Agata Wolna
Moderator: Łukasz
Re: Agata Tomaszewska
Agata jest oczywiście na urlopie, a zobaczymy ją już (albo dopiero) w czasie świąt - nada relacje z Argentyny. Więc byliście przy prawdzie. 

-
- Fan Forum
..jupi..jupi..jupi :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:Marcin pisze:Agata jest oczywiście na urlopie, a zobaczymy ją już (albo dopiero) w czasie świąt - nada relacje z Argentyny. Więc byliście przy prawdzie.
..Marcin..Marcin - naszym ulubionym moderatorem jest :jupi: :tanczy:
..wiedziałem..czułem..byłem pewny :szalony:
..że ten urlop to nie tylko urlop :szalony:
..Argentyna

..kraj latynosów

..i nasza latynoska piękność pośrodku

..w kraju o którym marzyła od dawna :szalony:
..tvn24 naprawdę ją kocha - naprawdę mieliśmy rację :szalony:
..nawet nie wiedziałem że tak bardzo :o :szalony:
..Marcin - a znasz więcej szczegółów :>
..czy to będą relacje wcześniej nagrane :>
..czy nadawane na żywo :>
..to pewnie znów taka akcja jak w Boże Narodzenia: 'Świat na Święta' :tanczy:
..a tak marzyliśmy o tym żeby Agatkę gdzie św ciepłe kraje wysłali :szalony:
..już nie mogę się doczekać :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
to najlepsza wiadomość od miesięcy!!!!!!!obieżyświat pisze:..jupi..jupi..jupi :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:Marcin pisze:Agata jest oczywiście na urlopie, a zobaczymy ją już (albo dopiero) w czasie świąt - nada relacje z Argentyny. Więc byliście przy prawdzie.
..Marcin..Marcin - naszym ulubionym moderatorem jest :jupi: :tanczy:

jakieś wieści w końcu o Agatce :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

i to takie pozytywne

jakaś reklamówka już leci, czy skądinąd wiecie?

tell me what you want... 
tell me what you need

tell me what you need

-
- Fanatyk :)
Na żywo ?
No żywo to by dopiero na święta tam pojechała. Przez tyle czasu to kręciła materiał do reportażu.
Może jako autorka reportażu będzie gościem w studio ?
Zobaczymy, już tylko kilka dni.
No żywo to by dopiero na święta tam pojechała. Przez tyle czasu to kręciła materiał do reportażu.
-
- Stały bywalec
Rany boskie
??
??
?? Chryste Panie
??
??
Ja chyba śnię :szalony: ?? Tak jak już od dawna mi się nic przyjemnego nie śniło , tak teraz czuję , że bujam w obłokach we śnie na całego i śni mi się , że Agatka jest , będzie , była w Argentynie i będzie nadawała świąteczne relacje
??
??
muszę sprawdzić jaka tam teraz temperatura
?? Zaraz to nie sen , to nie może być sen , bo właśnie walnąłem się w nogę o biurko i cholernie mnie zabolało
!! Gdybym spał , to bym się już chyba obudził
??
Ale do rzeczy
Wśród tych dobrych informacji jest jednak chłodząca :/ !! W buenos jest aktualnie , a właściwie są tylko 22 stopnie w dzień
!!
A to oznacza , że nie będzie oszczędnych w materiał i zwiewnych strojów
!!
Ale co ja chrzanie :szalony: !! Będzie Agatka w końcu będzie :jupi: !! Spotkamy się z nią za .... za ...zaraz policzę za 5 dni :szalony: !!
Za pięć dni -za pięć dni -nie ważne czy na żywo , czy nie -najważniejsze , że będzie coś nowego i takiego innego niż zwykle :szalony: !! :tanczy:

