Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:No pomijajac aspekty uczty wzrokowej ,to ma sie swiadomosc,ze Joasia ma dobry humorek i z ta swiadomoscia zostaje sie na cala dobe do 17:10 nastepnego dnia
Czyli ze cala dobe zyjemy chwilowym humorem Joasi z przedzialu 17:10- 17:30 :shock:
No to my sie np. zamartwiamy, czemu sie smucila, a ona juz w domu sobie jakas impreze robi i baluje :spiewa: Pieknie :uhh:
No raczej marynarek nie nosily Porobilo sie Papa Smerf sie w grobie przewraca
Nie no, Joasia to sie nie pokaze w takich bialych portkach :stop:
Ale marynary tez moglaby porzucic na rzecz strojow Ani Kalczynskiej czy Moniki Olejnik :rydzyk:
Ale zawsze tez jest klakier-on jest nie pewny absolutnie!
Zawsze musi sie jakas czarna owca trafic :devil:
Zrobila dla swietego spokoju co chcielismy a tu znow dyskusje-Joasia pewnie jest zadziwiona tym wszystkim
Pewnie tak :roll: Ale jak widac potrafimy ostatecznie wywrzec jakis opor na Joasi :devil:
kamilo pisze:MuminkĂłw nie znosilem
O nie, taka cudowna bajka ;(
Jeszcze byl Wloczykij :szalony:
Z pewnosica tak, nizby siedziela pol dnia w DNZ czy w Sejmie
Ale jakby siedziala w sejmie to znow inna sprawa by byla :lol2:
To juz by byl istny hiciorek :tanczy:
Nika pisze:Ciekawe czemu, czyzbys bal sie Buki? Chyba jak kazde dziecko, Asia tez pewnie chowala sie pod stol jak widziala tego stwora.
Buka to byl taki sympatyczny stworek :tanczy:
Sadze, ze Joasia go ubostwiala :devil:
kamilo pisze:Wieczorem to spodziewalem sie dzisiejszej Joasi
I to sie wlasnie nazywa ''Byc fanem Joanny Krynskiej'' - czekac caly dzien

Cierpliwosci :hyh: Nie wolno byc zachlannym :szalony:
Ostatnio zmieniony czwartek 17 sty 2008, 11:25 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Co do Joasi - tak delikatna i czula istotka to chyba bardzo przezywala Gargamela czy Buki :rozglada:
W kwestii formalnej - kiedy w TVP pojawi?y si? Smurfy ( ko?cĂłwka lat 80-tych ) Joanna chodzi?a ju? do szko?y .... ale wiem po sobie, ?e to ?adna cezura czasowa .... jeszcze w czwartej, pi?tej klasie podstawĂłwki wzrusza?em si? perypetiami Zwirka i Muchomorka... :)
No ale akurat w bajce z mchu i paproci na moj? wyobra?nie dzia?a?a pi?kna muzyka . :aniol:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Czyli ze cala dobe zyjemy chwilowym humorem Joasi z przedzialu 17:10- 17:30
Nie mamy innych doniesien w ciagu dnia o stanie humoru Joasi, wiec zyjemy 20 minutowa chwila :spiewa:
No to my sie np. zamartwiamy, czemu sie smucila, a ona juz w domu sobie jakas impreze robi i baluje Pieknie
Ale tego nie mozemy nigdy wiedziec :nie:
Nie no, Joasia to sie nie pokaze w takich bialu=ych portkach
Byla juz elfem, wiec moze byc i smerfem :mhm:
Ale marynary tez moglaby porzucic na rzecz strojow Ani Kalczynskiej czy Moniki Olejnik
No Monika Olejnik to slynie glownie z butow :hyh:
Zawsze musi sie jakas czarna owca trafic
Chcialem sie zapytac kto jest tutaj czarna owca, ale ugryzlem sie w jezyk :rozglada:
O nie, taka cudowna bajka
Dal kogo cudowna dla tego cudowna ;)
Ale jakby siedziala w sejmie to znow inna sprawa by byla To juz by byl istny hiciorek
No bylby... :stop:
Cierpliwosci Nie wolno byc zachlannym
Staram sie byc cierpliwy, czasami mnie lekko poniesie :spiewa:
epsztajnek

