[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: prze_kw »

Już wyjaśniam :) Na liście którą po konferencji wiosennej podał m.in. plotek.pl było napisane Marina Elizabeth Duda :D Po prostu nie postawiono przecinka przed Elą i 'dziennikarze' magazynów plotkarskich pisali że Ela nazywa się Marina Elizabeth ;D
Liczą się tylko Fakty.
peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: peterq90 »

Szkoda że na tym zdjęciu ucieło Elę Dude.

Moim zdaniem w 1 odcinku odpadnie Wojtek Łozowski albo Mariusz Pudzianowski
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

plotek.pl
7. edycja "Tańca z gwiazdami" zapowiada się ciekawie głównie dzięki znanym tancerzom , którzy podbili serca widowni w poprzednich edycjach show TVN.

Boski Rafał Maserak zatańczy (jak już Plotek donosił) z boską Kasią Figurą

Michał Lesień (ex "Lokatorzy", teraz "Na Wspólnej") z Katarzyną Krupą

Ponętna Małgorzata Socha ("Plebania") i Robert Kochanek zwany dalej Kochankiem

Piosenkarz Łukasz "Życie na czekanie" Zagrobelny i Anna Głogowska (partnerka Piotra Gąsowskiego prowadzącego "Taniec z gwiazdami", para ma dziecko)

Piękna Tamara Arciuch ("Niania") i Łukasz Czarnecki (wygrał poprzednią edycję show z Anią Guzik)

Mariusz "Pudzian" Pudzianowski i Magda Soszyńska-Michno (w poprzednich edycjach show była Magdą Soszyńską, narzeczony w końcu ją zaobrączkował - Plotek gratuluje)

Marina Łuczenko (rosyjska gwiazda "Przebojowej nocy" i Michał Uryniuk

Aktor Tomasz Schimscheimer ("Na Wspólnej") i Kamila Kajak (znana z poprzednich edycji show)

Aktorka Magdalena Walach (dziewczyna Pawła Małaszyńskiego w serialu "Druga twarz") i Cezary Olszewski

"Polski Justyn Timberlake" Wojtek Łozowski (Afromental) i Blanka Winiarska (znana z poprzednich edycji show)

Urocza Agnieszka Cegielska (pogodynka TVN) i Żora "Super Ciacho" Korolyov (znany i uznany z poprzednich edycji show)

Marek Kaliszczuk i Nina Cyrka (oboja debiutują w programie, dlatego Plotek mało ich zna, ale chętnie pozna!)

Elisabeth Duda ("Europa da się lubić") i Mario di Somma (gorący Latynos)

Robert "Jaka to melodia?" Janowski i gwiazda "You Can Dance" Anna Bosak

W pierwszym odcinku 7. edycji "Tańca z gwiazdami" pary zmierzą się z mambo, a w drugim ze swingiem. Jak ustalił Plotek w wiosennej odsłonie show zobaczymy więcej tańców tzw. zbiorowych!
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

O, szybki jesteś Piotrek. :lol:

Zauważcie, że napisali "Nina Cyrka". :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Nie dość, że Cyrka to jeszczer Kaliszczuk, a powinno być Tyrka i Kaliszuk. Nina Tyrka jest instruktorką tańca w Egurrola Dance Studio i partnerką Egurroli w życiu prywatnym.
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Jest nowy spot TZG- najpierw Cegielska gubi buta na schodach MBC, potem Schimsheiner wpada na jakiegoś przechodnia, Arciuch nie może złapać taksówki a Figura zatrzaskuje się w starej windzie. Następnie zbiorowe ujęcie wszystkich uczestników z czołówki (w strojach itp), a potem logo TZG i data+godzina. Na samym końcu Figura stoi uwięziona w windzie, jacyś ludzie idą ale ją ignorują :twisted:
Liczą się tylko Fakty.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Nie widziałem tej reklamówki, więc mam nadzieję, że wkrótce ją zobaczę :P A ja mam takie pytanie, co do dzisiejszej konferencji prasowej. Czy na stronie tańca z gwiazdami będą filmiki z tej konferencji tak jak było tak w VI edycji? Bo chyba zanosi się na to, że nie :/
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

Isadora
Bywalec
Bywalec

szkoda, że nie ma wszystkich par, jak dla mnie najatrakcyjniej zaprezentowała sie para Socha-Kochanek, pozostałe gwiazdy ...hm, widać, że taniec towarzyski nie jest ich mocną stroną, chyba na treningach będą się lały krew, pot i łzy ;( , poza tym widać, że gwiazdy były trochę zestresowane, coraz bardziej przychylam się do opinii, że duże gwiazdy boją się wziąć udział w programie, żeby nie spaść z piedestału swojego gwiazdorstwa, brawo Katarzyna Figura :brawa: , zatańczyć, jak to łatwo powiedzieć...... :mhm:
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Ciekawy ten zwiastun - takie rozwinięcie poprzednich. Szkoda, że nie ma wszystkich par, ale pod koniec chyba pojawiają się te pary, które nie mają "swoich" zwiastunów.
peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: peterq90 »

Ja osobiście uwazam że Figura sobie swietnie radzi jak trenuje od 2 tygodni .Ta rumba wygladała ładnie a raczej jej kawałek
Isadora
Bywalec
Bywalec

w tańcach latynoamerykańskich kobiety mocno eksponują swoją seksualność, Katarzyna Figura nie będzie miała z tym żadnych problemów, i do tego Maserak, taki latino lover, myślę, że będzie to jedna z najgorętszych par na parkiecie
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

STOMP otwiera 7 edycję „Tańca z gwiazdami”!

Już drugiego marca podczas pierwszego odcinka, grupa zaprezentuje próbkę tego, co pokaże podczas polskiej trasy koncertowej!!!
STOMP wystąpi w 4 miastach: Bydgoszcz, Wrocław, Warszawa, Gdynia.

STOMP – największy kasowy sukces w historii Broadway’u! Grupa grająca na wszystkim- od zapalniczek Zippo aż po kosze na śmieci. Znani z improwizacji i odważnych eksperymentów muzycznych. Występowali na całym świecie – od Hong Kongu aż po Sydney Zdobywcy Olivier Award i Obie Award. Ich film nominowano do Oscara i nagrodzono na Festiwalu w Cannes. STOMP bawi, śmieszy i inspiruje.
http://muzyka.wp.pl/g,0,id,36254,niusy.html
No ciekawe jak to wypadnie 8)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

http://wiadomosci.mediarun.pl/news/2579 ... deo,group2

Znalazłem filmiki z konferencji prasowej :D Są tam wypowiedzi Augustina, Kasi SKrzyneckiej, Piotra Gąsowskiego i Ksi Figury ;)
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

czerk pisze:Jest nowy spot TZG- najpierw Cegielska gubi buta na schodach MBC, potem Schimsheiner wpada na jakiegoś przechodnia, Arciuch nie może złapać taksówki a Figura zatrzaskuje się w starej windzie. Następnie zbiorowe ujęcie wszystkich uczestników z czołówki (w strojach itp), a potem logo TZG i data+godzina. Na samym końcu Figura stoi uwięziona w windzie, jacyś ludzie idą ale ją ignorują :twisted:
Jest wersja - również - z Figurą, która zatrzaskuje się w windzie, Robertem Janowskim, któremu ucieka metro, Mariuszem Pudzianowskim, którego samochód łapie gumę.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
ODPOWIEDZ