Ja chyba śnię :szalony: ?? Tak jak już od dawna mi się nic przyjemnego nie śniło , tak teraz czuję , że bujam w obłokach we śnie na całego i śni mi się , że Agatka jest , będzie , była w Argentynie i będzie nadawała świąteczne relacje

muszę sprawdzić jaka tam teraz temperatura

Wśród tych dobrych informacji jest jednak chłodząca :/ !! W buenos jest aktualnie , a właściwie są tylko 22 stopnie w dzień

A to oznacza , że nie będzie oszczędnych w materiał i zwiewnych strojów

Ale co ja chrzanie :szalony: !! Będzie Agatka w końcu będzie :jupi: !! Spotkamy się z nią za .... za ...zaraz policzę za 5 dni :szalony: !!
Za pięć dni -za pięć dni -nie ważne czy na żywo , czy nie -najważniejsze , że będzie coś nowego i takiego innego niż zwykle :szalony: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..masz rację epsztepsztajnek pisze:Na żywo ?

..to będą wcześniej nakręcone reportaże

..do tej pory Agatka zbierała materiały

..a teraz na pewno jest już w kraju i je składa i nagrywa komentarze :szalony:
..ale masz też rację że dowiemy się dopiero w święta :szalony:
..jak zwykle będę szalał do tego czasu

..wszyscy jesteśmy w tak samo wielkim szokumarcinkowsky pisze:Rany boskie??
??
?? Chryste Panie
??
??
Ja chyba śnię :szalony: ?? Tak jak już od dawna mi się nic przyjemnego nie śniło , tak teraz czuję , że bujam w obłokach we śnie na całego i śni mi się , że Agatka jest , będzie , była w Argentynie i będzie nadawała świąteczne relacje??
??

..mimo że spodziewaliśmy się częściowo tego

..ale ostatnio nic dobrego nas nie spotkało więc stąd to zaskoczenie

..ja jeszcze nie zdążyłem niczym się zasmucićmuszę sprawdzić jaka tam teraz temperatura?? Zaraz to nie sen , to nie może być sen , bo właśnie walnąłem się w nogę o biurko i cholernie mnie zabolało
!! Gdybym spał , to bym się już chyba obudził
??
Ale do rzeczy
![]()
Wśród tych dobrych informacji jest jednak chłodząca :/ !! W buenos jest aktualnie , a właściwie są tylko 22 stopnie w dzień!!
A to oznacza , że nie będzie oszczędnych w materiał i zwiewnych strojów!!
![]()

..na razie cieszę się jak dziecko na nadejście świąt

..wróci do nas :szalony:Ale co ja chrzanie :szalony: !! Będzie Agatka w końcu będzie :jupi: !! Spotkamy się z nią za .... za ...zaraz policzę za 5 dni :szalony: !!
..i to patrz z jakimi prezentami :tanczy:

-
- Stały bywalec
obieżyświat pisze:..masz rację epsztepsztajnek pisze:Na żywo ?
Zobaczymy, już tylko kilka dni.![]()
..to będą wcześniej nakręcone reportaże![]()
..do tej pory Agatka zbierała materiały![]()
..a teraz na pewno jest już w kraju i je składa i nagrywa komentarze :szalony:
To ja sobie będę od teraz w takim razie wyobrażał , jak te materiały mogą wyglądać

Ojjjh -mam nadzieję , że prezenty będą kosztowne i trafią w moje gusta

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..nie..nie..nie :stop:marcinkowsky pisze:To ja sobie będę od teraz w takim razie wyobrażał , jak te materiały mogą wyglądać![]()
Ojjjh -mam nadzieję , że prezenty będą kosztowne i trafią w moje gusta!! Jak tyle się naczekaliśmy , to z bele czym Agatka wrócić do nas nie może
!!

..Ty już sobie lepiej nic nie wyobrażaj

..poczekajmy na Agatkę

..ona już dobrze wie ile można pokazać

..my to byśmy za dużo chcieli

..a ona zna umiar

-
- Stały bywalec
A pamiętasz relacje Pawła Łukasika z Australiiobieżyświat pisze:..nie..nie..nie :stop:
..Ty już sobie lepiej nic nie wyobrażaj![]()
..poczekajmy na Agatkę![]()
..ona już dobrze wie ile można pokazać![]()
..my to byśmy za dużo chcieli![]()
..a ona zna umiar

Myślę , że te świąteczne relacje mają właśnie być bardziej otwarte

I taką mam nadzieję , że Agatka też postanowiła się bardziej niż zwykle otworzyć :tanczy: !!
!!