No Monika Olejnik to slynie glownie z butow :hyh:
... i dekoltĂłw... :devil:
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Czyli ze cala dobe zyjemy chwilowym humorem Joasi z przedzialu 17:10- 17:30
No to my sie np. zamartwiamy, czemu sie smucila, a ona juz w domu sobie jakas impreze robi i baluje Pieknie
A co My mozemy poradzic na to,ze Ona namietnie o 17:10 podaje Nam odpowiedz jaki ma humor :lol2: Poza tym jak widze kamilo juz to napisal,ze zyjemy chwila :tanczy:
Cierpliwosci Nie wolno byc zachlannym
Mi sie wydawalo zawsze,ze chyba slyniemy z cierpliwosci :rozglada: :aniol:
epsztajnek pisze:.... jeszcze w czwartej, pi?tej klasie podstawĂłwki wzrusza?em si? perypetiami Zwirka i Muchomorka...
Tez znam ta bajeczke,kiedys Ja powtarzali :tanczy:
No ale akurat w bajce z mchu i paproci na moj? wyobra?nie dzia?a?a pi?kna muzyka .
A potem to poszli na komerche i wprowadzili dziolche-znaczy smerfetke :devil:
kamilo pisze:Byla juz elfem, wiec moze byc i smerfem
Kim Ona jeszcze nie byla :hmm:
Dal kogo cudowna dla tego cudowna
Ufff juz pomyslalem,ze to bylo o Asi :rozglada: Ale to tylko Muminki :D
Staram sie byc cierpliwy, czasami mnie poniesie
Przy Joasi to ciezko tak byc caly czas cierpliwym :uhh:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A co My mozemy poradzic na to,ze Ona namietnie o 17:10 podaje Nam odpowiedz jaki ma humor
A My wyciagamy wnioski :lol2:
Poza tym jak widze kamilo juz to napisal,ze zyjemy chwila
Lepiej zyc chwila i byc nienasyconym niz przesyconym, chociaz nie wiem jak to drugie w przypadku Joasi jest mozliwe :stop:
Mi sie wydawalo zawsze,ze chyba slyniemy z cierpliwosci
Slyniemy, slyniemy... :brawa:
epsztajnek pisze:Tez znam ta bajeczke,kiedys Ja powtarzali
Kojarze, to mialy byc Teletubisie 2 8)
Kim Ona jeszcze nie byla
Nie wiem, ale juz wkrotce Nam sie przypomni :aniol:
Ufff juz pomyslalem,ze to bylo o Asi Ale to tylko Muminki
O Joasi bym w zyciu tego nie powiedzial :nie:
Przy Joasi to ciezko tak byc caly czas cierpliwym

Ale sie chociaz staramy :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Byla juz elfem, wiec moze byc i smerfem
maxxx pisze:Kim Ona jeszcze nie byla
Teoretycznie to jeszcze sporo by sie na nia znalazlo :tanczy:
Chociazby moglaby byc Misiem Kolargolem :rozglada:
Ale on mnie zawsze strasznie wnerwial :devil:
kamilo pisze:No Monika Olejnik to slynie glownie z butow
epsztajnek pisze:... i dekoltĂłw...
Racja :racja: Ale tez nie nosi sztywnych marynar, ale luzne ciuchy a zarazem eleganckie :lol2:
kamilo pisze:Chcialem sie zapytac kto jest tutaj czarna owca, ale ugryzlem sie w jezyk
Ja nie wiem, to jest chyba takie subiektywne raczej :roll:
maxxx pisze:A co My mozemy poradzic na to,ze Ona namietnie o 17:10 podaje Nam odpowiedz jaki ma humor Poza tym jak widze kamilo juz to napisal,ze zyjemy chwila
Chyba juz taki nasz los :roll: Ale Joasia tez pewnie zyje niepewnoscia jak zostanie zrecenzowany jej wystep :rozglada: A jakoze jestesmy bardzo surowi to jest sie czego bac :uhh:
Mi sie wydawalo zawsze,ze chyba slyniemy z cierpliwosci
Juz jestesmy odpowiednio wtresowani przez Joasie :D
maxxx

kamilo pisze:Lepiej zyc chwila i byc nienasyconym niz przesyconym, chociaz nie wiem jak to drugie w przypadku Joasi jest mozliwe

Mogla by dac Nam szanse sie o tym przekonac :D
O Joasi bym w zyciu tego nie powiedzial
Wiem-nigdy bym ine podejrzewal Cie o to :aniol:
A powiedz,bo juz Cie chcialem kiedys zapytac-czemu Cie tak nagle wzielo na Joasie :tanczy: Bo chyba tak odrazu tu nie pisales :uhh: Albo pomyslales,ze jestesmy wariaci i nie bedziesz,albo potrzebowales chwili czasu by Joasia zablysla w Twoich oczach pelnym blaskiem :tanczy:
arczi pisze:Chociazby moglaby byc Misiem Kolargolem
Ale on mnie zawsze strasznie wnerwial
Tak mysle mysle i mi za Chiny nie pasuje do Koralgola :devil:
Chyba juz taki nasz los Ale Joasia tez pewnie zyje niepewnoscia jak zostanie zrecenzowany jej wystep A jakoze jestesmy bardzo surowi to jest sie czego bac
Zawsze jest zadowolona,ale tez zawsze ta lekka niepewnosc gdy uruchamia kompa :spiewa:
Juz jestesmy odpowiednio wtresowani przez Joasie
Juz Nas udomowila :tanczy: Dawniej bylismy jak wataha dzikich zwierzow :devil:
epsztajnek

