Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Na Wikipedii sobie sprawdzałem pare rzeczy i chciałem sobie poczytać o Siemiatyczach i co znalazłem
Znane osoby związane z Siemiatyczami
A liczyłbyś, że mogłoby być inaczej? :lol2:
Pomijam fakt,że powinna być na pierwszym miejscu ale fajnie,że jest
Jest taka opcja - edytuj :szalony:
W/w Tetris nie bylby zadowolony Nie ma co atakować,bo może być nam potrzebny-kto wie wiecej o Joasi jak nie Siemiatyczanin z krwi i kości
A co to za Tetris :hyh: Pierwszy raz słyszę :rozglada:
Jeszcze chwila, a się okaże, że z Joasią w piaskownicy się koleżka zabawiał :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:A liczyłbyś, że mogłoby być inaczej?
Wydaje mi się,że dawniej nie była tam ujęta :rozglada: Ale głowy nie dam :mhm: :nie:
Jest taka opcja - edytuj
Przecież wiesz jaka jest skromna,nie bede Jej tego burzył... :aniol:
A co to za Tetris Pierwszy raz słyszę
Jeszcze chwila, a się okaże, że z Joasią w piaskownicy się koleżka zabawiał
A ja nie wiem,obił mi sie tylko o uszy kiedyś :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wydaje mi się,że dawniej nie była tam ujęta Ale głowy nie dam
Ale w końcu jakiś dobry człowiek o tym pomyślał :brawa:
Przecież wiesz jaka jest skromna,nie bede Jej tego burzył...
A inni z tej skromności jeszcze mają odwagę korzystać - usunęli informację o Niej :shock: :?
A ja nie wiem,obił mi sie tylko o uszy kiedyś
A teraz jest tylu tych DJ, że głowa mała :stop:
maxxx

kamilo pisze:Ale w końcu jakiś dobry człowiek o tym pomyślał
Chyba jeszcze ktoś na tym świecie Ją docenia oprócz Nas :rozglada:
A inni z tej skromności jeszcze mają odwagę korzystać - usunęli informację o Niej
Właśnie myślalem,że to jakis bład a to prawda :shock: Inna sprawa,że tam informacji było o Niej co kot napłakał ;( To jeszcze z tego ogołocili ;(
A teraz jest tylu tych DJ, że głowa mała
Hej dobry DJ łapaj z nami faze :lol2: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Chyba jeszcze ktoś na tym świecie Ją docenia oprócz Nas
Może to po prostu ktoś odpowiedzialny za promocję miasta oglądał Poranek z Poradą i widział tą rozmowę ;(
Właśnie myślalem,że to jakis bład a to prawda Inna sprawa,że tam informacji było o Niej co kot napłakał To jeszcze z tego ogołocili
Lepsze było to niż nic :? Inne osoby mają jeszcze mniej informacji, a mimo to ich nie ogołacają :ech:
Hej dobry DJ łapaj z nami faze
łapaj, łapaj :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Dzisiejszy magazyn dzięki Bogu przebiegł zgodnie z planem. Nie było tego, czego się najbardziej obawiałem - przerwania serwisem po zakończonych rozmowach w Helu :rozglada:
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasia jak widać postacią wielkiego formatu w Siemiatyczach :lol2:
Składam najszczersze gratulacje, poza tym jaka piękna reklama dla miasta :lol2:

Nie widzialem dzisiaj magazynu, ale patrząc po capsach z profilku Joasia wygladała jak zwykle elegancko :tanczy:
Tym razem realizatorzy nie pokazali zejścia Joanny :roll:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Dzisiejszy magazyn dzięki Bogu przebiegł zgodnie z planem
Zgodnie z planem, czyli po relacji piątkowej zmiana marynarki :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Na koniec uśmiech pełną gębą, niestety, z dalekiego planu :<
maxxx

Re;-)

To ja już dziś wyjatkowo zamilkne i ogranicze się do pokazania wizytówki :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx

Spokojna niedziela,nic się nie dzieje na forum ani rzecz jasna w tv to chociaż umilmy sobie czas oczekiwania na Joanne Joanną :lol2: Tak tak nie pomyliłem się :tanczy: Takie lekko historyczne ujęcia ale wydaje mi się,że bardzo fajne :aniol:
Znalezione w necie,Joasia w czasie pracy więc myśle nie bedzie problemu :rozglada: :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S Taka troszkę inna Joasia jak teraz,ale szukanie tych różnic i porównywanie jest fascynujące :szalony:
Camilo
Guru
Guru

