Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Przydałby mi się czasowstrzymacz
'Czas minał co sie stało to sie nie odstanie zbitej szyby poskładać przecież nie jestes w stanie' :roll:
Nie prowokuj mnie do takiego pisania :stop:
A skąd ten katar bo jakoś nie nadążam?
Stąd,że napisałes ,że masz tak samo(czarna kurtka+nos czerwony) :rozglada:
Pawlak to wygląda i mówi jakby zawsze był skrzyczany. Pozory mylą
Dokładnie :rozglada:
Proszę jaka skuteczna terapia
No wystarczy nie patrzeć na te fotki i jest względny luz :spiewa:

P.S Pasuje-bo za dużo głupstw pisze-nie bede smiecił :xx:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:'Czas minał cos sie stało to sie nie odstanie zbitej szyby poskładać przecież nie jestes w stanie'
Nie prowokuj mnie do takiego pisania
Wiesz jak ja przepadam za tymi tekstami :szalony:
Stąd,że napisałes ,że masz tak samo(czarna kurtka+nos czerwony)
:lol: Oj czepiasz się złośliwcze - co innego miałem na myśli. :lol2: Klasyczna literówka :spiewa:
Dokładnie
To sobie muszę zapamiętać - rzadkość :spiewa:
No wystarczy nie patrzeć na te fotki i jest względny luz
To widzę, że se lubisz ciśnienie podnieść :rozglada:
Pasuje-bo za dużo głupstw pisze-nie bede smiecił
:shock: A co ja mam powiedzieć :?: :!: :uhh:
PS. Chyba rzeczywiście wystarczy jak na kilka godzin - trza ochłonąć :lol2:
maxxx

Wystarczy tego bajania :lol2: Niech symbolicznie zakonczy Go wspaniała Joanna z fluminerestencyjnym wzrokiem i dziubkiem :tanczy: :arrow:

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

No pięknie - 24 godziny i cisza :cicho: A Joasia tak się stara - dzisiejszy magazyn taki naturalny był przez czytanie z kartki, wsadzenie (wyleciało mi z głowy inne słowo :rozglada: ) włosków za ucho czy trzymanie się pulpitu :lol2:
A i spragnieni uśmiechu nie powinni tak bardzo narzekać :spiewa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i całe szczęście zeszłotygodniowe mrzonki maxxxa o możliwym urlopie Joasi okazały się nieprawdziwe :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:No pięknie - 24 godziny i cisza
A bo juz myślałem,że nikt nie chce ze mną gadać :rozglada: :lol2:
A Joasia tak się stara - dzisiejszy magazyn taki naturalny był przez czytanie z kartki, wsadzenie (wyleciało mi z głowy inne słowo ) włosków za ucho czy trzymanie się pulpitu
A i spragnieni uśmiechu nie powinni tak bardzo narzekać
No tak wszystkie wspaniałe szczególiki opisaleś :tanczy: Mnie szczególnie przypadło do gustu to zdyscyplinowanie opadającego kosmyka włosków :racja: A to spojrzenie na kamere na czwartym capsie-coś pięknego :lol2:

Poza Joanna ,ktora jest bezdyskusyjnym pozytywem tego programu same nieszcześcia i walki z biurokracją :rozglada:
Często mam wrażenie,że Joasia jest też po to by zrównoważyć to odium płynące z tematów :spiewa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Dżastina »