Nie no, Joasia to sie nie pokaze w takich bialych portkach :stop:
No to wspomnienie z sierpnia...
Obrazek
Kim Ona jeszcze nie byla
Nie wiem, ale juz wkrotce Nam sie przypomni :aniol:
sierotk? Marysi?.... :devil: :devil: :devil:
Ostatnio zmieniony czwartek 17 sty 2008, 12:07 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Lepiej zyc chwila i byc nienasyconym niz przesyconym, chociaz nie wiem jak to drugie w przypadku Joasi jest mozliwe
Latwe to by nie bylo :lol2:
Ale lepszy niedosyt- jasna sprawa :racja:
Przynajmniej jest pewnosc, ze nam sie Joasia nie znudzi za szybko :lol2:
maxxx pisze:Mogla by dac Nam szanse sie o tym przekonac
To bylby istny test dla nas, czy duza ilosc Joasi nie bylaby dla nas destrukcyjna :lol2:
Ja proponuje rozpoczac probe juz od dzis :szalony:
Tak mysle mysle i mi za Chiny nie pasuje do Koralgola
I bardzo dobrze :D Kolargol byl taki nijaki :/
Zawsze jest zadowolona,ale tez zawsze ta lekka niepewnosc gdy uruchamia kompa
No no dokladnie :racja: Bo w sumie liczy sie bardzo z naszym zdaniem :D
Juz Nas udomowila Dawniej bylismy jak wataha dzikich zwierzow

Lampartow :lol2: Joasia to musiala nas lubic, bo ma wielka slabosc do zwierzakow :tanczy: Pewnie jej sentyment pozostal :hyh:
epsztajnek pisze:No to wspomnienie z sierpnia...
O jaka smerfna Joasia :szalony:
W tych spodenkach wyglada jak wojowniczka taekwondo :lol2:
maxxx

epsztajnek pisze:No to wspomnienie z sierpnia...

Wygladala tu jak w stroju taekwondo :lol2:
arczi pisze:Ale lepszy niedosyt- jasna sprawa
Przynajmniej jest pewnosc, ze nam sie Joasia nie znudzi za szybko
Nie wiem czy celowo,ale dales Jej nadzieje,ze jak sie zacznie pojawiac czesto to sie od Niej odczepimy :rozglada: Ale dobrze,niechs ie cieszy i pojawia czesto-najwyzej nadzieje okaza sie plonne :jupi:
To bylby istny test dla nas, czy duza ilosc Joasi nie bylaby dla nas destrukcyjna
Ja proponuje rozpoczac probe juz od dzis
Myslisz,ze moglibysmy sie rozbestwic :shock: Byloby -> arczi,ogladales ostatnio Joasie?' :spiewa: -> 'E nie,chwile z dwa tygodnie temu jak jadlem zupe to szlo' :devil:
No no dokladnie Bo w sumie liczy sie bardzo z naszym zdaniem

Szacunek za to dla Joasi :aniol:
Lampartow Joasia to musiala nas lubic, bo ma wielka slabosc do zwierzakow Pewnie jej sentyment pozostal

