Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

I ja jeszcze tak krótko :lol2: Dzięki Joasi Święto trwa coprawda cały rok,ale Joasia pewnie nie zawsze o tym wie :tanczy:
Życze chwili spokoju (od Nas też :rozglada: ),miłego świętowania z rodzinką i wszystkiego co najlepsze :aniol:

Baranek juz był to jeszcze taki bidny kurczaczek mający za układ pokarmowy świąteczne jajko :lol2: :aniol:

Obrazek

I Wam wszystkim tu piszącym też życzę wszystkiego najlepszego,czyli poniekąd Joasi ma sie rozumieć :szalony:

P.S A na jutro pasuje jakoś wodę doprowadzić z hydrantu do wątku :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Myślałem, że dziś wyjechałeś na święta i wcale nie przybędziesz :D
maxxx pisze:I Wam wszystkim tu piszącym też życzę wszystkiego najlepszego,czyli poniekąd Joasi ma sie rozumieć
Joasi tu piszącej? No ciekawe, ale dziękuję :spiewa:
P.S A na jutro pasuje jakoś wodę doprowadzić z hydrantu do wątku
W niedzielę i święta się nie powinno pracować. W przeciwnym razie woda może zmienić kierunek przepływu :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Myślałem, że dziś wyjechałeś na święta i wcale nie przybędziesz

Nie no co Ty ,nie mógłbym tego Joasi zrobić :lol2: :spiewa:
Joasi tu piszącej? No ciekawe, ale dziękuję
Rozum jak chcesz :lol2:
W niedzielę i święta się nie powinno pracować. W przeciwnym razie woda może zmienić kierunek przepływu
No to co,poczekamy na wodę z nieba-nic pewnego ale bezpieczniejsze :rozglada:
Ale chyba oszczedzimy Joasie,ostatnio w Dnż sama mówiła,że lepiej w schronieniu ,bo nie pada na głowę :xx:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie no co Ty ,nie mógłbym tego Joasi zrobić

I tak dzisiaj tego nie przeczyta. No chyba, że mamusia użyczy Jej wieczorkiem komputera ze siematycznych łączach :szalony:
Rozum jak chcesz
A co ja robię od jakiegoś pół roku?! :spiewa:
No to co,poczekamy na wodę z nieba-nic pewnego ale bezpieczniejsze Ale chyba oszczedzimy Joasie,ostatnio w Dnż sama mówiła,że lepiej w schronieniu ,bo nie pada na głowę
Dostanie rabat w postaci parasolki :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To ja proponuję podrzucić pomysł oblania Joasi wodą urzędujących jutro kolegów Joasi :lol2:
Niech by ją tak na koniec serwisu wylali zimny kubeł na głowe :szalony:
Już wyobrażam sobie parującą ze wściekłości Joasie i te wymachujące łapy :lol:

Jutro także specjalne wydanie jakże żenującego dla niektórych dziennikarek 'Kalejdoskopu' :D
Chyba nagrywany był w piątek, bo na stanowisku komputerowym usytuowanym za panem Klonowskim zaobserwowałem pannę Joannę :D Zdaje się będzie ją można podejrzeć od kuchni, chyba że do jutra zarząda cenzury :szalony:
Jak będziecie widzieli reklamówke 'Kalejdoskopu' to wytężcie wzrok, by sprawdzić czy to aby na pewno nasza Dama :D
Wychodzi na to, że cały tydzień na wizji :lol2: Od poniedziałku do soboty w PzP i w piątek w DnŻ, a w niedziele wielkanocną też się odnalazła :D Może to taki postulat o robocze niedziele :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Nika »

Zastanawialiscie sie kiedys co by bylo gdyby Joanna udzielala sie na forum?! :D Ja nie mam watpliwosci, ze w taki dzien jak dzis, zlozyla by Wam na swoje raczki takie o to przeurocze zyczenia:
"Moi drodzy z okazji Świat Wielkanocnych zycze Wam duuuzo radosci, zdroweczka i sil, by nadal tak pieknie pisac o mnie w tym watku, a takze spokoju i milosci. Bo to najwieksza sila napedowa, ktora kreci wszystkim co sie w naszym zyciu dzieje! :D
Obrazek
A ode mnie macie zwariowanego kurczaczka, ktory dostal wytrzeszczu jak zobaczyl, ze takie forum jak to wogole istnieje! :lol2:
Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasia dziś w PzP :shock: Skakałem po kanałach i zatrzymałem się na tvn24. Patrzę- PzP :rozglada:
Myślę sobie- pewnie Zakrzewski w święta gdzieś pojechał, ale byłem zdziwiony, bo leciały materiały :rozglada:
Po chwili patrzę- Joasia :shock: Zupełnie się nie spodziewałem jej dziś :nie: Oglądałem od 17:16, zawsze cos :D
Wychozi na to, że sporo tych odcinków Joasia nagrała :lol2:
Wyglądała przepięknie- przyodziana w białą marynarkę i w gustownej koszuli prześwitującej troszkę :lol2:
Jak anioł :tanczy: Być może powtórzą o 20:10 :rozglada:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Jak myślicie, czy to zostało nagrane w piątek, czy jednak Asineczka się dziś musiała pofatygować :>
W piątek była w pantofelkach , a tutaj w kozaczkach :mhm:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Nika pisze:Zastanawialiscie sie kiedys co by bylo gdyby Joanna udzielala sie na forum?!
Zastanawiałem się,ale nie wiem chyba bym zwariował :szalony: Ale dzięki za życzenia Niko-Joasio :lol2:
epsztajnek pisze:Jak myślicie, czy to zostało nagrane w piątek, czy jednak Asineczka się dziś musiała pofatygować
No nie wiem.Bo jutro tez się zapowiedziała i gdyby wszystko było na żywo-to nie miała by wolnego dnia :shock:
Chyba,że w sobotę wpadła nagrać dwa odcinki,ewentualnie tylko niedziele dzisiejsza miała wolną :rozglada:
Bo nie wierzę,że w piątek po takim maratonie miałaby siłę na nagrywki :shock: Ale Joasia mimo zmęczenia wyglądała by kwitnąco i pięknie więc tym trudniej stwierdzić kiedy to było nagrywane :aniol:

