Spóźniłem się :hmm: !! Już jesteście po porannej dyskusji

!! Ejjhh -żeby to było moje jedyne zmartwienie , to szybko bym się go pozbył

!!
obieżyświat pisze:Alchemik pisze:Funckyrella pisze:Czy Agata myśli o Was :mhm: A skąd ja mam to wiedzieć?

Myślę, że o Was nie można nie myśleć, jeśli już kiedyś, skądś dowiedziało się o Waszym istnieniu
No proszę

A więc mamy do czynienia z inwestycją wiązaną :tanczy: Krąg ludzi myślących... o sobie nawzajem

Jakież to szczęście spotkało mnie w życiu - mogłem tak wspaniałych ludzi spotkać na swojej drodze
..Funcky
..brakuje nam tu Ciebie
Owszem brakuje takiej kobitki , która sprowadza nas zawsze na ziemię , kiedy spacerujemy w chmurach

!! W ogóle mało u nas kobiet -zdecydowana przewaga mężczyzn

!! Tak więc Funcky zachęcamy byś rzuciła codzienne obowiązki i przyłączyła się do nas

!! Najlepiej na stałe , albo jak tylko będziesz mogła to dorywczo -też będziemy zadowoleni

!!
..Blacka też nam brakuje
..był przecież niejako filarem tego wątku
..wielu rzeczy od niego i od Ciebie Funcky się nauczyłem

..powitamy go z otwartymi ramionami

Cudowne rodzeństwo znów miałoby być w komplecie

?? Jestem za

!! Mimo że Black początkowo traktował mnie jak typowego szczeniaka , adepta forum , to później bardzo się polubiliśmy przecież

!!
Alchemik pisze:epsztajnek pisze:Hmm, i na co Wam to? Za dwa lata zaznaczycie folder Agatka Tomaszewska i klikniecie delete. Za pięć na dźwięk nazwiska Tomaszewska (lub innego

) tylko się lekko uśmiechniecie i przypomnicie stare czasy. Za dziesięć, kiedy ją zobaczycie w tv, to tylko na ułamek sekundy coś tam w głowie zadzwoni i bezwiednie przełączycie na następny kanał.
Rozumiem, że piszesz jako forumowy prowokator
Tylko i wyłącznie prowokator

Z wdziękiem nas prowokuje :hahaha: O takiej wspaniałej kobiecie jak Agata nigdy się nie zapomina :nie: Choćby widziało ją przez ułamek sekundy
A chyba nie muszę nikomu przypominać, ile godzin z naszego życia spędzamy... spędziliśmy do tej pory u boku Agatty?
Żeby wyrwać Agatkę z mojego serca musielibyście wynająć jakiś potwornie wielki karczownik , którym byście usunęli

!! Nawet jeśli kiedyś moje uczucie osłabnie ,to nigdy , przenigdy o niej nie zapomnę

!! A to , że teraz mam takie zasoby na twardym dysku i płytkach świadczy o tym , że mam pasję , ze mnie Agatka i jej działalność pasjonują i nigdy nie przestanie zadziwiać to , jak bardzo się z nią zżyłem

!! Jest mi z tym dobrze -kiedy jest Agatka jest mi bardzo dobrze, teraz trochę mniej dobrze, ale się nie poddaję i cały czas walczę , by wytrwać w oczekiwaniu na nią i nie popaść w skrajną rozpacz z powodu tęsknoty i perspektywy oczekiwania na tej tęsknoty ujarzmienie.....