To znaczy,ze jestesmy takie Joasiowe lamparciatka :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A powiedz,bo juz Cie chcialem kiedys zapytac-czemu Cie tak nagle wzielo na Joasie Bo chyba tak odrazu tu nie pisales Albo pomyslales,ze jestesmy wariaci i nie bedziesz,albo potrzebowales chwili czasu by Joasia zablysla w Twoich oczach pelnym blaskiem
Do niedawna nikt z TVN24 nie przykuwal mojej uwagi, ogladalem TVN24 tylko po to, by sie dowiedziec co sie dzieje na swiecie. Pewnego razu przegladalem Internet, by przeczytac opinii o moim znajomym, Janku Blaszkowskim, reporterze ''FaktĂłw''. Trafilem praktycznie jedynie na dosc ubogi watek na forum. Przejrzalem forum i postanowilem sie zarejestrowac. Stwierdzilem, ze dyskusja tu moze okazac sie ciekawa. Poczatkowo nie pisalem na forum, tylko je uwaznie sledzilem. Zauwazylem, ze ten watek cieszy sie spora popularnoscia, wiec i zwrocilem uwage na jego Bohaterke - Joasie. Po uwaznym Jej obserwowaniu stwierdzilem, ze to jest to - jak napisales: ''zablysla w moich oczach penym blaskiem'' :tanczy: Postanowilem dolaczyc do fanklubu... :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Nie wiem czy celowo,ale dales Jej nadzieje,ze jak sie zacznie pojawiac czesto to sie od Niej odczepimy Ale dobrze,niechs ie cieszy i pojawia czesto-najwyzej nadzieje okaza sie plonne
No miejmy nadzieje, ze wezmie sobie te slowa do serca i na prawde zacznie sie pojawiac :lol2: W koncu sie zorientuje, ze wcale nam sie nie znudzila, ale chwile spedzone z Joasia beda na zawsze nasze :szalony:
Myslisz,ze moglibysmy sie rozbestwic Byloby -> arczi,ogladales ostatnio Joasie?' -> 'E nie,chwile z dwa tygodnie temu jak jadlem zupe to szlo'
Nie no, az tak to chyba bysmy sie Joasia nie rozpasali :shock:
Juz i tak tyle czasu sie z nia znam, a ona nadal mi sie nie nudzi :rozglada:
To znaczy,ze jestesmy takie Joasiowe lamparciatka
No na to wychodzi :lol2:
kamilo pisze:Po uwaznym Jej obserwowaniu stwierdzilem, ze to jest to - jak napisales: ''zablysla w moich oczach penym blaskiem'' Postanowilem dolaczyc do fanklubu...
I wlasnie o to chodzi :lol2: A u mnie bylo podobnie, bo ogladam tvn24 od dawna, a tez na nikogo nie zwracalesz szczegolnej uwagi :stop: A pewnego dnia mnie olsnilo z ta Joasia :hyh: Gdzies cos probowalem o niej znalezc i tak tu trafilem :D I tez przez dlugi czas tu nie mialem zamiaru pisac, zarejestrowalem sie dosyc spontanicznie, pod wplywem chwili 8)
maxxx

arczi pisze:No miejmy nadzieje, ze wezmie sobie te slowa do serca i na prawde zacznie sie pojawiac W koncu sie zorientuje, ze wcale nam sie nie znudzila, ale chwile spedzone z Joasia beda na zawsze nasze
Jak by to tylko od Niej zalezalo to chyba po takich deklaracjach by Nam ulegla :P
Nie no, az tak to chyba bysmy sie Joasia nie rozpasali
Juz i tak tyle czasu sie z nia znam, a ona nadal mi sie nie nudzi
No mi tez sie nie nudzi :shock: Ale zreszta tylko na Nia popatrz-i juz wiadomo,ze to nic dziwnego,ze sie nie nudzi :D
kamilo pisze:Poczatkowo nie pisalem na forum, tylko je uwaznie sledzilem. Zauwazylem, ze ten watek cieszy sie spora popularnoscia, wiec i zwrocilem uwage na jego Bohaterke - Joasie. Po uwaznym Jej obserwowaniu stwierdzilem, ze to jest to - jak napisales: ''zablysla w moich oczach penym blaskiem'' Postanowilem dolaczyc do fanklubu...
arczi pisze:I wlasnie o to chodzi A u mnie bylo podobnie, bo ogladam tvn24 od dawna, a tez na nikogo nie zwracalesz szczegolnej uwagi A pewnego dnia mnie olsnilo z ta Joasia Gdzies cos probowalem o niej znalezc i tak tu trafilem I tez przez dlugi czas tu nie mialem zamiaru pisac, zarejestrowalem sie dosyc spontanicznie, pod wplywem chwili
Kazdy ma tam jakas inna historie :tanczy: Fajnie tak-nie idziemy po sznurku :tanczy:
Ja mialem troche inaczej,tzn napisalem pierwszego posta chyba z 3 dni po zarejestrowaniu sie a zarejestrowalem sie w pierwszy dzien gdy tu trafilem 8) Po prostu chcialem o Joasi cos napisac-takze bylo to wszystko dosyc przemyslane :rozglada:
Ale nie-zeby nie wyszlo,ze taki mechaniczny jestem,bezduszny :lol2: Joasie polubilem od pierwszego spojrzenia-i nigdy wczesniej nie ogladalem Tvn24 :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Jak by to tylko od Niej zalezalo to chyba po takich deklaracjach by Nam ulegla
Ale w jakim sensie :shock: Chyba, ze by sie wiecej pojawiala, tak :hyh:
No mi tez sie nie nudzi Ale zreszta tylko na Nia popatrz-i juz wiadomo,ze to nic dziwnego,ze sie nie nudzi
Teoretycznie tak :D Ale sa tez tacy laicy, ktorzy nie dostrzegaja tego pieknego umyslu :szalony: Wrecz sie wyzywaja na Joasi :x
Kazdy ma tam jakas inna historie Fajnie tak-nie idziemy po sznurku
Urzekla mnie Twoja historia :o Zreszta jak kazda inna- taka spowiedz jest bardzo ciekawa :tanczy: Kazdy przebyl inna droge, zeby w koncu zjednoczyc sie w wiadomych watkach :D
ODPOWIEDZ