Niestety dokładnie to oznaczało to co piszesz :stop: Nie wiem co się z Nią dzieje,ale jakiś oficjalnych informacji n/t temat brak.Alchemik pisze:Wątek Sylwii ani drgnął Czyżby to oznaczało, że podczas mojej nieobecności nic się nie działo w tvn24, co mogłoby być podpisane imieniem i nazwiskiem Sylwii?
Czyżby wróżka swego czasu przepowiedziała trafnie... najgorsze?
Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Stały bywalec
Re: Sylwia Walendowska
:jupi: A jednak nie odeszła z Tvn24 :tanczy:
Chociaż właściwie biorąc pod uwagę sytuację, w jakiej aktualnie się znajduję, to dla mnie bez różnicy, czy Sylwia jest w telewizji, czy też nie
Ale nie mogę być egoistą :nie: Niech inni widzowie cieszą się jej obecnością
Widziałem dwie relacje "korupcyjne" :tanczy: Temat wrócił do Sylwii jak bumerang :tanczy:
Tylko, że to był temat i dyżur nie planowany, nagły, niespodziewany :mhm: Czyżby teraz Sylwia była przewidziana do takich tylko "zadań"? :uhh:
Chociaż właściwie biorąc pod uwagę sytuację, w jakiej aktualnie się znajduję, to dla mnie bez różnicy, czy Sylwia jest w telewizji, czy też nie

Widziałem dwie relacje "korupcyjne" :tanczy: Temat wrócił do Sylwii jak bumerang :tanczy:
Tylko, że to był temat i dyżur nie planowany, nagły, niespodziewany :mhm: Czyżby teraz Sylwia była przewidziana do takich tylko "zadań"? :uhh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fanatyk :)
-
-
Nie oglądając tv a czytając to Twoje pierwsze zdanie intuicyjnie się ucieszyłemZ Wrocławia do Warszawy. :tanczy:

A możesz coś więcej zdradzić :mhm: Oczywiście bardziej chodzi mi o rolę Sylwii w tym projekcie EURO 2008 :tanczy: Czyżby miała zostać reporterko-wysłanniczką :tanczy: Nie wiem dlaczego,ale Ona mi pasuje do działki sportowejSylwia z G. Miecugowem w studio TVN24 opowiada o tym, co TVN24 przygotował na Euro 2008.

To tak samo jak ja :rozglada: Tylko pewnie Ona jest bardziej przekonana co do tego jak ja :spiewa:Sylwia obstawia remis podczas meczu Polska-Niemcy
Nawet nie wiesz jakbym chciał Sylwię zobaczyć w tej roli wraz z Kasią Pasikowską. :spiewa:maxxx pisze:Nie oglądając tv a czytając to Twoje pierwsze zdanie intuicyjnie się ucieszyłem Ale za chwilę przypomniałem sobie dobrze,kto dziś rządzi w Dniu
Tak w zasadzie to nie wiem po co Ona była, bo głównie Miecugow mówił o ''Szkle'' z Przybylikiem i Jachimkiem oraz o ''Euro Cafe''. Sylwia tylko pochwaliła Kabłaka (opisałem to w jego wątku), obstawiła wynik meczu i się trochę pośmiała z Cholewińskim.A możesz coś więcej zdradzić

Może będzie ekspertem w studio? :uhh:Czyżby miała zostać reporterko-wysłanniczką
Bo ona ma odpowiedni do tego głos, charyzmę i temperament. :tanczy:Nie wiem dlaczego,ale Ona mi pasuje do działki sportowej
Nie posądzałbym Cie o to :spiewa:Nawet nie wiesz jakbym chciał Sylwię zobaczyć w tej roli wraz z Kasią Pasikowską.
Hmm dziwne.To znaczy co Ona tam robiTak w zasadzie to nie wiem po co Ona była, bo głównie Miecugow mówił o ''Szkle'' z Przybylikiem i Jachimkiem oraz o ''Euro Cafe''. Sylwia tylko pochwaliła Kabłaka (opisałem to w jego wątku), obstawiła wynik meczu i się trochę pośmiała z Cholewińskim

To by mogło byc dobreMoże będzie ekspertem w studio?

I za to powinien Ją ktos wreszcie docenić :ban:Bo ona ma odpowiedni do tego głos, charyzmę i temperament.