Wasz grafik Faktów
Moderator: Łukasz
WYDANIE 16.45
juz prowadzÂą: pon-sr Patrycja Redo
czw-pi Anita Werner
WYDANIE 19.00
pon-czw Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski/Marcin PawÂłowski
pi-nie Marcin PawÂłowski/Anita Werner/Patrycja Redo
juz prowadzÂą: pon-sr Patrycja Redo
czw-pi Anita Werner
WYDANIE 19.00
pon-czw Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski/Marcin PawÂłowski
pi-nie Marcin PawÂłowski/Anita Werner/Patrycja Redo
Ostatnio zmieniony piątek 24 wrz 2004, 14:58 przez tobi, łącznie zmieniany 5 razy.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No to Âładnie sklasyfikowaÂłeÂś AnitkĂŞ i wywyÂższyÂłeÂś kajdanowicza.(do szymcia)

Kamuii ty chyba dobrze wiesz dlaczego nie lubiĂŞ takich wÂątkĂłw.to chyba tylko ty tak uwaÂżasz bo inni jakoÂś biora udzial w zabawie
Ostatnio zmieniony piątek 24 wrz 2004, 15:00 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To jest wogóle kaieœ totalne niporozumienia z tym kajdanowiczem. On najszybciej ze wszystkich od razu znalaz³ siê w faktach o 19. Nie prowadzi³ wczeœniej faktów(tylko troszkê wieczornych), serwisów w tvn24 tylko przez bardzo krótki okres magazyn 24 godziny. Wszyscy zaczynali trochê inaczej i ciê¿ko na to pracowali aby znaleŸÌ siê w faktach a kajdanowicz z dnia na dzieù siê tam znalaz³ wykopuj¹c Anitkê. Jestem pewien, ¿e to tylko dziêki znajomoœciom. ( tak jak zreszt¹ wszystko w tej stacji)
PS: tobi zauwa¿y³êœ jak ostatnio jêdrzejowska jest wywy¿szana.(kolejny przyk³ad nepotyzmu)

PS: tobi zauwa¿y³êœ jak ostatnio jêdrzejowska jest wywy¿szana.(kolejny przyk³ad nepotyzmu)

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Dla mnieto jest jakiœ ca³kowity kosmos. No ale przecie¿ m¹¿ to szef faktów a ona zasiada w zarz¹dzie fundacji pani walter.
Czy oni naprawdê myœl¹, ¿e widzowie s¹ a¿ tak g³upi bo ja s¹dze, ¿e oni maj¹ nas wszystkich za idiotów. Ja to proponuje wogóle odsun¹Ì ludzi od prowadzenia programu tylko daÌ sam g³os pod materia³y.
Jak tak dalej bĂŞdzie to zbĂŞdny mi bedzie tvn24.
(ostatnio i tak bardzo rzadko oglÂądam tÂą stacje)

Czy oni naprawdê myœl¹, ¿e widzowie s¹ a¿ tak g³upi bo ja s¹dze, ¿e oni maj¹ nas wszystkich za idiotów. Ja to proponuje wogóle odsun¹Ì ludzi od prowadzenia programu tylko daÌ sam g³os pod materia³y.

Jak tak dalej bĂŞdzie to zbĂŞdny mi bedzie tvn24.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ja mam lepszy grafik - przez ca³y tydzieù pani Omena, w kolejnym pani Claudia Carlos - i tak na zmianê, a¿ komukolwiek w tym kraju odechcê siê w³¹cz¹Ì na TVN o 19.00
Ewntualnie Andrzej SoÂłtysik ze SuÂłoszowej pod Krakowem (najwiĂŞksza wieÂś w Polsce) mĂłgÂłby zastĂŞowaĂŚ obie panie w razie choroby. A sezon grypowy tuÂż tuÂż - wystarczy pooglÂądaĂŚ reklamy w TV.

Ewntualnie Andrzej SoÂłtysik ze SuÂłoszowej pod Krakowem (najwiĂŞksza wieÂś w Polsce) mĂłgÂłby zastĂŞowaĂŚ obie panie w razie choroby. A sezon grypowy tuÂż tuÂż - wystarczy pooglÂądaĂŚ reklamy w TV.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tak, ale wczeÂśniej muszĂŞ tylko obroniĂŚ swojÂą magisterkĂŞ i ruszam w Âświat, do Warszawy - a wtedy drÂżyjcie narody!!!! (no powiedzmy za dwa lata):twisted:

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
a ja chce zaÂłoÂżyĂŚ swojÂą telewizjĂŞ 
zatrudniÂła bym dziennikarzy z innych stacji i grafik byÂłby nastĂŞpujacy
pn-wt D.Holecka
Âśr-cz M.PawÂłowski
pt-K.Durczok
sb-nd A.Werner
serwis popo³ódniowy
Patrycja i Krzysiu :oops:
:oops:
:)
a programy publicystyczne i wywiady prowadziÂły by 3 najbardziej drapieÂżne dziennikarki (coÂś na ksztaÂłt przeÂświtlenia) Olejnik Gawryluk Pochanke
:)
faustus co powiedziaÂł byÂś na eteat w mojej tv ? moÂżna by nawet pomyÂślec o zatrudnieniu Joli. P specjalnie dla ciebie
a no i warakomska pracowaÂła by w montaÂżowni np
przy pakowaniu walizek 

zatrudniÂła bym dziennikarzy z innych stacji i grafik byÂłby nastĂŞpujacy
pn-wt D.Holecka
Âśr-cz M.PawÂłowski
pt-K.Durczok
sb-nd A.Werner
serwis popo³ódniowy
Patrycja i Krzysiu :oops:

a programy publicystyczne i wywiady prowadziÂły by 3 najbardziej drapieÂżne dziennikarki (coÂś na ksztaÂłt przeÂświtlenia) Olejnik Gawryluk Pochanke

faustus co powiedziaÂł byÂś na eteat w mojej tv ? moÂżna by nawet pomyÂślec o zatrudnieniu Joli. P specjalnie dla ciebie

Android <3