-
- Fan Forum
..nie rób sobie nadzieimarcinkowsky pisze:A pamiętasz relacje Pawła Łukasika z Australii?/ Rozebrał się dla dziewczyn do bielizny , kiedy uczył się serfować na dece
!!

..Agatka się nie rozbierze

..Paweł to co innego

..jest facetem

..i......a może lepiej nie skończę

..Agatka ma duże pole manewru do popisuI wiele innych nietypowych dla codziennych relacji rzeczy rozbił!!
![]()

..bo na co dzień jest bardzo stonowana

..trzymajmy za to kciuki :szalony:Myślę , że te świąteczne relacje mają właśnie być bardziej otwarte!!
I taką mam nadzieję , że Agatka też postanowiła się bardziej niż zwykle otworzyć :tanczy: !!
..bo to jedyna..jeśli nie ostatnia szansa na zobaczenie 'otwartej' Agatki :rydzyk:
..może na obcej ziemi przyjdzie jej to z większą łatwością :rydzyk:
Widzę, że świąteczna radość kilka dni wcześniej w wątku zawitała
Cieszę się razem z Wami i czekam z niecierpliwością na relacje z Agentyny :tanczy: Ale nie tylko radość z powodu powrotu Agatki mnie tu przywiodła :rozglada: Tak sobie miło o moim ulubionym rozprawiacie ( szkoda, że nie w jego wątku :uhh: ), że postanowiłam się do Was przyłączyć
Kto wie, może Agatce- ku Waszej uciesze, przytrafi się taki przekonywujący sprzedawca :rozglada:
Uwielbiam ten język 

Nie wiem czy obi, ale ja pamiętam doskonalemarcinkowsky pisze: A pamiętasz relacje Pawła Łukasika z Australii?/

Ależ on wcale nie miał zamiaru się rozbieać :rozglada: Chciał założyć kombinezon na ubranie, ale pan sprzedawca mu to wyperswadowałmarcinkowsky pisze:Rozebrał się dla dziewczyn do bielizny , kiedy uczył się serfować na dece!!

Miejmy nadzieję, że Agatki powściągliwość z okazji świąt troszku się powściągnie i dostarczy nam wielu niezapomnianych wrażeńmarcinkowsky pisze:I wiele innych nietypowych dla codziennych relacji rzeczy rozbił!!
![]()

Strasznie nie lubę niedomówień :> Obi, nie bądź niedobry i skończ, co zacząłeśobieżyświat pisze: ..Agatka się nie rozbierze![]()
..Paweł to co innego![]()
..jest facetem![]()
..i......a może lepiej nie skończę

A ja mam nadzieję, że Agatka przemówi do nas w języku hiszpańskimobieżyświat pisze:..bo to jedyna..jeśli nie ostatnia szansa na zobaczenie 'otwartej' Agatki :rydzyk:
..może na obcej ziemi przyjdzie jej to z większą łatwością :rydzyk:

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
..Dżastina
..kope lat :o
..a to z tego względu że były najciekawsze :tanczy:
..a na inne wątki sama widzisz że nie starcza nam czasu
..nawet wątek Agatki zaniedbujemy
..i nie wiem co zrobię jak ona wróci :uhh:
..jak znajdę czas dla niej :uhh:
..to będzie trudne
..jak ją znam to jestem pewien że się nie da
..chyba że..
..wypoczęła najpierw na urlopie :jupi:
..to później na wyjeździe który niejako też można traktować jak urlop
..szalała z radości :jupi:
..może nawet to lepiej :rozglada:
..może w końcu się spełni :rydzyk: :szalony:

..kope lat :o

..no bo Pawłowe relacje świąteczne najbardziej zapadły mi w pamięćDżastina pisze:Widzę, że świąteczna radość kilka dni wcześniej w wątku zawitałaCieszę się razem z Wami i czekam z niecierpliwością na relacje z Agentyny :tanczy: Ale nie tylko radość z powodu powrotu Agatki mnie tu przywiodła :rozglada: Tak sobie miło o moim ulubionym rozprawiacie ( szkoda, że nie w jego wątku :uhh: ), że postanowiłam się do Was przyłączyć
![]()

..a to z tego względu że były najciekawsze :tanczy:
..a na inne wątki sama widzisz że nie starcza nam czasu

..nawet wątek Agatki zaniedbujemy

..i nie wiem co zrobię jak ona wróci :uhh:
..jak znajdę czas dla niej :uhh:
..to będzie trudne

.Agatka na pewno nie da się namówićAleż on wcale nie miał zamiaru się rozbieać :rozglada: Chciał założyć kombinezon na ubranie, ale pan sprzedawca mu to wyperswadował![]()
![]()
Kto wie, może Agatce- ku Waszej uciesze, przytrafi się taki przekonywujący sprzedawca :rozglada:

..jak ją znam to jestem pewien że się nie da

..chyba że..

..to byłoby cudownie :jupi:(..) Agatki powściągliwość z okazji świąt troszku się powściągnie i dostarczy nam wielu niezapomnianych wrażeń![]()
..to później na wyjeździe który niejako też można traktować jak urlop

..nie pamiętam już co chciałem napisaćStrasznie nie lubę niedomówień :> Obi, nie bądź niedobry i skończ, co zacząłeś![]()

..może nawet to lepiej :rozglada:

..taką nadzieję to ja mam odkąd dowiedziałem się że Agatka zna język hiszpański :szalony:A ja mam nadzieję, że Agatka przemówi do nas w języku hiszpańskimUwielbiam ten język
ja nie mogłem wczoraj zasnąć :szalony: cały czas wyobrażałem sobie jakie mogą być te reportaże, ewentualnie relacje na żywo?obieżyświat pisze:..to byłoby cudownie :jupi:
..to później na wyjeździe który niejako też można traktować jak urlop![]()

najlepiej by było, jakby się z kimś pokłóciła..taką nadzieję to ja mam odkąd dowiedziałem się że Agatka zna język hiszpański :szalony:A ja mam nadzieję, że Agatka przemówi do nas w języku hiszpańskimUwielbiam ten język

tell me what you want... 
tell me what you need

tell me what you need

-
- Fan Forum
..coś mi się zdaje że żadne z nas spać i zasnąć nie mogłostajlus pisze:ja nie mogłem wczoraj zasnąć :szalony: cały czas wyobrażałem sobie jakie mogą być te reportaże, ewentualnie relacje na żywo?nie mam pojęcia jakie będą, ale wiem jedno na pewno - bardzo na nie czekam :szalony:

..takich wspaniałych informacji z wieczora nie zdobywa się co dzień :spiewa: :tanczy:
..a radość jest tym większa że przez ostatnie 2 miesiące nie było absolutnie żadnych wieści od Agatki

..eee - ja tam wolę pokojowe relacjenajlepiej by było, jakby się z kimś pokłóciłaimpulsywność u Lastynosów jest tym, co lubię u nich najbardziej i wtedy dopiero wychodzi na jaw piękno ich rodzimego języka
![]()

.chociaż w warunkach bojowych Agatka też świetne nadawała

..dzis dopisuję kolejny dzień rozłąki

..dla formalności

a może powinno się już odliczać dni do jej powrotu? :tanczy:obieżyświat pisze:..dzis dopisuję kolejny dzień rozłąki![]()
..dla formalności
przecież wiemy, że wróci już w Święta :tanczy:
tell me what you want... 
tell me what you need

tell me what you need