Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

stajlus pisze:jeÂśli jeszcze tego nie poczuÂła, to juÂż nie odczuje :(
Tylko nie tak pesymistycznie :stop: !! Jeszcze sporo cudownych momentów i chwil przed nami -przed nami fanami i przed Agatk¹ :P !! Chwil , które zbli¿¹ nas do siebie :lol2: !!
moÂże tu jest pies pogrzebany? :o:
poczÂątek owszem byÂł spektakularny, ale koĂącĂłwka nie byÂła niestety dla Agaty wymarzonÂą :spiewa:
moÂże ona teraz ma jakiÂś lĂŞk przed takim jak tamto "wyzwoleniem" siĂŞ na wizji :mhm:
Chyba nie s¹dzisz , ze tamta wpadka okaleczy³a Agatkê ju¿ na ca³e ¿ycie i ju¿ nigdy nie bêdzie czu³a siê tak pewnie , jak pewnie czu³a siê przed kamerami zanim ta wpadka mia³a miejsce :> ?? :mhm Przecie¿ ju¿ mieliœmy od tamtego czasu nie raz Agatkê , no mo¿e nie tak¹ jak na za³¹czonym filmiku , ale na pewno bardziej wyluzowan¹ ni¿ np wczoraj :D !!

Ja tam jestem czÂłek duÂżej wiary i wierzĂŞ , Âże jeszcze nie raz nas Agatka zaskoczy :tanczy: !! Nawet te pomarzniĂŞte palce u stĂłp i rÂąk mi przytakujÂą w wesoÂło machajÂąc :lol: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:Tylko nie tak pesymistycznie :stop: !! Jeszcze sporo cudownych momentów i chwil przed nami -przed nami fanami i przed Agatk¹ :P !! Chwil , które zbli¿¹ nas do siebie :lol2: !!
nie wyobraÂżam sobie, co by byĂŚ to mogÂło :mhm:
zak³adam, ¿e coœ wiêcej ani¿eli zwyk³a wymiana serdecznoœci w mailach z okazji œwi¹t ró¿norakich? :lol2:
Chyba nie sÂądzisz , ze tamta wpadka okaleczyÂła AgatkĂŞ juÂż na caÂłe Âżycie i juÂż nigdy nie bĂŞdzie czuÂła siĂŞ tak pewnie , jak pewnie czuÂła siĂŞ przed kamerami zanim ta wpadka miaÂła miejsce :> ?? :mhm
na caÂłe Âżycie z pewnoÂściÂą nie :D
ale teraz moÂże skutecznie hamuje :mhm: nie wiem :D spekulujĂŞ tylko ;)
Ja tam jestem czÂłek duÂżej wiary i wierzĂŞ , Âże jeszcze nie raz nas Agatka zaskoczy :tanczy: !! Nawet te pomarzniĂŞte palce u stĂłp i rÂąk mi przytakujÂą w wesoÂło machajÂąc :lol: !!
''gdyby nie nadzieja, serce by pĂŞkÂło'' :D
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Wprawdzie forum swiruje :devil: Ale ja i tak robie co zamierzalem :D Niech strace ;)

Nie moglem sie oprzec, zeby nie wkleic tej przypadkowo uchwyconej telepatycznej proby lacznosci :lol2:

Obrazek

A to juz link do wczorajszej relacji :)

PS. Mam nadzieje, ze wroca wczorajsze i przedwczorajsze posty :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

kingi , no uj?cie super :lol2: !! Dzi?ki za link :) !!

Nie wiem , czy tu pisa? , czy nie :mhm: ?? Wy nie piszecie -pewnie boicie si? by cenne Wasze s?owa nie zosta?y spisane na marne :lol2: ??

Ciekawe , co z tymi stronami , ktĂłre nam po?ar?o :> ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

no wlasnie ;) pisac, czy nie pisac - oto jest pytanie :D
ale jak tu nic nie napisac, kiedy Agaty material byl w Prosto z Polski :)
material z Krakowa o strzykawce z wlosem :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

