[Polsat] Milionerzy

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

michnik101
Początkujący
Początkujący

Re: Milionerzy

Post autor: michnik101 »

Kiedyś na pewno się doczekamy 8)
Jak by ludzie bardziej ryzykowali i nie marnowali kół ratunkowych na darmo, to większych wygranych moim zdaniem byłoby więcej :)
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Mi się wydaje-juz pomijając trudność pytań w tej wyższej puli-że w naszych warunkach ludzi poprostu ta kasa przerasta :rozglada: Wiec boja sie ryzyka.W zachodnich edycjach pewnie więcej ludzi jest skłonnych dac sie poniesc-bo traktuja to bardziej jak zabawe.Aczkolwiek pewnie nie wszyscy.A te koła np dzis to tak jakby ich nie było-na nic sie nie przydały :nie: Ale nie trace nadziei ,że znajdzie sie jakis smiałek i spełni marzenie Huberta i pewnie nie tylko :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
michnik101
Początkujący
Początkujący

no dokładnie! już 40 000 to wielka kasa, o milionie nie wspominając :)
Ale kto nie ryzykuje ten nie ma 8) Ale w końcu sie ktoś znajdzie :D
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Jak się trafi jakiś mądry bogacz ze szczęściem, to wygra milion pewnie. Osoby mniej zamożne nie będą ryzykować, to normalne, ja też bym nie ryzykował...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ale to nie chodzi o to, żeby "głupio" ryzykować, tylko wiedzieć. Powiedzmy sobie szczerze, że Pani Elżbieta ryzykowała niewiele, bo ciągle po prostu znała poprawne odpowiedzi. Wydawało mi się, że odpowiedź na pytanie za pół miliona też będzie znać, bo wydawało mi się proste. Gdyby tak było, to zostałoby jej jedno pytanie do miliona i dwa koła ratunkowe. Więc nie mówmy, że taka wygrana nie padnie, bo już wczoraj było bardzo, bardzo blisko. Czekajmy po prostu na osobę, która będzie znała odpowiedź na pytanie za milion. "Milionerzy" to program, w którym duże pieniądze dostaje się za dużą wiedzę, ryzyko to tylko nieodłączny element.
michnik101
Początkujący
Początkujący

No proszę
W poprzednim odcinku Pani Elżbeta wygrała 250 000zł, a dziś jest zawodniczka która ma 3 pytania do miliona i 3 koła ratunkowe!!:!: To chyba pierwszy raz w historii polskich "Milionerów" :D

Teraz jest przerwa :] Trzymajmy kciuki:!:
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Tyle, że pytanie do publiczności jest na tym etapie praktycznie bezużyteczne...
michnik101
Początkujący
Początkujący

Pytanie za MILION i 2 koła ratunkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i

koniec czasu :O masakra.pl :D
Ale i tak TRZYMAJMY KCIUKI!!
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Ale emocje! :D
Teraz cały tydzień będą pewnie reklamować kolejny odcinek z pytaniem za Milion, no, no... :lol2:
:)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Kurde, w takim momencie... :/ Myślałem, że zdąży.
Dwa koła ratunkowe i jedno pytanie do miliona. Oby Jej się udało - strasznie mocno trzymam kciuki cały tydzień! :D :D :D
maxxx

Post autor: maxxx »

No wreszcie jakiś konkret!! :D Powiem tak,że z tymi pytaniami również dotarłem do tego pułapu z jednym wyjątkiem,że te drzewce stawiałem ,ale bym bez koła nie postawił :grozi: Ale wielkie brawa :brawa: Teraz tylko pół na pół i zobaczyć co dalej,bo publika chyba tylko może zaszkodzić i namotać :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
michnik101
Początkujący
Początkujący

no dokładnie, ale będzie 50% szans trafienia poprawnej odpowiedzi, a nie jak to było zazwyczaj przy (niewielu) pytaniach za milion - 25% :D
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Heh :) Takich emocji jak dzisiaj to chyba nie było! Ciekawe czy się uda, mam nadzieję, że tak w końcu dziewczyna ma 2 koła na jedno pytanie! Czyżby już za tydzień nastąpiła historyczna chwila?

Swoją drogą tak powinno się grać. Pytanie o słowo w l. poj. było podchwytliwe, ale dziewczyna zaryzykowała. Dobrze wydedukowała także z pytaniem o skórę rekina.
//////////
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Ufff.. nie spodziewałem się takich emocji. Byłem pewny, że dzisiaj nie będzie wielkich wygranych.
No to czekamy na sobotę. Nie mogę się doczekać :). Swoją drogą ciekawe jaka będzie oglądalność :D.
michnik101
Początkujący
Początkujący

Zapewne TVN będzie reklamować następny odcinek z większą częstotliwością niż pozostałe :]
ODPOWIEDZ