Joasia w bieli :aniol: Capsy są juz to ja tylko symbolicznie:
Obrazek

Obrazek

P.S Arczi dzięki za cynk-dzięki Tobie mi nie umknęła :aniol:
Camilo
Guru
Guru

Myślę, że Niki kurczaczek doskonale pasuje do mnie w chwili obecnej :rozglada:
Niestety, moje święta upływają pod oznaką konsumpcjonizmu i spotkań rodzinnych, więc nawet nie miałem siły, by włączyć TV a co dopiero na TVN24 :rozglada:
Takiej bomby absolutnie się nie spodziewałem. Na pewno 4 odcinków nie nakręciła w piątek - jest to fizycznie niemożliwe nawet dla Niej. Może się poświęciła i wczoraj nagrała 2 kolejne odcinki lub też święta spędzi z dala od rodzinnych Siemiatycz :stop:
Nie ma jednak co roztrząsać, bo za chwilę jak nie Nika to arczi wkroczą do akcji i wylewając na mnie kubeł zimnej wody zrobią mi Śmigusa dzień wcześniej :xx:
W każdym bądź razie mam postanowienie wielkanocne - będę czujny jak ważka jeśli nawet nie o 17.10, to o 20.10 z pewnością :aniol:
maxxx

To czuwaj jutro :D !!Ale nie musisz czuć presji,bo ja Cię nie zostawie samego z zadaniem dopilnowywania Joasi :lol2: Cieszysz się :?: :lol2: Kto to tak naprawdę wie gdzie Asiunia spędza Święta :spiewa: Chyba tylko Ona sama-ale jedno jest pewne zasłużyła na chwile wytchnienia :aniol: Joasia wzięłą na swoję barki magazyn więc z nim prawie jak z Nami-musi ciągle poświęcać swoj czas i uwagę :grozi:
A myślicie,że nasze posty tu dziś są jakimś oznakiem-bo sam nie wiem czy to podchodzi pod konsumpcjonizm czy raczej jest czyms przeciwstawnym :lol2: Ale chyba raczej to drugie,Joasia jest po to by w te Święta tez nie zwariowac z tymi rodzinami :racja: Joasia też jak rodzina-a co :lol2: Czasami to ja więcej wiem co u Niej niż u jakiejs ciotki :xx: :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To czuwaj jutro !!
Już czuję się zwarty i gotowy :lol2:
Ale nie musisz czuć presji,bo ja Cię nie zostawie samego z zadaniem dopilnowywania Joasi Cieszysz się?
Oczywiście, że się cieszę pod warunkiem, że hydrantu nie dociągniesz do wątku :spiewa:
Jakoś nie jestem zwolennikiem Śmigusa :rozglada:
Kto to tak naprawdę wie gdzie Asiunia spędza Święta Chyba tylko Ona sama-ale jedno jest pewne zasłużyła na chwile wytchnienia Joasia wzięłą na swoję barki magazyn więc z nim prawie jak z Nami-musi ciągle poświęcać swoj czas i uwagę
I niech tu ktoś powie, że ma luz :grozi:
A myślicie,że nasze posty tu dziś są jakimś oznakiem-bo sam nie wiem czy to podchodzi pod konsumpcjonizm czy raczej jest czyms przeciwstawnym Ale chyba raczej to drugie,Joasia jest po to by w te Święta tez nie zwariowac z tymi rodzinami
Konsumpcjonizm wykluczony :stop: O żarciu ani słowa, błagam :rydzyk: Już widzę jak jutro namawia rodzinkę na spacer, by nie siedzieli cały czas przy tym stole :aniol:
Joasia też jak rodzina-a co Czasami to ja więcej wiem co u Niej niż u jakiejs ciotki
U mnie to cioteczki są gadułami jakich mało an tym bożym świecie. W przeciwieństwie do Joasi. Mowa jest srebrem, a milczenie złotem. Joasiu, złotko Ty moje... :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

:o Witamy w Dniu na żywo! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :jupi: :jupi: :jupi:

PS. A ja niestety muszę wyjść na godzinkę ;(
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Don Matteo »

Obrazek