Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
-
- Fan Forum
..widziaÂłem :szalony:epsztajnek pisze:20:30 - po prostu WejÂście Gwiazdy :brawa: :brawa: :brawa:
..sÂłychaĂŚ nawet byÂło stukanie bucikami

..ale jaka szkoda Âże w tej formie nie byÂło caÂłego raportu

..pierwszy serwis byÂł w caÂłoÂści na stojÂąco

..to nie mĂłgÂł byĂŚ tak caÂły raport :? :uwaga:
..a w jakim ÂświÂątecznym nastroju Agatka - uÂśmiecha siĂŞ i wiele rzeczy jÂą bawi :jupi:
..nawet videoblogi politykĂłw

..uffff - co za jazda :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Diabelski makijaÂż bardzo mi siĂŞ podoba -Agatka w wersji wamp woman jest jeszcze bardziej pociÂągajÂąca :szalony: !!
!! Najpierw rzut na to miejsce , gdzie ma staÌ Agatka , ale jest puste :o !! Potem nagle z boku wy³ania siê Agatka :jupi: !!! Wchodzi dostojnym krokiem :jupi: !! PóŸniej puœcili czo³ówkê i Agatka zapowiedzia³a tê rozmowê , która by³a ju¿ w serwisie o 18. i czar prys³ :hyh: !! No nie zupe³nie , bo przecie¿ siedz¹ca Agatka te¿ jest czaruj¹ca
!!
!! Tylko szkoda , Âże ni wyczuÂłem , czy Agatka przywiozÂła tego karpia do studia :devil: ?? :hahaha: !!
Ale na wszystkie serwisy zd¹¿y³em -ledwo , bo ledwo , ale jednak :tanczy: !! Tylko trza by³o choinkê rozpakowaÌ i przetransportowaÌ
!!
Ale mnie tym zaskoczyliobieÂżyÂświat pisze:..widziaÂłem :szalony:epsztajnek pisze:20:30 - po prostu WejÂście Gwiazdy :brawa: :brawa: :brawa:
..sÂłychaĂŚ nawet byÂło stukanie bucikami![]()

Móg³by ktoœ wreszcie na to wpaœÌ :rydzyk: !! Tak samo jak Agatka na to , ¿eby w koùcu wyskoczyÌ na scenê w spódnicy..ale jaka szkoda ¿e w tej formie nie by³o ca³ego raportu
..pierwszy serwis byÂł w caÂłoÂści na stojÂąco![]()
..to nie mĂłgÂł byĂŚ tak caÂły raport :? :uwaga:

CzuĂŚ jeszcze bardziej ten ÂświÂąteczny klimat , kiedy moÂżna patrzeĂŚ na takÂą uÂśmiechniĂŞtÂą buÂźkĂŞ..a w jakim ÂświÂątecznym nastroju Agatka - uÂśmiecha siĂŞ i wiele rzeczy jÂą bawi :jupi:
..nawet videoblogi politykĂłw![]()
..uffff - co za jazda :jupi:

obi ma racjê -ja w MM zakupów nie robiê :devil: !!obie¿yœwiat pisze:..kiedyœ mi mówi³ ¿e on nie chodzi do MediaMarkt :devil:Alchemik pisze:Jeœli wybra³eœ siê do Media M. to mo¿esz do pó³nocy nawet nie wyjœÌ :devil:
Ale na wszystkie serwisy zd¹¿y³em -ledwo , bo ledwo , ale jednak :tanczy: !! Tylko trza by³o choinkê rozpakowaÌ i przetransportowaÌ

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Stały bywalec
Ja tylko na krĂłtko 
WidzĂŞ, Âże nikt nie zauwaÂżyÂł (no, przynajmniej na forum
) jak Agatta staraÂła siĂŞ zmniejszyĂŚ dystans panujÂący miĂŞdzy nami
Mam na myÂśli sformuÂłowania typu: "PaĂąstwo wiedzÂą" i te wszystkie autorskie komentarze po materiaÂłach :tanczy:
Agatta rozkrĂŞca siĂŞ coraz bardziej :brawa:
WejÂście oczywiÂście byÂło zjawiskowe

WidzĂŞ, Âże nikt nie zauwaÂżyÂł (no, przynajmniej na forum

Mam na myÂśli sformuÂłowania typu: "PaĂąstwo wiedzÂą" i te wszystkie autorskie komentarze po materiaÂłach :tanczy:
WejÂście oczywiÂście byÂło zjawiskowe

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Bywalec
-
- Stały bywalec
A coÂś ty taki zagalopowanyAlchemik pisze:Ja tylko na krĂłtko![]()

