Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Nie było,dzis tak na poważnie To pewnie dlatego,że coś Ją w uszku uwierało
Nie tyle w uszku , co w stopki :devil: Joasia była dziś w nowych pantofelkach i pewno nie mogła w nich długo ustać :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

mysiu pisze:pomyślałem, że może udało by się wydobyć jakieś informacje od kolegów i koleżanek Asi z klasy?? Co o tym sądzicie??
Wczoraj wróciłem do tych fotek, które się już kiedyś pojawiły na naszej klasie i muszę przyznać, że przez chwilę przeszedł mi przez głowę taki pomysł :rozglada: Jednak chyba jeszcze szybciej niż przyszedł, odszedł :aniol: Doszedłem dokładnie do tego samego zdania co Nika i pozostaje mi ją jedynie w pełni poprzeć - to już byłoby naruszenie prywatności Joasi, a nie o to nam chodzi. Z drugiej strony koledzy, którym dała wycisk mogliby się teraz na Niej zemścić i nagadaliby jakiś niestworzonych rzeczy :nie:
maxxx

Post autor: maxxx »

mysiu pisze:pomyślałem, że może udało by się wydobyć jakieś informacje od kolegów i koleżanek Asi z klasy?? Co o tym sądzicie??
Nie to nie ma najmniejszego sensu :nie: Poza tym to juz by było naruszenie prywatności a na pewno o to Nam nie chodzi.
Oczywiście chcielibyśmy się czegoś więcej dowiedzieć o Joasi,ale tylko ze zródła-czyli od samej Joasi :aniol: Dlatego musimy czekać na jakiś fajny wywiad-może sie kiedys doczekamy :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dlatego musimy czekać na jakiś fajny wywiad-może sie kiedys doczekamy
Na Joasię najlepszym lekarstwem jest czekać i jeszcze raz czekać spokojnie i o nic się nie upominać w myśl zasady, że na wszystko przyjdzie czas :aniol:
maxxx

kamilo pisze:Na Joasię najlepszym lekarstwem jest czekać i jeszcze raz czekać spokojnie i o nic się nie upominać w myśl zasady, że na wszystko przyjdzie czas :aniol:
No Joasia uczy cierpliwości i pokory jak mało kto :aniol: Co by to było gdybyśmy jednym nieprzemyślanym ruchem jak np to podpytywanie kolegów o Nią rozzłościli Joasię :shock: To wtedy na taki wywiad już nie byłoby szans :grozi: Teraz są jakieś minimalne-ale to Joasia 8)
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No Joasia uczy cierpliwości i pokory jak mało kto
Joasia skutecznie nauczy przystosowania do życia :plus:
Co by to było gdybyśmy jednym nieprzemyślanym ruchem jak np to podpytywanie kolegów o Nią rozzłościli Joasię To wtedy na taki wywiad już nie byłoby szans Teraz są jakieś minimalne-ale to Joasia
Ja wierzę i to bardzo, że w końcu nadejdzie taki ekskluzywny wywiad ze zdjęciami. Teraz trzeba żyć własnym tempem, o nic się nie upominać i - o czym mowa - cierpliwie czekać :spiewa:
maxxx

kamilo pisze:Joasia skutecznie nauczy przystosowania do życia
Same korzyści :tanczy: Również uczy cieszenia się z małych rzeczy (np.parę minut w 'PzP')-co jest przydatne w życiu :D Zresztą tego jest więcej,ale nie czas chyba o tym teraz pisać :spiewa:
Ja wierzę i to bardzo, że w końcu nadejdzie taki ekskluzywny wywiad ze zdjęciami. Teraz trzeba żyć własnym tempem, o nic się nie upominać i - o czym mowa - cierpliwie czekać
Jacy My jesteśmy wspaniałomyslni :lol2: Jak to mawia Leo Beenhakker staramy sie patrzeć na jasną strone księżyca :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Same korzyści Również uczy cieszenia się z małych rzeczy (np.parę minut w 'PzP')-co jest przydatne w życiu Zresztą tego jest więcej,ale nie czas chyba o tym teraz pisać
Same plusy, a my jeszcze w dodatku czasami tyle narzekamy :ban:
Jacy My jesteśmy wspaniałomyslni Jak to mawia Leo Beenhakker staramy sie patrzeć na jasną strone księżyca
Ach ten Benchauer :roll: To, że patrzymy na jasną stronę księżyca, nie oznacza, że nie potrafimy spojrzeć na ciemną :stop:
Po prostu zachowujemy ją dla siebie :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:Same plusy, a my jeszcze w dodatku czasami tyle narzekamy
Narodowa cecha :lol2: Ale dziś to narazie o dziwo bez narzekania :shock: I niechaj tak pozostanie :tanczy:
Ach ten Benchauer To, że patrzymy na jasną stronę księżyca, nie oznacza, że nie potrafimy spojrzeć na ciemną
Po prostu zachowujemy ją dla siebie
No nie zawsze trzeba o wszystkim mowić,wszystko tak powiem wywlekać :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Narodowa cecha Ale dziś to narazie o dziwo bez narzekania I niechaj tak pozostanie
Nie narzekamy to i posty o połowę krótsze :rozglada: Widać, wyczerpaliśmy już tygodniowy limit :D
No nie zawsze trzeba o wszystkim mowić,wszystko tak powiem wywlekać
Ale warto rozmawiać nawet o minusach, jednak najważniejsze przy tym wszystkim to zachować zdrowy umiar i rozsądek :spiewa:
maxxx

