Agaty ( i chyba ju¿ nie opijemy, chyba, ¿e wróci Obi ze swoim szampanem ) , wiêc tak g³upio wyobra¿aÌ j¹ sobie w roli wdowy :devil: A poza tym , szczerze ¿yczymy przecie¿ Agatce szczêœcia, wiêc nie kuœmy z³ego losu :grozi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Zaradna ta nasza Agatka :* !! A rekwizyty zawsze miaÂły w tvn24 branie :lol2: !! JeÂśli o mnie idzie , to ja nigdy nie ekscytowaÂłbym siĂŞ na widok maski :lol2: !! No i istotne -nigdy bym nie zastĂŞpowaÂł widoku Agatki , archiwalnymi zdjĂŞciami :x !! KtĂłry to juÂż powĂłd , dla ktĂłrego moje miejsce jest w tvn24 :lol2: ?? :devil:
ByÂłoby cudownie mieĂŚ "swojego czÂłowieka" w szeregach stacji, ktĂłra powinna speÂłniaĂŚ wszystkie nasze marzenia :P ZwÂłaszcza, kiedy nasze marzenia czĂŞsto ograniczajÂą siĂŞ do tak podstawowych kwestii jak niezdejmowanie z wizji Agatty i niezastĂŞpowanie jej akcjÂą "niszczenie indyka z wirusem" :devil:
epsztajnek pisze:
marcinkowsky pisze:A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy :lol2: !! :lol:
Do tego tiulowe rêkawiczki i nylonowe poùczoszki ze szwem :tanczy: W³osy oczywiœcie upiête w kok... :P Widok pierwszorzêdny, ¿eby nie powiedzieÌ - boski. No, ale myœmy jeszcze nie opili ma³¿eùstwa Agaty ( i chyba ju¿ nie opijemy, chyba, ¿e wróci Obi ze swoim szampanem ) , wiêc tak g³upio wyobra¿aÌ j¹ sobie w roli wdowy :devil: A poza tym , szczerze ¿yczymy przecie¿ Agatce szczêœcia, wiêc nie kuœmy z³ego losu :grozi:
Spokojnie :stop: :D Znam marcinkowsky'ego na tyle dobrze, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże to dobry chÂłopak, Âże nikomu Âźle nie Âżyczy, a juÂż z pewnoÂściÂą tÂą osobÂą nie mogÂłaby byĂŚ Agatta :lol2:
Wszystko wskazuje jednak na to, i¿ ma s³aboœÌ do widoku m³odych wdów :lol2: Ot, ca³a spiskowa teoria dziejów :lol:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Na pewno, ju¿ jest po k¹pieli, kolacji... teraz mo¿e ju¿ ogl¹da telewizjê? :lol2: Przecie¿ jej podró¿, to nie by³ wypad za ocean :lol2:
Pierwszym zdaniem strasznie rozbudziÂłaÂś mojÂą wyobraÂźnie :stop: !! Drugim zresztÂą teÂż..... :xx: .... :devil: !!
MojÂą teÂż, ale w zupeÂłnie innym kierunku :devil: W kierunku, umĂłwmy siĂŞ, mniej przyjemnym dla fana... :mhm:

Fakt pozostaje faktem, iÂż jakiÂś czas temu urealniÂła siĂŞ moja wizja, iÂż dziÂś nie spotkamy siĂŞ twarzÂą w twarz (plus szklana przegrĂłdka :lol2: ) z AgattÂą :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:A poza tym , szczerze Âżyczymy przecieÂż Agatce szczĂŞÂścia, wiĂŞc nie kuÂśmy zÂłego losu :grozi:
Spokojnie :stop: :D Znam marcinkowsky'ego na tyle dobrze, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże to dobry chÂłopak, Âże nikomu Âźle nie Âżyczy, a juÂż z pewnoÂściÂą tÂą osobÂą nie mogÂłaby byĂŚ Agatta :lol2:
ChoĂŚ widok faktycznie i bez wÂątpienia tak jak pisaliÂśmy z kaÂżdym detalem byÂłby przedni , to najpierw zdecydowanie chcĂŞ zobaczyĂŚ AgatkĂŞ ubranÂą w biel od stĂłp do gÂłowy :lol2: !! Bo rzeczywiÂście jestem dobrym czÂłowiekiem , ktĂłry nawet wrogom dobrze Âżyczy :lol2: !!
Wszystko wskazuje jednak na to, i¿ ma s³aboœÌ do widoku m³odych wdów :lol2: Ot, ca³a spiskowa teoria dziejów :lol:
Nieeeee :devil: !! No nie przesadzajmy i nie rĂłb juÂż nie ze mnie wdowiego zboczeĂąca :devil: !!
Alchemik pisze:Fakt pozostaje faktem, iÂż jakiÂś czas temu urealniÂła siĂŞ moja wizja, iÂż dziÂś nie spotkamy siĂŞ twarzÂą w twarz (plus szklana przegrĂłdka :lol2: ) z AgattÂą :/

To znaczy , Âże dzisiaj nie byÂło Agatki :/ !! W sumie to moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ ;) !! MoÂże nawet dla pewnoÂści udaÂła siĂŞ na badania -na wszelki wypadek :spiewa: !! Mam jednÂą koleÂżankĂŞ , ktĂłra jest strasznÂą histeryczkÂą i w takich wÂłaÂśnie przypadkach , kiedy ktoÂś straszy jakimiÂś wirusami , nawet gdy dla ludzi nie ma zagroÂżenia , widzi juÂż u siebie oczami wyobraÂźni skutki choroby nimi wywoÂłanej :devil: !! no ale nie Âżartujmy sobie..... :stop: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:To znaczy , Âże dzisiaj nie byÂło Agatki :/ !!
Dzisiaj zdecydowanie krĂłlowaÂła Asia :D
marcinkowsky pisze:W sumie to moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ ;) !! MoÂże nawet dla pewnoÂści udaÂła siĂŞ na badania -na wszelki wypadek :spiewa: !! Mam jednÂą koleÂżankĂŞ , ktĂłra jest strasznÂą histeryczkÂą i w takich wÂłaÂśnie przypadkach , kiedy ktoÂś straszy jakimiÂś wirusami , nawet gdy dla ludzi nie ma zagroÂżenia , widzi juÂż u siebie oczami wyobraÂźni skutki choroby nimi wywoÂłanej :devil: !! no ale nie Âżartujmy sobie..... :stop: !!
A Agata jest zapewne ostatniÂą osobÂą zdolnÂą do histerii :D Jej relacje majÂą zawsze taki uspokajajÂący i tonujÂący emocje wydÂźwiĂŞk :D Bez tzw. bicia piany :D A to pewnie teÂż przekÂłada siĂŞ na Âżycie prywatne :D
ODPOWIEDZ