stajlus pisze:no wlasnie ;) pisac, czy nie pisac - oto jest pytanie :D
Mysle, ze raczej pisac :lol2:
Korzystaj z tego, ze mozesz :lol2: Najwyzej Twoje posty przepadna :devil: Bo obi na przyklad, logowac sie i pisac nie moze - przez wzglad na obecnosc w jego nicku polskich znakĂłw :hmm:
Ta niepewnosc, co do tego, co bylo i co do tego, co bedzie, powli zaczyna mnie denerwowac :?
Ile to juz jestesmy w dyskusji "do tylu"? :? Moze bedzie lepiej, gdy nie bede sie zastanawial :?
Meczy mnie poza tym pisanie bez uzycia poskich znakow :devil:
stajlus pisze:ale jak tu nic nie napisac, kiedy Agaty material byl w Prosto z Polski :)
material z Krakowa o strzykawce z wlosem :D
Widzialem takze :P Bylo to dla mnie spore zaskoczenie :o
Ale jak sie juz uporalem z poczatkowym szokiem, to moglem juz skupic sie na tresci :lol2: Material byl krotki, wiec zbyt wiele o nim napisac nie moge :lol2:

Sobotni poranek - tradycyjnie czekamy na wieczĂłr? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Czuje sie jak przedszkolak , kiedy pisze bez polskich znakow :devil: !! Ech ta nasza poprawnosc stylistyczna :devil: !!

Wspolczuje obiemu :/ !! Bo o ile do tej pory , kiedy Agatki nie bylo jakos mozna bylo zniesc to , ze na forum jest taka sytuacja , jaka jest , to teraz jest ciezej nie pisac , kiedy sie Agatka pojawila :spiewa: !!

Ale jest sposob , zeby uniknac marnotrawiena postow :lol2: !! po prostu zapisujmy je gdzies na boku :lol2: !! A polskie znaki -ciul z nimi :devil:

Teraz musimy sie martwic o Agatke , bo dzisiaj zachcialo jej sie liczyc nietoperze :shock: !!
Nawet Jarek kazal jej uwazac na wlosy :shock: !! Nietoperze -wiem , co to za dziadostwo :devil: !!

Fajne tez zdanie Jarek powiedzial do Agatki -"a myslalem , ze nic ci do szczescia juz nie jest potrzebne" :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Skoro Wy piszecie, to ja tez :lol2:
Ja bede sie ograniczac do wrzucania linkow :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Moze jeszcze napisze, ze zauwazylam, ze Agata podciela wlosy :D
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zapisywac :> chyba juz lepiej odlozyc na pozniej to pisanie :hyh: chociaz, kiedy sie widzi Agate to trudno sie powstrzymac :D
obi moze wyjsc na tym calym zamieszaniu najlepiej :D teraz traci, ale pozniej przynajmniej nic nie straci :lol2:
i tak jest milo :P
Fajne tez zdanie Jarek powiedzial do Agatki -"a myslalem , ze nic ci do szczescia juz nie jest potrzebne" :D
bo ona wyczytala, ze w Japonii (?) nietoperze przynosza szczescie :D i na zaczepke Jarka powiedziala, ze szczescia trzeba wszedzie szukac :D