Ale Âżeby go zniwelowaĂŚ caÂłkowicie , zmniejszyĂŚ do zera to jeszcze nam daleko :spiewa: !! Czy to w ogĂłle moÂżliweAlchemik pisze:WidzĂŞ, Âże nikt nie zauwaÂżyÂł (no, przynajmniej na forum) jak Agatta staraÂła siĂŞ zmniejszyĂŚ dystans panujÂący miĂŞdzy nami
![]()

Zauwa¿y³em to masz rracjê , ale nie na forum :hmm: !! Jak najwiêcej takich wstaweczek na przysz³oœÌ :rydzyk: !! One jednak zmniejszaj¹ ten dystans okropny :jupi: !!Alchemik pisze:Mam na myœli sformu³owania typu: "Paùstwo wiedz¹" i te wszystkie autorskie komentarze po materia³ach :tanczy:
Ejjjh no nie zupeÂłnie tak jestnot that kind pisze:Jednym rzutem na taÂśmĂŞ...
WejÂście zdecydowanie lepiej prezentuje siĂŞ na wideo niÂż na capsach![]()

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..no przecie¿ ¿e Al ma ma³¿eùskie obowi¹zki które go goni¹marcinkowsky pisze:A coœ ty taki zagalopowanyAlchemik pisze:Ja tylko na krótko![]()
??

..a to Âśmieci wyrzuciĂŚ..a to znĂłw co innego :devil:
..juÂż dwa tygodnie temu to zauwaÂżyÂłem :jupi:Ale Âżeby go zniwelowaĂŚ caÂłkowicie , zmniejszyĂŚ do zera to jeszcze nam daleko :spiewa: !! Czy to w ogĂłle moÂżliweAlchemik pisze:WidzĂŞ, Âże nikt nie zauwaÂżyÂł (no, przynajmniej na forum) jak Agatta staraÂła siĂŞ zmniejszyĂŚ dystans panujÂący miĂŞdzy nami
![]()
?? A ze stu procentowÂą pewnoÂściÂą mogĂŞ napisaĂŚ , Âże nie cofniemy siĂŞ poniÂżej zera
!! bo to fizyce wbrew
!!
..ale z logicznych wzglĂŞdĂłw tego nie oznajmiÂłem :devil:
..niemniej jednak jestem jak najbardziej ZA :jupi:
..nawet bardzo :tanczy:
..capsy nie mogÂą byĂŚ cudowniejszemarcinkowsky pisze:Ejjjh no nie zupeÂłnie tak jestnot that kind pisze:Jednym rzutem na taÂśmĂŞ...
WejÂście zdecydowanie lepiej prezentuje siĂŞ na wideo niÂż na capsach![]()
!! A czy moÂżna prosiĂŚ video
??

..jedynie video moÂże je poÂłoÂżyĂŚ na Âłopatki

..jesteÂśmy juÂż po serwisie o 22.

..Agatka przeprowadziÂła rozmowĂŞ telefonicznÂą w sprawie wypadku drogowego..
..ale byÂł teÂż radosny temat - o hiszpaĂąskiej loterii

..i moÂżna byÂło podziwiaĂŚ chwilkĂŞ hiszpaĂąszczyznĂŞ Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Spokostajlus pisze:jaka szkoda, Âże Agatki nie posÂłali na ÂświĂŞta do Buenos Aires :/obieÂżyÂświat pisze:..ale byÂł teÂż radosny temat - o hiszpaĂąskiej loterii
..i moÂżna byÂło podziwiaĂŚ chwilkĂŞ hiszpaĂąszczyznĂŞ Agatki :jupi:

Tym razem przez kobietĂŞosaczona - znowu![]()

MĂłj dziadek mawia , Âże co siĂŞ chce ulepszyĂŚ ,to siĂŞ popieprzy :devil: !! I tak jest w przypadku raportu -majstrowali przy jego formule i pozbyli siĂŞ tego , co byÂło w nim najlepsze -profil Agatkiahhna koniec ten profil jeszcze, ktĂłrego dzisiaj brakowaÂło

Ano takobie¿yœwiat pisze:..no przecie¿ ¿e Al ma ma³¿eùskie obowi¹zki które go goni¹
..a to Âśmieci wyrzuciĂŚ..a to znĂłw co innego :devil:

Czassss na kolejny serwis

!!

