[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Isabelka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Isabelka »

Warto wspomniec ?e do niedawna gra? w "Na WspĂłlnej".
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Lesienia wyjatkowo nie lubie, ale trudno :x , zupe?nie mi nie pasuje w Na Wspolnej. A w TZG zapowiadaja sie rozne ciekawe przypadki, ma tam tanczyc aktualna dziewczyna Egurroli, ciekawe jak daleko zajdzie :P Czekam na kolejne donosy bulwarowek, bo na oficjalne jeszcze pewnie nie ma co liczyc :P
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

OOpppss to moze byc chyba wielka kleska tvn.. gwiazdy te krore wyrazaly jakakolwiek chec do tanczenia zostaly juz wykupione przez konkurencje... szapolowska w jos a wolszczak w tym calym cyrku.. wiec moze byc zle bo nie wiem kogo oni wymysla do tzg
Isadora
Bywalec
Bywalec

udział gwiazdy wcale nie gwarantuje super atrakcji, patrz np. Vondrackova, myślę, że Pudzianowski dostarczy trochę zabawy :D, fajnie, że będzie Arciuch, producenci na pewno znajdą jeszcze trochę rozrywkowych osób, liczę głównie na atrakcyjnych tancerzy i tancerki :tanczy:
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

Helenka to byla glupia bo starsznie stara.. dlatego mimo ze gwiazda to nie pomagala.. no ale jest jeden news.. wystapi zagrobelny... tak myslalem.. jedna znana piosenka.. zadna gwiazda, latwy łup dla tvnu... no jak beda tylko takie gwiazdki to tragedia.. a tak poza tym to bedzie ostra konkurencja.. ranczo i oficerowie.. i cos czuje ze tvn przegra
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Elek pisze:a tak poza tym to bedzie ostra konkurencja.. ranczo i oficerowie.. i cos czuje ze tvn przegra
Z "Ranczem" przegra na pewno. A "Oficerów" nie będzie - "Trzeci oficer", bo tak brzmi nazwa nowego sezonu na antenie pojawi się jesienią. Wiosną będzie "Pitbull" (o 21). Może nie będzie aż tak źle, zważywszy, że Polsat nie nada "Skazanego na śmierć", który zabierał TVN sporą część widzów w wieku 16-49.

Nawet bez większych gwiazd, "Taniec" może liczyć na co najmniej 4 miliony widzów. Zawsze to jakieś 20 kilka procent udziału, co i tak jest dobrym wynikiem.
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

Lukasz Zagrobelny w Tańcu z Gwiazdami !

To już pewne, jak dowiedział się Plotek - w najbliższej edycji "Tańca z gwiazdami" zobaczymy piosenkarza Łukasza Zagrobelnego.

Przystojniak Łukasz Zagrobelny będzie pląsał na parkiecie 7. edycji "Tańca z gwiazdami".

Podobno Łukasz bardzo cieszy się z nowego wyzwania i już ostro trenuje przed programem .

Ciekawe jak Łukasz tańczy, bo o tym, że świetnie śpiewa, już wiemy.

źródło: http://www.plotek.pl
Isadora
Bywalec
Bywalec

Jeśli będzie 10 par to jest już większość facetów, Pudzianowski, Lesień, Zagrobelny/zakładając, że to prawda/, brakuje jeszcze dwóch, podobnie chyba jest z paniami, poza tym z gwiazdorstwem to sprawa względna, "gwiazdorstwo" wielu uczestników było nakręcone przez tabloidy, właściwie jeśli ktoś pokazuje się w TV i na ulicy już się za nim oglądają to jest jakąś tam gwiazdą, ja kocham taniec i dlatego oglądam ten program i będę oglądała kolejne edycje jeśli będą, podobnie jak będę oglądała wszystkie taneczne programy, i opinie różnych Pudelków kompletnie mnie nie interesują, z ciekawością śledzę spekulacje nt uczestników, ale ciągle cisza :mhm:
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

Wojciech Iwański powiedział że będzie 14 par
Isadora
Bywalec
Bywalec

to super :brawa:, będzie ciekawie i pewnie duża rywalizacja, jak zawsze zresztą, już nie mogę się doczekać :tanczy:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Pudel: Podobno stacja TVN zaczęła zabiegać o Edytę Herbuś, z którą rozstała się w niezbyt miłych okolicznościach. Flirt tancerki z konkurencyjnym programem - polsatowskim Jak ONI śpiewają, został jednak wybaczony. :arrow: http://www.pudelek.pl/artykul/8033/herb ... gwiazdami/

Oby :rydzyk: , uwielbiam ją. :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Pudelek jak zwykle pisze coś nieprawdziwego. Edyta Herbuś nie wystąpi w nowej edycji "Tańca" z prostej przyczyny - jako, że jest twarzą Telewizji Polsat poprowadzi na jej antenie nowy program rozrywkowy, w którym będą śpiewać dzieci.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Zresztą gdyby wystąpiła nie wiadomo by było czy jako gwiazda czy tancerka :P
Isadora
Bywalec
Bywalec

co by nie mówić przyjemnie się na Nią patrzy :D , jeśli wystąpiła by jako gwiazda to dopiero byłby szał ciał na parkiecie, szczególnie wtedy gdyby za tancerza dostała do pary Barańskiego :tanczy:
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

O czym Wy mówicie? - Edyta Herbuś - największa pomyłka polskiego showbiznesu. Brak klasy, opamiętania, ogłady . Na siłę stara się być w mediach, umie tańczyć, ale nie umie grać - jednak gra w serialu. Nie umie wcale śpiewać a pcha się do 'Jak ONI śpiewają'... Stara się być wszędzie a niczego sobą nie reprezentuje - niczego :evil: Mam nadzieję, że nie wystąpi w TzG bo byłaby to wielka pomyłka tvn'u - nie takich 'gwiazdeczek' nam w Polsce potrzeba.
ODPOWIEDZ