Kacper Kaliszewski
Moderator: Łukasz
Re: Kacper Kaliszewski
Caly Kac! :szalony: Szybka reakcja, cieta riposta, ale tylko ktos z dystansem do siebie moze w tak zartobliwy sposob skomentowac wpadke na antenie. Oj co niektorzy pewnie by w tej sytuacji buraka zaliczyli, ale nie Kacperek nasza superstar! :spiewa:maxxx pisze:Kacper rozmawiał n/t wypadku w Rawiczu z policjantem mówiąc,że Rawicz jest w województwie mazowieckim
Został poprawiony,przeprosił a juz pare chwil po tym fakcie zaznaczył,że należy mu się dwója z geografii
Alez chwal maxxxiu, chwal! Bo potem to tylko ja tu wychodze na jakas kacperko-maniaczke, a tak to przynajmniej jest tu czarno na bialym, ze inni tez zauwazaja jego wielki potencjal i talent!Ale powiem,że wczoraj mi się podobały jego dyskusje na temat obchodów marca '68-wykazał się spora wiedzą ; praktycznie z głowy Nawet jeśli to tylko solidne przygotowanie to i tak brawa za spokoj Wystarczy pochwał od tego jest Nika

kamilo pisze:lukaszo pisze:Kto dzisiaj oprócz Kacpra był w Dniu na żywo?
M.Sakowska
Chlopaki i jaka jest konkluzja tych lakonicznych wypowiedzi?? :>lukaszo pisze: dzięki
A co źle się czujesz w roli kacperko-maniaczkiNika pisze:Alez chwal maxxxiu, chwal! Bo potem to tylko ja tu wychodze na jakas kacperko-maniaczke, a tak to przynajmniej jest tu czarno na bialym, ze inni tez zauwazaja jego wielki potencjal i talent!

Jak się jest gadułąkamilo pisze:Po obejrzeniu jednego serwisu ciężko wygłaszać głębsze przemyślenia

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Zabrzmiało jakby maxxx tu wcześniej nigdy nie pisał :spiewa:maxxx pisze:A co źle się czujesz w roli kacperko-maniaczki Ale ok bedę się starał tu zaglądać.Ale chwalił bede tylko gdy zasłuży
Okey, wiem - nie wtrącam się :stop:
Jak się ktoś z tym nie urodził (tak jak ja) to nie jest mu później tak łatwo :nie:Jak się jest gadułą
Dziś Kacper w Dnż. Szczególnie uśmiecha się, gdy mowa o Jarosławie Kaczyńskim, który nt. wyborów przez Internet powiedział, że to powinna być poważniejsza dycyzja niż tylko kliknięcie myszką. Internautów nazwał młodymi ludźmi, oglądającymi filmy pronograficzne w sieci i pijącymi piwo :rozglada: Nie wiem, czy to uśmiech ironii i politowania nad prezesem czy też rozbawia tak rozbawia go ta śmiała teoria :spiewa:
Mała zmyłka - tak podsumowal Kacper konferencje prasową z udziałem prezydenta Lecha Kaczyńskiego i Ala Gore'a, który przez przypadek stanął nie przy tym pulpicie co trzeba, zajął miejsce przeznaczone dla Lecha Kaczyńskiego. Nie urażajac nikogo, ja tam bym nie miała nic przeciwko takiej nagłej zamianie miejsc
Ciekawe czy popijał piwo jak udzielał wywiadu dla PiSowskiej witryny internetowej?! Wszak ponoć najczęściej ocenia się innych z autopsji.

Trudno się nie śmiać z tej wypowiedzi prezesa PiS, chciałoby się wręcz rzec i gdzież to pan mówi?? W internecie???kamilo pisze:Szczególnie uśmiecha się, gdy mowa o Jarosławie Kaczyńskim, który nt. wyborów przez Internet powiedział, że to powinna być poważniejsza dycyzja niż tylko kliknięcie myszką. Internautów nazwał młodymi ludźmi, oglądającymi filmy pronograficzne w sieci i pijącymi piwo Nie wiem, czy to uśmiech ironii i politowania nad prezesem czy też rozbawia tak rozbawia go ta śmiała teoria

Ta Wasza dyskusja o wpadeczkach i pomyłeczkach Kacperka przypomniała mi o jednej, którą sama słyszałam jakiś czas temu :rozglada: Wywołując do odpowiedzi Małgorzatę Telmińską, nazwał ją Magdaleną. Małgosia zwróciła mu uwagę, a on w geście przeprosin złożył dłonie :rozglada: Po relacji powiedział, że nie wie co mu przyszło do głowy, żeby nazwać ją Magdaleną i powiedział, że później - wspólnie, wymyślą dla niego karę :rozglada: Ciekawe czy, a jeśli tak to jaką wymyślili ? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

Dzięki Dżastina za kolejną "wpadkową" anegdotkę!Dżastina pisze:Ta Wasza dyskusja o wpadeczkach i pomyłeczkach Kacperka przypomniała mi o jednej, którą sama słyszałam jakiś czas temu :rozglada: Wywołując do odpowiedzi Małgorzatę Telmińską, nazwał ją Magdaleną. Małgosia zwróciła mu uwagę, a on w geście przeprosin złożył dłonie :rozglada: Po relacji powiedział, że nie wie co mu przyszło do głowy, żeby nazwać ją Magdaleną i powiedział, że później - wspólnie, wymyślą dla niego karę :rozglada: Ciekawe czy, a jeśli tak to jaką wymyślili ? :rozglada:

dzisiaj przez Pana redaktora mało z okna nie wypadłam:D
myje sobie okna,a żeby być na czasie to oczywiście TVN24 gra:P
Pan Kacper znowu pomylił imię jakiejś reporterki i powiedział "Sprawdzę,czy istnieje jakaś jednostka chorobowa,która polega na notorycznym myleniu imion.Jeśli tak to poddam się leczeniu":P
myje sobie okna,a żeby być na czasie to oczywiście TVN24 gra:P
Pan Kacper znowu pomylił imię jakiejś reporterki i powiedział "Sprawdzę,czy istnieje jakaś jednostka chorobowa,która polega na notorycznym myleniu imion.Jeśli tak to poddam się leczeniu":P