Brakujące strony
Moderator: Łukasz
BrakujÂące strony
dlaczego na stronce glownych jest tylko ciekawych odnosnikow typu wieczor wyborczy czy wojna w iraku, ale nic o tym nie ma napisane?? prosze autora o wytlumaczenie mi tego
Przepraszam za to co zaraz powiem, ale...
Red Bull ty kretynie
Czytaj najpier forum ,a potem zakÂładaj takie tematy
Juz pod zdaje sie 2 (prĂłcz tego) tematami byÂła rozmowa na ten temat. Czy ty aby po to wrĂłciÂłeÂś na forum, Âżeby robiĂŚ balagan
Deklaruje u admina o usuniecie tego tematu.
Red Bull ty kretynie

Deklaruje u admina o usuniecie tego tematu.
Pozdrawiam, Filip
No, no... widzĂŞ, Âże siĂŞ zdenerowaÂłeÂś Filipie... I ja teÂż siĂŞ z Toba zgodze... Red Bull wrĂłciÂł i pisze jakies bezsensowne, krĂłtkie komentarze... Ciekawe co na to ÂŁukasz? Pozdrawiam

P.S DuÂży ten twĂłj dystans do Red Bulla -"atakujesz" Âże tak powiem wszystkie jego posty
(Tylko nie zrozum mnie Âźle)

P.S DuÂży ten twĂłj dystans do Red Bulla -"atakujesz" Âże tak powiem wszystkie jego posty

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Chodzi o to, ¿e ciê¿ko jest tak 'zarz¹dzaÌ' forum ¿eby wszystkim siê podoba³o. Ciê¿ko znaleŸÌ na to czas. I bardzo trudno te¿ jest utrzymaÌ porz¹dek tak, aby nikt nie poczu³ siê ura¿ony i st¹d nie odszed³.
Wszystkie decyzje podejmujĂŞ razem z Wami (przynajmniej staram siĂŞ), ale to teÂż nie zawsze jest skuteczne. Co zrobiĂŚ z takim tematem, gdy pod nim jest juÂż kilka odpowiedzi? To przynajmniej nie odpisujcie w takich wypadkach - wtedy bĂŞdĂŞ kasowaÂł. Poza tym nauczcie siĂŞ Âładnie zaczynaĂŚ tematy. Bo raz piszecie tylko z maÂłych liter, raz CAPSem, czasami zbyt dÂługie, albo krĂłtkie itd...
Wszystkie decyzje podejmujĂŞ razem z Wami (przynajmniej staram siĂŞ), ale to teÂż nie zawsze jest skuteczne. Co zrobiĂŚ z takim tematem, gdy pod nim jest juÂż kilka odpowiedzi? To przynajmniej nie odpisujcie w takich wypadkach - wtedy bĂŞdĂŞ kasowaÂł. Poza tym nauczcie siĂŞ Âładnie zaczynaĂŚ tematy. Bo raz piszecie tylko z maÂłych liter, raz CAPSem, czasami zbyt dÂługie, albo krĂłtkie itd...
Mnie te¿ denerwuje 'byle jakie' zaczynanie tematów, na ka¿dym forum gdzie jestem i doskonale to rozumiem. Ja siê staram ³adnie zacz¹Ì.
Jakby nie patrzeÌ to jest Twoje forum, wiêc i tak ostateczna decyzja powinna nale¿eÌ do Ciebie, czy siê komuœ to podoba czy nie. A za to, ¿e starasz siê podejmowaÌ decyzje z ogó³em forumowiczów to plus dla Ciebie.
Jakby nie patrzeÌ to jest Twoje forum, wiêc i tak ostateczna decyzja powinna nale¿eÌ do Ciebie, czy siê komuœ to podoba czy nie. A za to, ¿e starasz siê podejmowaÌ decyzje z ogó³em forumowiczów to plus dla Ciebie.