[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Ktoś już wcześniej zauważył, że duże gwiazdy wcale nie cieszą się wielką popularnością wśród widzów, w JOŚ chyba w najbliższym czasie "poleci" Szapołowska :? .
Polskie seriale mają bardzo dużą oglądalność i wg mnie nie ma co się napinać na szukanie Wielkich Nazwisk, gdy widzowie mają swoich ulubieńców właśnie w serialach, zresztą ja też lubię serialowych aktorów w TzG, oczywiście taki Pudzianowski wprowadza jakieś urozmaicenie i takie osoby są potrzebne, żeby uatrakcyjnić program, ale na parkiecie chętnie zobaczyłabym ładniutką Żmudę-Trzebiatowską czy serialowego Kamila z Na Wspólnej
Polskie seriale mają bardzo dużą oglądalność i wg mnie nie ma co się napinać na szukanie Wielkich Nazwisk, gdy widzowie mają swoich ulubieńców właśnie w serialach, zresztą ja też lubię serialowych aktorów w TzG, oczywiście taki Pudzianowski wprowadza jakieś urozmaicenie i takie osoby są potrzebne, żeby uatrakcyjnić program, ale na parkiecie chętnie zobaczyłabym ładniutką Żmudę-Trzebiatowską czy serialowego Kamila z Na Wspólnej
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Dziś w DDTVN pan Miszczak, obdarowany urodzinowym tortem przez eks tańczące gwiazdy, Cegielską i Figurę, powiedział znamienną rzecz, że trzeba mieć odwagę, żeby będąc uznaną gwiazdą zdecydować się na udział w takim programie jak TzG, w którym podlega się nieprzewidywalnym opiniom jurorów i jeszcze bardziej nieprzewidywalnej sympatii bądź antypatii widzów i można niestety spaść z gwiazdorskiego piedestału, tym większe uznanie dla Katarzyny Figury /abstrahuję od stawki/. Poza tym program pokazał, że taniec to jest sztuka, że nie jest to wcale takie proste jak mogłoby sie wydawać. Najbardziej podobało mi się jednak to co pan Miszczak powiedział na końcu, że na pytania dziennikarzy kiedy skończy się TzG, odpowiada, że nieprędko 

W tym momencie widać, że "Taniec z gwiazdami" ma widownię stałą i pewnie drastycznych spadków spodziewać się nie należy, a wobec tego to wciąż jest najpopularniejszy program rozrywkowy. Po co go więc kończyć?
Ach, dzisiejsze utwory do pasodoble były przecudne. Wieelki plus!
Magdalena Walach i Elisabeth Duda zatańczyły niezwykle fajnie i energicznie; według mnie w tym odcinku, pomimo mojej sympatii do Tomka i Kamili, odpadli słusznie... Jak się nie ma czasu, to się nie trzeba pakować w program.
Uczestnicy powinni być oceniani według jednej miarki, a nie tak, że Magdalena Walach musi być mistrzynią świata, a Pudzianowski jest rozpieszczany.
Za to jeden tekst rządzi bezapelacyjnie: "Beata się upiła"
Magdalena Walach i Elisabeth Duda zatańczyły niezwykle fajnie i energicznie; według mnie w tym odcinku, pomimo mojej sympatii do Tomka i Kamili, odpadli słusznie... Jak się nie ma czasu, to się nie trzeba pakować w program.
Uczestnicy powinni być oceniani według jednej miarki, a nie tak, że Magdalena Walach musi być mistrzynią świata, a Pudzianowski jest rozpieszczany.
Za to jeden tekst rządzi bezapelacyjnie: "Beata się upiła"

Ja sie bardzo ciesze ze tomek odpadl.. caly czas bałem sie o tamare.
A tak wogole w finale bedzie elizabeth duda (rozwija sie, jej choreografie obojetnie w jakim tancu wymiataja i brawa za to dla maria, najbardziej zaskakujace i zjawiskowe) oraz magda walach (chyba nie trzeba pisac ze ma talent). Pudzian odpadnie pod koniec bo ludzie potraktuja go jak bryndala - smieszny ale tutaj liczy sie taniec.
MOim zdanie jedna z ciekawszych edycji, ale ogladalnosc tego odcinka bedzie slaba, jak zawsze w swieta a do tego doszly surowe oceny.
Aha i marina byla tragiczna, trace do inej sympatie, sodowka do glowy
A tak wogole w finale bedzie elizabeth duda (rozwija sie, jej choreografie obojetnie w jakim tancu wymiataja i brawa za to dla maria, najbardziej zaskakujace i zjawiskowe) oraz magda walach (chyba nie trzeba pisac ze ma talent). Pudzian odpadnie pod koniec bo ludzie potraktuja go jak bryndala - smieszny ale tutaj liczy sie taniec.
MOim zdanie jedna z ciekawszych edycji, ale ogladalnosc tego odcinka bedzie slaba, jak zawsze w swieta a do tego doszly surowe oceny.
Aha i marina byla tragiczna, trace do inej sympatie, sodowka do glowy
Taniec był słaby, za to Marina wyglądała przepięknie.Elek pisze:Aha i marina byla tragiczna, trace do inej sympatie, sodowka do glowy

Marina we wczorajszych kulisach "Tańca..."

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
wg mnie marina tylko wyglada, a na tym daleko nie zajedzie
TVN innowacja i nowoczesność...
Pudzianowskiego można było porównywać do Bryndala może tylko w 1 odcinku, teraz to już nadinterpretacja
Pudzianowski ambitnie chce się nauczyć tańczyć co widać, on naprawdę się stara i z programu na program jest coraz lepszy, niestety nie było pary, która zrobiłaby na mnie jakieś piorunujące wrażenie, lubię ten program, ale zestaw gwiazd-tancerzy jakiś taki nudnawy :mhm:

Dobrze, że odpadł Tomek Schimschiner. Podobnie jak niektórzy też bałem się, że Tamara może odpaść, ale na szczęście nie odpadła
Liczę na nią, że zajdzie daleko... 

A co do ocen to widać, ze Czarna Mamba podniosła poprzeczkę... Nie postawiała nawet jeszcze żadnej... Ale to i może dobrze. Przecież w 6 edycji 40 punktów przyznane było z 16 razy, a w poprzednich około 5 :/
4 222 470 - Tyle osób oglądało w niedziele program... Dość słabo... Takiego słabego wyniku nie było dość dawno :?
Jednak taki wynik ostatnio widzieliśmy w 2 edycji 

Ech, przecież to święta... Trzeba by zobaczyć udział w oglądalności, a nie sam wynik.