Nie wiem czemu, ale ta niedziela dziś taka zalatana, że nie miałem nawet czasu przysiąść :rozglada:
Bardzo ładne ujątka, zwłaszcza to pierwsze plenerowe. Wszystko, czego Nam teraz brakuje. Jak już czasami pisałem, że żałuję, iż tak późno dostrzegłem Joasię. Praktycznie wówczas, gdy została zamknięta w tej prostozpolskiej klatce :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Nie wiem czemu, ale ta niedziela dziś taka zalatana, że nie miałem nawet czasu przysiąść
Ale co się odwlecze to nie uciecze :nie: :lol2: Ważne by nawet w zalataniu wysupłać odrobine czasu :spiewa:
Bardzo ładne ujątka, zwłaszcza to pierwsze plenerowe. Wszystko, czego Nam teraz brakuje.
Choćby tego podmarzniętego delikatnie noska ;) Albo futerka na kapturze :racja: Albo... ;( ...tego spontanicznego zdecydowanego tonu wypowiedzi,aktywności na konferenjach :cicho: Dobra wystarczy,bo jak sie rozpedze nad rownie ważna reszta to się załamie :spiewa:
Jak już czasami pisałem, że żałuję, iż tak późno dostrzegłem Joasię. Praktycznie wówczas, gdy została zamknięta w tej prostozpolskiej klatce

Może i lepiej dla Ciebie bo Joasia ma właściwości uzależniające 8) Mi się trochę udało potowarzyszyć Joasi w tej reporterskiej drodze :aniol: Ale te 13 miesięcy totalnej niewiedzy od 1 listopada 2005 nie moge sobie darować :nie:
Ale przynajmniej takie najważniejsze fakty jak data debiutu na stanowisku prezenterskim to ma się w malym paluszku :tanczy: To tak na pocieszenie :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ale co się odwlecze to nie uciecze Ważne by nawet w zalataniu wysupłać odrobine czasu
Problem polega na tym, że dziś nie ma żadnego zalatania, a mimo to nie ma czasu :spiewa:
Choćby tego podmarzniętego delikatnie noska Albo futerka na kapturze
Mam podobnie, tylko kurtkę czarną :rozglada:
Albo ...tego spontanicznego zdecydowanego tonu wypowiedzi,aktywności na konferenjach Dobra wystarczy,bo jak sie rozpedze nad rownie ważna reszta to się załamie
Najlepsze były konferencje ''na stojaka'' - stanęła sobie obok posła i nie musiała krzyczeć :lol2:
Może i lepiej dla Ciebie bo Joasia ma właściwości uzależniające Mi się trochę udało potowarzyszyć Joasi w tej reporterskiej drodze Ale te 13 miesięcy totalnej niewiedzy od 1 listopada 2005 nie moge sobie darować Ale przynajmniej takie najważniejsze fakty jak data debiutu na stanowisku prezenterskim to ma się w malym paluszku To tak na pocieszenie

No i się tak będziesz zadręczał. Mówi się trudno i żyje się dalej, a nie wiecznie rozpacza. Wiem, wiem - łatwo się mówi :stop: :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Problem polega na tym, że dziś nie ma żadnego zalatania, a mimo to nie ma czasu
Co ja Ci na to poradze :spiewa:
Mam podobnie, tylko kurtkę czarną
Jakoś mnie to nie rusza :nie: :D Aczkolwiek nie odmawiam Ci elegancjii i kataru :lol2:
Najlepsze były konferencje ''na stojaka'' - stanęła sobie obok posła i nie musiała krzyczeć
Zależy na którego-ale każdy był na przegranej pozycji :aniol: Najbardziej skrzyczany czuł się chyba Pawlak :spiewa: Dobrze,że nie powiedział 'sio' bo byłaby granda :hmm: :spiewa:
No i się tak będziesz zadręczał. Mówi się trudno i żyje się dalej, a nie wiecznie rozpacza. Wiem, wiem - łatwo się mówi
Dobra już spoko :lol2: Nie jestem z natury depresyjny,czasami tylko sentymentalny :spiewa: Ale dosyć tej autoprezentacji :stop:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Co ja Ci na to poradze
Przydałby mi się czasowstrzymacz :spiewa:
Jakoś mnie to nie rusza Aczkolwiek nie odmawiam Ci elegancjii i kataru
A skąd ten katar bo jakoś nie nadążam? :rozglada:
Zależy na którego-ale każdy był na przegranej pozycji Najbardziej skrzyczany czuł się chyba Pawlak Dobrze,że nie powiedział 'sio' bo byłaby granda
Pawlak to wygląda i mówi jakby zawsze był skrzyczany. Pozory mylą :stop:
Dobra już spoko Nie jestem z natury depresyjny,czasami tylko sentymentalny :spiewa: Ale dosyć tej autoprezentacji
Proszę jaka skuteczna terapia :lol2:
ODPOWIEDZ