WidzĂŞ, Âże ktoÂś tu testuje sobie capsiki by byĂŚ przygotowanym na godzinĂŞ zero czyli 17.10
No to ÂżebyÂś siĂŞ jeszcze dobudziÂła lepiej
Dobudzi³am siê i to ca³kiem dobrze tu¿ po 7, najpierw mi³y widok w Poranku, a potem jakiœ tajemniczy domofon, który mnie postawi³ na równe nogi. Niestety to nie by³ Krzystof, prawdopodbnie œmieciarze zadzwonili do mnie, bo chcieli siê dostaÌ do kub³ów na œmieci.
WidzĂŞ, Âże ktoÂś tu testuje sobie capsiki by byĂŚ przygotowanym na godzinĂŞ zero czyli 17.10
W³aœnie wybra³em sobie taki obiekt ¿ebym móg³ siê spokojnie zaj¹Ì dogrywaniem spraw technicznych bez zag³êbiania siê w szczegó³y epicentryczne capsa
Dobudzi³am siê i to ca³kiem dobrze tu¿ po 7, najpierw mi³y widok w Poranku, a potem jakiœ tajemniczy domofon, który mnie postawi³ na równe nogi. Niestety to nie by³ Krzystof, prawdopodbnie œmieciarze zadzwonili do mnie, bo chcieli siê dostaÌ do kub³ów na œmieci.
Biedni i im nie otwar³aœ :hmm: U nas to s¹ takie cwaniaki,¿e im œmietnik trzeba wyj¹Ì na ulice :spiewa: Nied³ugo trzeba bedzie ³adowaÌ na œmieciarkê :spiewa:
E tam otwarÂł im ktos inny. Oni dzwoniÂą do wszystkich.
U nas to s¹ takie cwaniaki,¿e im œmietnik trzeba wyj¹Ì na ulice :spiewa: Nied³ugo trzeba bedzie ³adowaÌ na œmieciarkê :spiewa:
No u mnie sami sobie biorÂą, ale robiÂą przy tym tyle haÂłasu i zamieszania, Âże obudziliby z grobu nawet zmarÂłego.
No to piĂŞknie doszÂło do tego, Âże w wÂątku Krzycha piszemy o smieciarzach i umarlakach. :hmm:
maxxx pisze:Z tym dÂługopisem ma podobnie do Joasi
Oo dÂługopis w Âłapce, od czasu NET24 go nie widziaÂłam u KrzyÂśka.
Co to by³a dziœ za akcja z tym krzes³em w Poranku?! Najpierw Jarek cos powiedzia³, ¿e Krzysztof zdemolowa³ pó³ studia, a po jakiejs pó³ godzinie, Krzysiek doszed³ do kamery jak Jarek robi³ przegl¹d prasy chyba i powiedzia³ coœ, ze to nie on z³ama³ krzes³o. Ale chyba nie by³ za bardzo content, bo coœ Jarek skwitowa³ zdziwiony, ¿e nie by³o go pare dni, a tu jakies nowe obyczaje zapanowa³y, i chyba pi³ do tego, ¿e Krzysiek z³y na niego. Nie widzia³am miny Krzysztofa jak to gada³, bo by³am odwrócona, ale on chyba by³ wkuty, ¿e zrobili z niego demolition man.
WidziaÂł to ktoÂś ?
Doszly mnie sluchy, ze Krzysio dzis swietuje swoje 31. urodzinki :jupi:
To czego by tu zyczyc Na pewno dalszych sukcesow w zyciu zawodowym jak i prywatnym :szalony: Zeby sprawial wiele radosci fanom i rozwijal swoje zeglarskie pasje :tanczy: No i w ogole
Dolaczam sie rowniez do powyzszych zyczen. Dodam jeszcze, ze zycze Krzysiowi mnostwo radosci i usmiechow na co dzien nie tylko w pracy, ale rowniez poza nia. No i przede wszystkim spelnienia tego , co sobie Pan redaktor najskryciej wymarzyl.