kamilo pisze:Nie narzekamy to i posty o połowę krótsze Widać, wyczerpaliśmy już tygodniowy limit
Dziś nie przygotowany temat na wykład :lol2: Ale nasza działalność tutaj można przedstawić haslem :arrow: Joanna-no limit :lol2:
Ale warto rozmawiać nawet o minusach, jednak najważniejsze przy tym wszystkim to zachować zdrowy umiar i rozsądek
No absolutnie nie o to chodzi by chowac problemy pod dywan :nie: Ale wspolnie zastanawiac się jak je rozwiązać :rozglada:
Tyle,że ostatnio problem nr 1 jest ten sam:jak wyciągnąć Joasię z 'PzP' :hmm: Ale jak jej tam dobrze to jestem skłonny to czasowo zaakceptować dla Joasi komfortu :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dziś nie przygotowany temat na wykład Ale nasza działalność tutaj można przedstawić haslem Joanna-no limit
A ja jakoś w mgnieniu oka straciłem wenę, jak nie ma tego narzekania :rozglada:
No absolutnie nie o to chodzi by chowac problemy pod dywan Ale wspolnie zastanawiac się jak je rozwiązać
Tyle,że ostatnio problem nr 1 jest ten sam:jak wyciągnąć Joasię z 'PzP' Ale jak jej tam dobrze to jestem skłonny to czasowo zaakceptować dla Joasi komfortu
Wydaje mi się, że tak szybko Jej nie wyciągniemy :ech: Nieźle się kobitka tam zadomowiła :roll: Dla Jej dobra też jestem w stanie cierpliwie czekać, ale nie wiecznie :nie:
maxxx

kamilo pisze: A ja jakoś w mgnieniu oka straciłem wenę, jak nie ma tego narzekania
Zdradliwa wena, raz jest, raz jej nie ma.
Choć pot wstępuje na czoło jak morena
Zżera mnie trema, myślę o tym o czym nie powinienem,
W tym momencie chyba się przekręce.
Coraz goręcej i pióro drży w ręce,
Rozpoczęte dzieło i coś się zacięło.
A ile to już lat minęło, od kiedy wszystko się zaczęło
Rewolucja jak z mono do stereo.
Inne pomysły bombardują wyobraźnie
Jak meteorytów deszcze chłopcze chcesz jeszcze ?

:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Wydaje mi się, że tak szybko Jej nie wyciągniemy Nieźle się kobitka tam zadomowiła Dla Jej dobra też jestem w stanie cierpliwie czekać, ale nie wiecznie
No to juz tą sprawę możemy odfajkować jako załatwioną-pełna zgoda :stop: -ma nasze błogosławieństwo ale terminowo :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To jeszcze tak dla formalności ja też napiszę, że wyciąganie jakichś informacji o Joasi od jej znajomych nie jest najlepszym pomysłem :nie: Ja to bym się nawet głupio czuł prosząc kogoś o opowiedzenie czegoś od niej :uhh:
A swoją drogą, jak zobaczyłem zdjęcia tych Joasiowych kolegów, to mi się jej szkoda zrobiło, że musiała się z takimi męczyć :lol2:

A co do wyciągnięcia Joasi z PzP, to chyba mało realne jak narazie :rozglada:
Ratunkiem byłoby zdjęie magazynu na lato, co pewnie raczej nie nastąpi :nie:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:A swoją drogą, jak zobaczyłem zdjęcia tych Joasiowych kolegów, to mi się jej szkoda zrobiło, że musiała się z takimi męczyć
Sam wygląd to nie wszystko - na pewno nie jeden zwiewał do łazienki, gdy tylko pojawiła się na horyzoncie :lol:
A co do wyciągnięcia Joasi z PzP, to chyba mało realne jak narazie
Ratunkiem byłoby zdjęie magazynu na lato, co pewnie raczej nie nastąpi
Nie wiem czy pamiętacie, jak w zeszłym roku w czasie długiego majowego weekendu było plenerowe PzP :spiewa:
Wiem, szansa mała, ale może jakaś jest, by przy ewentualnym powtórzeniu pomysłu Joasia w plener nie wysłała Arcziego Zakrzewskiego, Kubę Poradę, tylko by się wybrała sama :rozglada:
W wakacje to PzP raczej będzie, tylko nie możemy zapominać, że będzie rozłąka z Joasią, gdy ta przyjedzie nad morze :lol2:
ODPOWIEDZ