Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:
Nika pisze:Wasza la ragazza biondi
Sorry,Âże tak nie na temat ,ale znasz wÂłoski :D
5 wyrazĂłw na krzyÂż. :D Ale mam zamiar to zmieniĂŚ, zaczĂŞÂłam siĂŞ samo-uczyĂŚ od nowego roku. Miejmy nadziejĂŞ, Âże nie skonczy sie sÂłomianym zapaÂłem. 8)
Dla chcÂącego nic trudnego.A poza tym moÂże jak siĂŞ nie udziela rozrywkom naÂłogowo to wtedy jak juz ma czas ma dwa razy wiĂŞksza frajde z owych.Uff udaÂło siĂŞ :devil:
Uff, niez³e zdanko. :D Ale mo¿e te¿ byc tak, ¿e praca to jego na³óg!
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nika pisze:5 wyrazĂłw na krzyÂż. Ale mam zamiar to zmieniĂŚ, zaczĂŞÂłam siĂŞ samo-uczyĂŚ od nowego roku. Miejmy nadziejĂŞ, Âże nie skonczy sie sÂłomianym zapaÂłem.
Ooo fajnie,w takim razie Âżycze successo :D
Uff, niez³e zdanko. Ale mo¿e te¿ byc tak, ¿e praca to jego na³óg!
S³usznie,nawet to by mia³o jakieœ korzyœci;otórz po pierwsze dla Ciebie np,po drugie jak na³óg przynosi korzyœci zarobkowe to chyba nie jest tak Ÿle :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Szkoda, Âże o Kacprze tak maÂło wiemy, nasze uwagi koĂączÂą sie tylko na tym co zobaczymy na ekranie, a tu dobrze by byÂło gdyby jakiÂś wywiadzik z nim siĂŞ pojawiÂł, bo fajnie by byÂło poznaĂŚ go z jego wÂłasnym opinii. ChÂłopak doÂśc duÂży staÂż ma w tym zawodzie i caÂłkiem powaÂżny: Polskie Radio, tv4...bo np. niektĂłrzy zaczynajÂą od Radio Maryja(Âżartuje) :tanczy:

[ Dodano: Nie Sty 06, 2008 7:58 pm ]
MĂłwiÂąc o wywiadzie miaÂłam na myÂśli jakikolwiek medium, gdzie mĂłgÂłby sie pojawiĂŚ
Nika
Fan Forum
Fan Forum

agatka22 pisze:Szkoda, Âże o Kacprze tak maÂło wiemy, nasze uwagi koĂączÂą sie tylko na tym co zobaczymy na ekranie, a tu dobrze by byÂło gdyby jakiÂś wywiadzik z nim siĂŞ pojawiÂł, bo fajnie by byÂło poznaĂŚ go z jego wÂłasnym opinii. ChÂłopak doÂśc duÂży staÂż ma w tym zawodzie i caÂłkiem powaÂżny: Polskie Radio, tv4...bo np. niektĂłrzy zaczynajÂą od Radio Maryja(Âżartuje) :tanczy:

[ Dodano: Nie Sty 06, 2008 7:58 pm ]
MĂłwiÂąc o wywiadzie miaÂłam na myÂśli jakikolwiek medium, gdzie mĂłgÂłby sie pojawiĂŚ
AgatuÂś temat wywiadu poruszaliÂśmy caÂłkiem niedawno, zerknij na stronĂŞ 7 wÂątku.
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

<hahaha> dobre :D:D:D:D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Kacper w ostatnich 2 dniach :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dzis w Dnz o pelnej godzinie :arrow:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Moze lepiej by bylo, gdy Kacper mial serwisy 'polowkowe'?
Jak nie jakas konferencja prasowa, to przypomnienie wczorajszej ''Kropki nad i'' :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Widze tu potezny wysyp capsow, rozumiem ze jest to tez malutka sugestyjka by co nieco z nich sklecic :> Niestety jeszcze nie otrzasnelam sie po tej traumie ( :devil: ) utraty dwoch komiksow, ale w zamian za to proponuje krotka podroz w niedaleka przeszlosc.
Inspiracja:
agatka22 pisze:jeszcze mozna go posluchac a nawet ogladnac na stronie polskiego radia "sygnaly dnia",chociaz wiele juz pousuwali:-)

[ Dodano: Wto Lis 06, 2007 7:40 pm ]
jak kogo? to interesuje to prosze bardzo: http://www.polskieradio.p...t.aspx?id=10563
Kacper na drugim planie z Karnowskim i Rokita, czerwiec-lipiec 2007:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Ciekawe czy pan redaktor juz wtedy wiedzial ze zmieni przytulny pokoik w Sygnalach Dnia na obszerne studio w Dniu na Zywo w tvn24
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Oj, jaki fajny Kacperek :szalony:
Za bardzo sie od lipca nie zmienil :nie:
Ale troche inaczej jednak wygladal, widac ze nie byl dopieszczany przez makijazystow :roll:
Ale akurat wtedy dobrze wygladal- lekki zaroscik 8) Koszulka polo, polarek :tanczy:
Nie to co teraz elegancki garniak :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

No wlasnie jakos tak bardziej swojsko w tamtej redakcji,ale nie ma sie co dziwic :D
Ale kiedys musialo sie to stac by wyszedl w blaski swiatel-chocby po to by uradowac kilka fanek :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: Za bardzo sie od lipca nie zmienil :nie:
Zmienila sie jedynie oprawa, golarka uzywana z nieco wieksza czestotliwoscia i z koszulek polo przerzucil sie na krawaty.
Ale troche inaczej jednak wygladal, widac ze nie byl dopieszczany przez makijazystow :roll:
No nie mow ze wolisz go po mejkapach :>, ktorych notabene szczegolnie mocno nie widac na wizji?!
Ale akurat wtedy dobrze wygladal- lekki zaroscik :
Ja bym dodala, ze nie tylko wtedy 8)
maxxx pisze:No wlasnie jakos tak bardziej swojsko w tamtej redakcji,ale nie ma sie co dziwic
I to jeszcze jak swojsko! Tuz obok niego dzien w dzien zasiadali wazni goscie, a on sobie ze stoickim spokojem gazetki codzienne wertowal. :D
Ale kiedys musialo sie to stac by wyszedl w blaski swiatel-chocby po to by uradowac kilka fanek
Tylko kilka? Watpie w to, na moj gust to tej ekipy jest grube deko wiecej 8) No i nie tylko fanek.
Camilo
Guru
Guru

Mam nadzieje, ze Nika nie zrezygnowala dzis z ogladania DNZ pol godziny przed pelna godzina, choc dzis i tak Kacpra mozna czesciej uslyszec niz obejrzec :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

[ Dodano: Pi? Sty 18, 2008 12:04 pm ]
Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Mam nadzieje, ze Nika nie zrezygnowala dzis z ogladania DNZ pol godziny przed pelna godzina, choc dzis i tak Kacpra mozna czesciej uslyszec niz obejrzec]
W sumie to zrezygnowalam, slyszalam Kacpra, ale ile mozna ogladac protestujacych. Po 10 minutach mialam dosc. :nie:
Ale co to ja widze, chyba redaktor Kaliszewski kiwal do kamery. :D

[ Dodano: Pi? Sty 18, 2008 4:00 pm ]
Na poprawe humoru komiks:
"Ze wzgl?du na coraz bardziej rosnaca popularnosc i zamieszanie wokol mojej osoby....
Obrazek
...postanowilem...
Obrazek
...zmienic tozsamosc oraz zawod...
Obrazek
....stary, nie rob tego!...
Obrazek
.. juz postanowione."
Obrazek
ODPOWIEDZ