Epsztajnku to ÂżeÂś mnie zaskoczyÂł z tym wysypem capsĂłw w wÂątku Justyny! I to jeszcze takie Âładne ujĂŞcia, szczegĂłlnie te dwa ostatnie! Na rĂłzowÂą marynarĂŞ siĂŞ nie zaÂłapaÂłam, ale wyglÂąda w niej wybornie z tego co widzĂŞ!
Nika pisze:Epsztajnku to ÂżeÂś mnie zaskoczyÂł z tym wysypem capsĂłw w wÂątku Justyny! I to jeszcze takie Âładne ujĂŞcia, szczegĂłlnie te dwa ostatnie! Na rĂłzowÂą marynarĂŞ siĂŞ nie zaÂłapaÂłam, ale wyglÂąda w niej wybornie z tego co widzĂŞ!
Nika, to ja jeszcze jestem w stanie czymÂś ciebie zaskoczyĂŚ MyÂślaÂłem, Âże juÂż dawno rozgryzÂłaÂś mojÂą filozofiĂŞ "capsowania" :rozglada:
epsztajnek pisze:Nika, to ja jeszcze jestem w stanie czymÂś ciebie zaskoczyĂŚ
ZaskoczyÂłeÂś, bo u StyÂśki chyba CiĂŞ jeszcze z takim wysypem capsĂłw nie spotkaÂłam! I jeszcze tak Âładnie jÂą nazwaÂłeÂś "pani prezesowa", do niej fajnie pasuje to okreÂślenie!
Jak Âładnie ÂżeÂś to nazwaÂł, "filozofia capsowania"! CzÂłowiek nawet pasjĂŞ do piĂŞknych kobiet potrafi ubraĂŚ w ciekawe sÂłowa.
A tymczasem dziÂś pani prezesowa w M24, oj chyba bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło, bo dziÂś gorrrÂący dzieĂą od rana w Sejmie!
ZaskoczyÂłeÂś, bo u StyÂśki chyba CiĂŞ jeszcze z takim wysypem capsĂłw nie spotkaÂłam!
Czy¿byœ by³a moim wyrzutem sumienia ? Stysia by³a jedn¹ z pierwszych sympatii ( obok Anity i Marty Kuligowskiej ) w TVN24. Kiedy awansowa³a do Faktów, coraz rzadziej pojawia³a siê w wieczornym paœmie. A¿ w koùcu zaczê³a siê pojawiaÌ ( i trwa to do tej pory ) wy³¹cznie w M24h o 17:30, co spowodowa³o, ¿e baaaardzo rzadko mia³em okazjê j¹ ogl¹daÌ. A tym czasem w paœmie wieczornym zaczê³y pojawiaÌ siê Joasia, odmieniona Ania Jot, Brygida, Beata, Patrycja ... No i Justysia odesz³a na daleki plan...Jak to œpiewa³ Niemen - "cz³owiek jam niewdziêczny". Ale , jak widzisz, stara sympatia nie rdzewieje...
A okreÂślenie "pani prezesowa" - kaÂżda sympatia musi byĂŚ okraszona odrobinkÂą zÂłoÂśliwoÂści :devil:
aroldinio pisze:Nie mogĂŞ zrozumieĂŚ dlaczego Justyna tylko prowadzi serwis informacyjny z Tvn?????
Powinna prowadziĂŚ jeszcze jakieÂś programy tematyczne w Tvn 24