CoÂś Kasia w czasie dzisiejszej relacji o 15.40 dziwnie siĂŞ trzĂŞsÂła (nie wiem czy tak byÂło w innych bo ich nie widziaÂłem ). Albo jej siĂŞ chciaÂło do Âłazienki, albo z zimna, albo ma jeszcze nerwy w czasie relacji
kamilo pisze:CoÂś Kasia w czasie dzisiejszej relacji o 15.40 dziwnie siĂŞ trzĂŞsÂła (nie wiem czy tak byÂło w innych bo ich nie widziaÂłem ). Albo jej siĂŞ chciaÂło do Âłazienki, albo z zimna, albo ma jeszcze nerwy w czasie relacji
Na innych byÂło podobnie. To chyba nerwy (najprawdopodobniej rusza nogami) ale mnie to nie razi, bo i tak lubiĂŞ KasiĂŞ
Z ciekawoÂści odtworzyÂłem relacjĂŞ z 11:30 i rzeczywiÂście, Katarzyna relacjonujÂąc do kamery wyraÂźnie kiwaÂła siĂŞ na nogach ... MoÂże ma takÂą manierĂŞ i trudno jej siĂŞ tego pozbyĂŚ. Podobnie z tym charakterystycznym zaciskaniem ust
KuÂźniar to jakiÂś cudotwĂłrca WywoÂłuje uÂśmiech na twarzach dziennikarek, u ktĂłrych na codzieĂą trudno o uÂśmiech podczas relacji reporterskich. :tanczy:
Kasia wspominaÂła, Âże dla niej to jest zimno i caÂła siĂŞ trzesie, a Jarek na to, Âże kupi jej wycieczkĂŞ na SyberiĂŞ...
To jÂą pocieszyÂł...
A filmik moÂże byĂŚ za chwilĂŞ.