a Agata to gdzies w lubuskiem jest :> dobrze slyszalem :>
rzeczywiscie :o ;(

a wieczorem, to chyba jej juz nie bedzie, co? ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:zapisywac :> chyba juz lepiej odlozyc na pozniej to pisanie :hyh: chociaz, kiedy sie widzi Agate to trudno sie powstrzymac :D
obi moze wyjsc na tym calym zamieszaniu najlepiej :D teraz traci, ale pozniej przynajmniej nic nie straci :lol2:
Po tym stresie jaki teraz na pewno jest jego udzialem, wyobrazam sobie, ze wieczorem padnie jak niezywy :devil: Zawsze tak mam, kiedy jestem zmuszony nabierac wody w usta :devil:
i tak jest milo :P
I pieknie :lol2:
Agatta zdecydowanie nie wyglada na przestraszona, ani tym bardziej na niezadowolona faktem, iz przytrafil jej sie taki temat i to na dodatek w weekend :lol2: to mnie cieszy :lol2:
bo ona wyczytala, ze w Japonii (?) nietoperze przynosza szczescie :D i na zaczepke Jarka powiedziala, ze szczescia trzeba wszedzie szukac :D
Wyczulem nutke zazdrosci w glosie pana Jaroslawa :lol2:
Oczywiscie nie mam na mysli zazdrosci w kontekscie tematu relacji, a raczej czescia Agatty :lol2:
a Agata to gdzies w lubuskiem jest :> dobrze slyszalem :>
To jest nas dwoch :D Ja tez tak slyszalem :lol2:
rzeczywiscie :o ;(
Mozliwe, ze pod wplywem naszej dyskusji :devil: (jest ona tu jeszcze :> ) :devil: Ale pieknie wyglada :P
Oby fryzura Agatty nie spodobala sie rowniez nietoperzom :spiewa: :xx:
a wieczorem, to chyba jej juz nie bedzie, co? ;)
To zalezy, ile czasu spedzi, albo spedzic bedzie musiala w jaskiniach :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Na forum cos dziwnego :uau: Inna dziwna sprawa trapi mnie jednak bardziej :>
Agaty to ja dzisiaj nie widzialam :mhm: Rano jeszcze spalam, to mam wytlumaczenie, ale wciagu dnia ogladalam troche TVN24 i Agaty nie widzialam ani raz :uhh: A ona taka sliczna wsrod moich ulubionych gackow :racja: Macie moze ta telacje na jakims serwerze :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Agaty to ja dzisiaj nie widzialam :mhm: Rano jeszcze spalam, to mam wytlumaczenie, ale wciagu dnia ogladalam troche TVN24 i Agaty nie widzialam ani raz :uhh:
To ja bede zlosliwy i napisze, ze moglas spac caly dzien, to moze bysmy jeszcze raz choc z Agatta sie spotkali :hahaha:
Paranoja rzadzaca Tvn24 czasami mnie przeraza :uhh: Agatta pojechala... do sasiedniego wojewodztwa, obiecuje relacje i wiecej sie nie pojawia :?
Nie lubie jak sie mnie oklamuje :nie:
Nie mam pretensji do Agatty, poniewaz ona jest najmniej winna temu, ze stacja w ktorej pracuje wolala caly dzien nadawac nudne tematy... i do znudzenia je powtarzac... miast wyemitowac choc jedna jej relacji, ktora - jestem pewien - bylaby o niebo ciekawsza od niejedego tematu powtarzanego w Tvn24 po raz setny :hyh:
No, ale nie ja steruje Tvn24 :? Niestety :devil:
A ona taka sliczna wsrod moich ulubionych gackow :racja: Macie moze ta telacje na jakims serwerze :rozglada:
Niestety nie ja nie mam, ale poczekaj cierpliwie :D
Hm :mhm: A moze "gacki" nie byly takie grzeczne, jak Agatta zakladala, ze beda :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie byly gzecne :> ?? Kiedy zobacyly taka kobiete cudo jak Agatka to byly gzecne i potulne jak balanki :devil: !!

A to , co dzisiaj wykombinowali w tvn24 , to bylo bardziej zenujace niz to nase seplenienie ( zkoniecnosci :devil: !! ) na forum :evil: !! :devil:
Jak mogli nam i Agatce wykrecic taki podly numer :> ?? :ban: A ja tak cekalem na te relacje o nietoperzykach :( !! :uhh:

Al -a ty to wsystko ogladales :rozglada: ?? bo ja to tak przez sitko -muse sie z leka na selcu pzyznac :rozglada: :spiewa: !! :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Az takiego seplenienia forum od nas nie wymaga :hahaha:
Ale niech ci bedzie :) Tzeba jakos odreagowac dzisiejsza zlosc :twisted:
Al -a ty to wsystko ogladales :rozglada: ?? bo ja to tak przez sitko -muse sie z leka na selcu pzyznac :rozglada: :spiewa: !! :lol:
Bylo tak :]
Na poczatki serwisĂłw nie przychodzilem ;) Wiedzialem, ze wtedy na pewno nic nie bedzie ;)
Wiec na serwis o pelnej godzinie przychodzilem z 10-cio minutowym opoznieniem, a na polowkowe z 5-cio minutowym opoznieniem :rozglada:
Nie byly gzecne :> ?? Kiedy zobacyly taka kobiete cudo jak Agatka to byly gzecne i potulne jak balanki :devil: !!
Albo stosujac nasza terminologie i tok rozumowania - rzucily sie na nia jak wyglodniale i... :xx: :rozglada:

I zasnij teraz czlowieku spokojnie z taka niewiedza i obawami :hmm: :rydzyk:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Zaczyna mi si? robi? ?al tej dziewczyny :( Kiedy ostatni raz mia?a wolny ?wi?teczny dzie? ? :mhm:
Obrazek Obrazek
Kiedy Notka wczoraj napisa?a, ?e Agata podci??a w?osy, by?em pewien, ?e po prostu je schowa?a. :tanczy: Agatka lubi bawi? si? swoimi w?osami :D
ODPOWIEDZ