Ode mnie - dla Was :lol2: Troszkę kontaktowej Joanny :lol2: Co prawda z zeszłego tygodnia, ale może nie pogardzicie :rozglada:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ooooooooooooooooooo ! :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Wielkie dzięki :jupi:
Wreszcie wiemy, jakie są szczegóły techniczne upinania kompromisu :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Dżastina pisze:Ode mnie - dla Was Troszkę kontaktowej Joanny
Ach to powstał prawie taki łańcuch podarunkowy :jupi:Joasia jest obdarowywana przez widzów,a potem się odwdzięcza pokazując Nam podarki za pośrednictwem swojej cudownej osoby :tanczy: Ty ten dar zobrazowałas i wysłałas do bazy danych;gdzie jest wszystko dokładnie analizowane i wystawiane :D Nie ma to jak perfekcyjnie zorganizowane ogniwa-jakby co to ja chętnie moge byc tym opisującym :lol2: Dzięki.
Co prawda z zeszłego tygodnia, ale może nie pogardzicie
To,że jest tam tydzień młodsza nie robi różnicy :lol2: Przyjmujemy z otwartościa wszystkie,nawet te historyczne(strona wcześniej) :racja:
epsztajnek pisze:Wreszcie wiemy, jakie są szczegóły techniczne upinania kompromisu
Pewnie nigdy miało to nie wyjść na jaw :xx: Jaka to jest misterna konstrukcja i jak fajnie pomyślana :tanczy: Jeden jakiś niepewny ruch i mogłoby sie wszystko posypać jak domek z kart :rozglada: Ale nie ma takiej opcji-Joasia to perfekcjonistka-jestem o to jakoś dziwnie spokojny 8) :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Dżastina - dzięki :buzi: Ja w przeciwieństwie od innych nie mam czasu w tych godzinach oglądać :rozglada:
A Joasia była dziś w Sejmie o Poranku :tanczy: Nie, to nie primaaprilisowy żart, tylko archiwalny śmiech posła Szmajdzińskiego przed lub po rozmowie. Krynia była tak przybliżona jak chyba nigdy :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Ja w przeciwieństwie od innych nie mam czasu w tych godzinach oglądać :rozglada:
Nie wiem do kogo pijesz z tym,że nic nie robi i oglada Tvn24 całe dnie ale mnie w to nie wliczaj :nie: No,może ostatnio miałem więcej wolnego czasu,ale to tak wyjątkowo :stop:
A Joasia była dziś w Sejmie o Poranku Nie, to nie primaaprilisowy żart, tylko archiwalny śmiech posła Szmajdzińskiego przed lub po rozmowie. Krynia była tak przybliżona jak chyba nigdy
A tego to już kompletnie nie zrozumiałem :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie wiem do kogo pijesz z tym,że nic nie robi i oglada Tvn24 całe dnie ale mnie w to nie wliczaj No,może ostatnio miałem więcej wolnego czasu,ale to tak wyjątkowo
Nie miałem nikogo szczególnego na myśli :stop: Winny się tłumaczy :lol2:
A tego to już kompletnie nie zrozumiałem
Tak czułem :spiewa: Joasia relacjonowała kiedyś z Sejmu, nie? No i zdarzyło Jej się rozmawiać też z politykami, nie? No i przed każdą lub po każdej rozmowie polityk jeszcze chwilę stoi przed kamerą i bez jego wiedzy często jest to nagrywane, nie?
Później to pokazują np. w Szkle. Joasi akurat do rozmowy trafił się poseł Szmajdziński (LiD) i kamera zakulisowo nagrała jak się śmiał. A dziś w Poranku z racji Prima Aprilisu pokazali jak się śmieją politycy. I był m.in. ten fragment. Załapała się też sama Joasia, która w tym czasie pewnie konwersowała z posłem, stojąc przy samiuśkiej kamerze. Piękne ujątko :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Nie miałem nikogo szczególnego na myśli Winny się tłumaczy
A bo nie lubie takiego gadania :spiewa: Nie ma co sie przegadywać jak dzieci w piaskownicy :lol2: Wprowadzmy zasade:nie dałes rady potężnemu frontowi obowiązków i nie oglądałeś-trudno :rozglada: :spiewa:
Tak czułem Joasia relacjonowała kiedyś z Sejmu, nie? No i zdarzyło Jej się rozmawiać też z politykami, nie? No i przed każdą lub po każdej rozmowie polityk jeszcze chwilę stoi przed kamerą i bez jego wiedzy często jest to nagrywane, nie?
Później to pokazują np. w Szkle. Joasi akurat do rozmowy trafił się poseł Szmajdziński (LiD) i kamera zakulisowo nagrała jak się śmiał. A dziś w Poranku z racji Prima Aprilisu pokazali jak się śmieją politycy. I był m.in. ten fragment. Załapała się też sama Joasia, która w tym czasie pewnie konwersowała z posłem, stojąc przy samiuśkiej kamerze. Piękne ujątko
Coś mi świta taka sytuacja :mhm: A kiedyś jak rozmawiała sprzed ministerstwa edukacji narodowej też zdarzyło się takie kadrowanie całkiem przypadkiem :tanczy: Ale my chcemy więcej i częściej takich pomyłek :aniol: Pewnie nie masz tego ujątka ;(

P.S Napisałeś 7 tysięcznika,znaczy się post numer 7.000-gratuluje :brawa:
P.S 2 O 'PzP' możemy zapomnieć :?: Jak myślicie ;(
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A bo nie lubie takiego gadania Nie ma co sie przegadywać jak dzieci w piaskownicy Wprowadzmy zasade:nie dałes rady potężnemu frontowi obowiązków i nie oglądałeś-trudno
Co to za twarda polityka :shock: Łatwo się mówi :grozi:
Coś mi świta taka sytuacja A kiedyś jak rozmawiała sprzed ministerstwa edukacji narodowej też zdarzyło się takie kadrowanie całkiem przypadkiem Ale my chcemy więcej i częściej takich pomyłek Pewnie nie masz tego ujątka
Oczywiście, że nie mam, bo gdybym miał to już bym dawno dał :lol2: Niestety, tylko od święta mam włączony komputer o 7.30 :rozglada:
P.S Napisałeś 7 tysięcznika,znaczy się post numer 7.000-gratuluje
Ach, nawet nie zauważyłem... :spiewa:
P.S 2 O 'PzP' możemy zapomnieć? Jak myślicie
A to i nawet dobrze bo i tak bym nie obejrzał i nie powiedział jedynie trudno :>
maxxx

kamilo pisze:Co to za twarda polityka Łatwo się mówi
Bo rozczulać się możemy nad Joasią a nie nad sobą :lol2: Odpowiada :rozglada: :lol2:
Oczywiście, że nie mam, bo gdybym miał to już bym dawno dał Niestety, tylko od święta mam włączony komputer o 7.30
No tak myśle,że bys dał-już o złe intencje Cie nie posadzam :tanczy: Poza tym należy pamiętać,że to wszystko jest dla Joasi a nie dla Nas ;) :klamca:
Ach, nawet nie zauważyłem...
Zaraz śmignie 7 tysieka 8)
A to i nawet dobrze bo i tak bym nie obejrzał i nie powiedział jedynie trudno
Dobra juz się nie katuj tak tą zasada,przy pzp starczy westchnać 'oh jak żałuje' :D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Niestety, tylko od święta mam włączony komputer o 7.30 :rozglada:
Chcesz powiedzieć , że to ujęcie było około 7.30 ? :shock:
Ja włączyłem TV jak zwykle o 7.30 - zobaczyłem, kto dziś prowadzi serwisy i poszedłem do łazienki golić się. Na Tv zerknąłem ponownie , jak pojawiła się Dorota z pogodą :mhm:
ODPOWIEDZ