-
- Fanatyk :)
Z pewnoÂściÂą Grz wystawi jutro swojÂą wersjĂŞ,..jedynie video moÂże je poÂłoÂżyĂŚ na Âłopatki![]()
ale pĂłki co macie ode mnie ten poczÂątkowy fragment powalajÂący na kolana

http://www.sendspace.com/file/ovcgi8
-
- Stały bywalec
JesteÂś wielki -wielki dziĂŞki :jupi: !!epsztajnek pisze:Z pewnoÂściÂą Grz wystawi jutro swojÂą wersjĂŞ,..jedynie video moÂże je poÂłoÂżyĂŚ na Âłopatki![]()
A Agatka jest niemoÂżliwa coraz bardziej

Kochana :* !! Ja teÂż siĂŞ cieszĂŞ , kiedy inni sÂą radoÂśni

!!

-
- Fan Forum
..dziĂŞki epszt - takie filmy trzeba mieĂŚ w najlepszej jakoÂści 
..piĂŞkne sÂą te ujĂŞcia
..niedÂługo to na rozbieraniu AgatkĂŞ przyÂłapiesz
..marcinkowsky - Âświetny pomysÂł z tym karnawaÂłem

..wszystko jest na dobrej drodze - choĂŚ czasami zbaczajÂą z wÂłaÂściwej trasy

..ten byÂł odwaÂżny :tanczy:
..jak zresztÂą tamten o szczurze jako choinkowym prezencie - 'warto sprawdziĂŚ czy oby na pewno oczekiwany'

..stajlus - tobie juÂż dawno nie mĂłwiÂłem Âże wykonujesz kawaÂł dobrej szpiegowskiej robotymarcinkowsky pisze:Spokostajlus pisze:jaka szkoda, Âże Agatki nie posÂłali na ÂświĂŞta do Buenos Aires :/obieÂżyÂświat pisze:..ale byÂł teÂż radosny temat - o hiszpaĂąskiej loterii
..i moÂżna byÂło podziwiaĂŚ chwilkĂŞ hiszpaĂąszczyznĂŞ Agatki :jupi:!! MoÂże wyÂślÂą jÂą na karnawaÂł :tanczy: !!
![]()

..piĂŞkne sÂą te ujĂŞcia

..niedÂługo to na rozbieraniu AgatkĂŞ przyÂłapiesz

..marcinkowsky - Âświetny pomysÂł z tym karnawaÂłem

..mo¿e bêd¹ jeszcze kombinowaÌ i jak tak dalej pójdzie to stworz¹ wymarzon¹ dla nas formu³êmarcinkowsky pisze:Mój dziadek mawia , ¿e co siê chce ulepszyÌ ,to siê popieprzy :devil: !! I tak jest w przypadku raportu -majstrowali przy jego formule i pozbyli siê tego , co by³o w nim najlepsze -profil Agatkistajlus pisze:ahhna koniec ten profil jeszcze, którego dzisiaj brakowa³o
!!

..wszystko jest na dobrej drodze - choĂŚ czasami zbaczajÂą z wÂłaÂściwej trasy

..to z czym..to znaczy z jakim tekstem ona mo¿e do nas przed pó³noc¹ wyskoczyÌmarcinkowsky pisze:A Agatka jest niemo¿liwa coraz bardziej!! Teraz w serwisie po materiale o Litwinie , który z butelek zbudowa³ sobie œcianê domu , zapyta³a ironicznie : "ciekawe po czym te butelki" :> ?? :hahaha:
Kochana :* !! Ja teÂż siĂŞ cieszĂŞ , kiedy inni sÂą radoÂśni!!

..ten byÂł odwaÂżny :tanczy:
..jak zresztÂą tamten o szczurze jako choinkowym prezencie - 'warto sprawdziĂŚ czy oby na pewno oczekiwany'

:brawa: :hyh:Z pewnoÂściÂą Grz wystawi jutro swojÂą wersjĂŞ,
Dzieki za film
Zdarzylem jeszcze na sama koncowke podsumowania :tanczy:
-
- Fan Forum
..przez chwilĂŞ myÂślaÂłem Âże wrĂłciÂł do nas inny user ktĂłry juÂż tu niie pisujeHerman pisze: :brawa: :hyh:

..ale tamten to byÂł HERMEN

..mimo to - witaj

..to sporo ciĂŞ ominĂŞÂłoHerman pisze:Zdarzylem jeszcze na sama koncowke podsumowania :tanczy:

..niestety podsumowanie dnia to g³ównie by³y informacje o problemach z podró¿ami..wypadkach..po¿arach..ostrza³ach :/
..wiĂŞc niestety nie doczekaliÂśmy siĂŞ tych uroczych wstawek tekstowych autorskich :/
..ba - ciĂŞÂżko nawet byÂło o lekki uÂśmiech :uhh:
..profesjonalnie jednak byÂło tak jak zawsze :brawa:
..a radosna to Agatka byÂła wczeÂśniej

..wiĂŞc mamy siĂŞ z czego cieszyĂŚ

-
- Bywalec