Krzysztof Górlicki
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
DziÂś za to jest TwĂłj ulubiony duethienka_lol pisze:jeden dzionek bez Krzysia i juz smutkiem powialo:) (...) moj ulubiony duet wiadomo jaki....K&J czyli Krzysiek i Jarek

WidaĂŚ, Âże ostatnimi czasy mocno pozmieniaÂły siĂŞ porankowe dyÂżury

Z serwisu o 10.00

[ Dodano: Pon Gru 17, 2007 10:31 am ]

[ Dodano: Sro Gru 19, 2007 1:31 pm ]
DziÂś Krzysztof w Dniu na Âżywo

Ma niebieskÂą koszulĂŞ i czerwony krawat

ZrobiÂłbym jakieÂś capsy, ale zawiesiÂł siĂŞ podglÂąd

Tego siĂŞ nie spodziewaÂłem, czyÂżby Krzysztof zamieniÂł siĂŞ z Kacprem dyÂżurami?

Z tego wynika, Âże zamienili siĂŞ dyÂżurami. Co prawda wyczekiwaÂłam Kacpra, po tym jak w Poranku ujrzaÂłam AnetĂŞ, a tu zamiast niego niespodziewanie pojawiÂł siĂŞ KrzyÂś!kamilo pisze: DziÂś Krzysztof w Dniu na ÂżywoTego siĂŞ nie spodziewaÂłem, czyÂżby Krzysztof zamieniÂł siĂŞ z Kacprem dyÂżurami?

Ciekawe, ktĂłremu z nich zaleÂżaÂło na tej zamianie. Ale przypuszczalnie Krzysiowi, mam wraÂżenie jakby miaÂł oczy podpuchniĂŞte. MoÂże to jakaÂś silna alergia... :mhm:
NiezÂły kontrast! WidaĂŚ, Âże lubi bawiĂŚ siĂŞ kolorami!kamilo pisze:Ma niebieskÂą koszulĂŞ i czerwony krawat![]()
Gdybysmy tylko mieli takÂą capsowniĂŞ jak epsztajnek....kamilo pisze:ZrobiÂłbym jakieÂś capsy, ale zawiesiÂł siĂŞ podglÂąd
Albo gdyby w epsztajnka "filozofii capsowania" (-patrz wÂątek Justyny Pochanke) znalazÂło by siĂŞ miejsce dla Krzysia....
Wszystko juÂż wrĂłciÂło do normy
Czyli Krzysiek do 'Poranka' a Kacper K. do 'Dnia na Zywo' :aniol: Pewnie to byÂła koleÂżeĂąska przysÂługa :tanczy:
Nika Ty to masz szczĂŞÂście :tanczy: Najpierw od 7 KrzyÂś ,teraz Kacper na okrÂągÂło i na dokÂładke wisienka na torcie czyli Joasia :aniol: Mam nadziejĂŞ,Âże znajdziesz trochĂŞ czasu na oglÂądanie swoich ulubieĂącĂłw w tym zapewne zagonionym dniu :aniol:

Nika Ty to masz szczĂŞÂście :tanczy: Najpierw od 7 KrzyÂś ,teraz Kacper na okrÂągÂło i na dokÂładke wisienka na torcie czyli Joasia :aniol: Mam nadziejĂŞ,Âże znajdziesz trochĂŞ czasu na oglÂądanie swoich ulubieĂącĂłw w tym zapewne zagonionym dniu :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
DosÂłownie chwila siĂŞ znalazÂła, co prawda nawet nie miaÂłam kiedy przypatrzec sie dokÂładnie im dzisiaj, ale za to posluchalam ich sobie, jak w radiu!maxxx pisze: Nika Ty to masz szczĂŞÂście :tanczy: Najpierw od 7 KrzyÂś ,teraz Kacper na okrÂągÂło i na dokÂładke wisienka na torcie czyli Joasia :aniol: Mam nadziejĂŞ,Âże znajdziesz trochĂŞ czasu na oglÂądanie swoich ulubieĂącĂłw w tym zapewne zagonionym dniu :aniol:

Juz jestem, ale zaraz znowu zmykam, kurcze blade przypomnialo mi sie ze powinnam jeszcze takiemu delikwentowi prezent kupic no i wpadlam na pomysl ze jak juz bede w centrum to skocze na Stary Rynek zobaczyc te nasza poznanska full wypas choinke.kamilo pisze:Wszyscy sa, a Niki nie ma
Prawie!maxxx pisze:Prawie jak bracia.

Ale mogliby zagraĂŚ braci w TVNowskiej wersji Prison Break, dla Krzysia byÂśmy mieli rolĂŞ Scofielda, Âżeby go oglÂądaĂŚ z nagim torsem w tatuaÂżach, a KuÂźniar siedziaÂłby skazany na smierĂŚ. Ale niech siĂŞ nie martwi, brat-GĂłrlicki by go uratowaÂł!

Dzisiaj w Poranku rzÂądziÂły czerwone krawaty.
Najpierw mo¿na by³o Krzysztofa w serwisach w takim zobaczyÌ, potem pojawi³ siê redaktor Miecugow w szykownym czerwonym, po czym po chwili goœÌ Poranka premier Donald Tusk. I trzeba przyznaÌ, ze wszystkim by³o w tej czerwieni do twarzy!
Przed wejÂściem Tuska na antenĂŞ, Krzysztof na koniec serwisu o 9.05: "Za chwilĂŞ w Poranku Kasprowy na Âżywo, a potem Donald Tusk takÂże na Âżywo!"
Potem jeszcze w jakimÂś kolejnym serwisie byÂło fajne przejĂŞzyczenie w wykonaniu KrzyÂśka, miaÂł powiedzieĂŚ, ze dostali maila od widza, powiedziaÂł, Âże dostali ... widza
Ale zaraz siĂŞ z uÂśmiechem poprawiÂł!

Przed wejÂściem Tuska na antenĂŞ, Krzysztof na koniec serwisu o 9.05: "Za chwilĂŞ w Poranku Kasprowy na Âżywo, a potem Donald Tusk takÂże na Âżywo!"

Potem jeszcze w jakimÂś kolejnym serwisie byÂło fajne przejĂŞzyczenie w wykonaniu KrzyÂśka, miaÂł powiedzieĂŚ, ze dostali maila od widza, powiedziaÂł, Âże dostali ... widza