bo Kacper jest dziÂś w Dniu na Âżywo

Moderator: Łukasz
TeÂż to widziaÂłam, kupa Âśmiechu, ale nie tylko oni mieli dylemat z tÂą okÂładkÂą, to samo byÂło w DDTVN w PrzeglÂądzie Prasy z Janem WrĂłblem.kamilo pisze: A przed 6.00 to Krzysztof GĂłrlicki i Marcin LeÂśkiewicz (drugi plan) nie mogli siĂŞ powstrzymaĂŚ ze Âśmiechu, bo Jarek KuÂźniar miaÂł dylemat - ''pokazaĂŚ okÂładkĂŞ ''SE'' czy teÂż nie?''
Nika ma si³y sprawczekamilo pisze:Krzysztof chyba przej¹³ siê Twoj¹ uwag¹, Nika, bo dziœ ma md³y czerwony![]()
ZamieĂąmy przymiotnik mdÂły na stonowany, brzmi bardziej pozytywnie!kamilo pisze: Krzysztof (...) dziÂś ma mdÂły czerwony
ChÂłopaki za bardzo mnie przeceniacie!arczi pisze: Nika ma siÂły sprawcze![]()
Heheh, dokÂładnie to samo sobie pomyÂślaÂłam jak zobaczyÂłam Krzysia w tym piĂŞknym czerwoniutkim krawacie od rana.arczi pisze:A poza tym, moÂże Krzysztof oglÂądaÂł wczoraj Fakty i materiaÂł o czerwonych krawatach![]()
On nie musiaÂłby tego sÂłuchaĂŚ, KrzyÂś sam w sobie jest na tyle twardy i silny, Âże podÂświadomie wybiera takie barwy ubioru. I tego posÂłowie wspierajÂący siĂŞ w takich sprawach spindoctorami mogÂą mu pozazdroÂściĂŚ!arczi pisze: UsÂłyszaÂł, Âże czerwony pokazuje, Âże ma siĂŞ do czynienia z osobÂą silnÂą i twardÂą i pozazdroÂściÂł posÂłom![]()
Co autor (arczi) miaÂł w powyÂższej myÂśli na myÂśli?arczi pisze:Ciekawe, czy dziÂś w Poranku Gosiu tez bĂŞdzie miaÂł czerwony :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości