Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Alchemik pisze:Dzisiaj niestety wpadam na krĂłtko, ale chcĂŞ Wam wszystkim podziĂŞkowaĂŚ na serdecznÂą atmosferĂŞ w tym wÂątku i ÂżyczyĂŚ smacznej Wieczerzy Wigilijnej
Dziêkujemy :tanczy: ;jaka mo¿e byc inna atmosfera skoro Sylwia taka zadowolona nawet,¿e w Swieta w pracy-du¿a zdolnoœÌ :D

Co dziÂś,ano jak narazie z tego co widze to za kwiatami sie rozglada-zabawia panĂłw sprzedawcĂłw :D

Mam dwa ujĂŞcia:

Sylwia a w tle ciĂŞte kwiaty :lol2: :arrow: :arrow:

Obrazek

A tutaj z jemio³¹ w rêku(mo¿e za dobrze tego nie widaÌ) :aniol: :arrow: :arrow:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Sylwia o strajkujÂących gĂłrnikach w ÂświÂątecznym makijaÂżu :)
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ten zastĂłj w wÂątku, mam nadziejĂŞ, wynika z braku relacji Sylwii w przerwie miĂŞdzy ÂświĂŞtami, a nie braku Waszej chĂŞci do oznajmiania, iÂż relacje Sylwii jednak w tym czasie miaÂły miejsce? :)
maxxx pisze:Dziêkujemy :tanczy: ;jaka mo¿e byc inna atmosfera skoro Sylwia taka zadowolona nawet,¿e w Swieta w pracy-du¿a zdolnoœÌ :D
Z tego, co mĂłwiÂła przed ÂświĂŞtami, wynikaÂło, Âże boÂżonarodzeniowe faktycznie ma spĂŞdziĂŚ w pracy, a sylwestrowe juÂż poza niÂą :lol2:
NiechÂże mnie ktoÂś utwierdzi w sÂłusznoÂści tego spostrzeÂżenia :lol2:
Co dziÂś,ano jak narazie z tego co widze to za kwiatami sie rozglada-zabawia panĂłw sprzedawcĂłw :D

Mam dwa ujĂŞcia:

Sylwia a w tle ciĂŞte kwiaty :lol2: :arrow: :arrow:

A tutaj z jemio³¹ w rêku(mo¿e za dobrze tego nie widaÌ) :aniol: :arrow: :arrow:
Pytanie, czy jemioÂła speÂłniÂła swojÂą rolĂŞ? :lol2:
Domyœlam z jakim wdziêkiem, dociekliwoœci¹ i dwuznacznoœci¹ wypytywa³a sprzedawców o ró¿ne detale :lol2:
Sylwia o strajkujÂących gĂłrnikach w ÂświÂątecznym makijaÂżu :)
Tematycznie bardzo zró¿nicowane przysz³o Sylwii nadawaÌ relacje :) No i musia³a odbyÌ podró¿ nieco d³u¿sz¹ ni¿ zwykle ;) Myœlê, ¿e to dla niej jednak ¿aden problem nie by³ :D

A teraz mogÂłaby juÂż wrĂłciĂŚ, skoro ja juÂż wrĂłciÂłem po sylwestrowych szaleĂąstwach :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

To zdj?cie jest chyba najsympatyczniejsze.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Znalazlem sympatyczniejsze, ale nie bede umieszczal bez zgody Sylwii :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Alchemik pisze:Znalazlem sympatyczniejsze, ale nie bede umieszczal bez zgody Sylwii :spiewa:
Znalaz?e? w sieci?
je?li tak, no to chcia? nie chcia? jest ono ogĂłlnie dost?pne
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Znalazlem w sieci, czy na ulicy :mhm: Mimo, ze obowiazuje zasada: znalezione nie kradzione, to dla mnie zawsze to, co udalo mi sie w jakis sposob znalezc i cos o co sie wzbogacilem bez niczyjej zgody i bez wiekszego wysilku, bylo swoistym ciezarem obcioazajacym sumienie :)
Lecz mna sie nie przejmujcie, korzystajcie do woli z dobrodziejstw Naszej klasy i komentujcie to gdzie chcecie :lol2:

A dzisiaj Sylwia przejela temat redakcji katowickiej dotyczacej strajku w kopalni w Ormontowicach :) Malo niestety live'ow :/ Ramowka dzisiaj zdominowana protestem nauczycieli :/
Jesli macie caps prezentujacy Sylwie w jej czerwonej kurtce, to bardzo prosze :lol2:
epsztajnek

Sylwia narzeka na pogod? we Wroc?awiu, ale dzielnie relacjonuje znan? spraw? awarii w systemie obs?ugi kart p?atniczych.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Sylwia narzeka na pogod? we Wroc?awiu, ale dzielnie relacjonuje znan? spraw? awarii w systemie obs?ugi kart p?atniczych.
Mam nadzieje, ze podczas przydzielania tematow, zwlaszcze tego o platniczych problemach, nie brano pod uwage tego, kto mial tych problemow najwiecej ;)
Ja zycze Sylwii tylko szczescia i zadnych problemow :)

Wracajac do porannej pogawedki, to odnosze wrazenie, ze Sylwia jest lasa na zaczepki porannego prowadzacego :lol2: W finale mamy do czynienia z mniej lub bardziej kasliwa, ale bardzo przyjemna wymiana zdan :lol2:

Ciekawi mnie, czy Sylwia tak caly dzionek bedzie na ten temat rozprawiala? :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Re: Sylwia Walendowska - Wrocław

Post autor: adam »

mam pytanie do Epsztajnka :rydzyk:
czy Sylwia nie rozmawiała czasem z Kuźniarem -chodzi o ostatnie capsy :cicho:
epsztajnek

adam pisze:mam pytanie do Epsztajnka :rydzyk:
czy Sylwia nie rozmawiała czasem z Kuźniarem -chodzi o ostatnie capsy :cicho:
Tak , to była rozmowa z Kuźniarem : :hahaha:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja zdaję sobie z tego sprawę, odkąd zniknęła Sylwia, ale tej całej reszcie, która pamięta o Sylwii tylko wówczas, kiedy pojawia się na wizji, uświadomiliście, że jakiś czas temu Sylwia zniknęła bezwiedni i nie pojawia się praktycznie wcale na wizji ;(

Tvn24 wymierzyło mi potwory i podwójny cios, sprawiając, że jednocześnie zniknęły obie moje ulubione dziennikarki ;(
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Najniezwyklejsza reporterka na targach niezwykłości :lol2:
Czyli powrót Sylwii w wielkim stylu :lol2: Urlop definitywnie się skończył i czas wziąć się do roboty :lol2: !!

Widziałem dwie relację :lol2: Tę pierwszą, która widnieje na capsach :lol2: I oczywiście drugą :lol2: Kiedy to Sylwia korzystała z usług wróżki, która stawiała jej tarota :szalony:

Oby jej przyszłość od teraz malowała się bardziej pracowicie od początku tego roku :rydzyk:
ODPOWIEDZ