obieżyświat pisze:co oni z nami zrobili
..ja już jestem niezdolny do życia

Ze mną już trochę lepiej, a z Tobą? :rozglada:
obieżyświat pisze:..i ani jednego ani drugiego :nie:

Nieprawda :tanczy: Pawełek się stawił :tanczy: Powiedzmy, że ten...
...uchwycony prze Nikę całusek

to rekompensata dla fanek za to, że tak długo musiały czekać :rozglada:
Nika pisze:Wasza cierpliwość zostala wynagrodzona, a Wasze nawoływania do powrotu zostaly laskawie wysluchane ! :jupi: :jupi:
Z tą cierpliwością różnie bywało :rozglada:
Nika pisze:Potem tuz po serwisie kamera zrobila nalot na Jakuba Porade i jego goscia przy ekranie projekcyjnym. Najpierw goscia nie rozpoznalam :rozglada: , ale trwalo to sekunde bo za chwile gdy zrobiono zblizenie okazalo sie, ze to Pawelek we wlasnej osobie! :tanczy:
Nie nie mów

Nie poznałaś naszego chudzielca

Czy tylko mi się wydaje, że ta marynara wisi na Pawle bardziej niż kiedyś? :rozglada: Chyba miał tam co jeść, wspominał nawet, że tanio można coś kupić :rozglada: Może mu nie smakowało :rozglada:
Nika pisze:Dzastina mozesz Jakuba dzis sciskac szanownie w raczki, bo Pawelka przepytywal przy ekranie dobre 15 minut i wyciagal od niego sporo informacji. :spiewa:
Gdyby jeszcze tylko nie przerywał swojemu wspaniałemu rozmówcy :> Na szczęście Pawłowi udawało się go przegadać :tanczy:
Nika pisze:Wspomial tez, ze przygotowal pare filmikow

, wiec trzeba miec teraz oczy szeroko otwarte, bo pewnie beda nam te wspanialosci teraz serwowac przez pare dni. :spiewa:
Nie wiem jak Wy, ale ja na obszerny materiał w
Świecie Reporterów czekam
Nika pisze: Ach i jeszcze jakas historyjka ze zegarkiem, Pawelek kupil sobie zegarek na reke jakiejs znanej firmy chinskiego wyrobu, chcac sprawdzic jego trwalosc, i tak jak przypuszczal cudenko rozwalilo sie na drugi dzien.

Rozmawiali ze sprzedawcą i jak Paweł stwierdził, nie wypadało czegoś nie kupić :rozglada:
not that kind pisze:
A dla mnie skończył się czas leniuchowania :spiewa: Odwykłam od robienia capsów
Przywykniesz
tob pisze:baaardzo ciekawa rozmowa, dość krótka i szybka, ale może wiecej w tymtygodniowym śWIECIE REPORTERóW. Kiedy on jest emitowany, chyba jakoś o 16.45 w soboty czy niedziele?
W niedzielę, dokładnie o 16:45

Jednak, jeśli dobrze kojarzę, to jakieś dwa tygodnie temu było specjalne wydanie tego programu w sobotę po 14-tej, zatem musimy być czujni
tob pisze: Na długo chyba wysłali Pana Pawla do Chin.
Prawie cztery tygodnie go nie było :uhh:
tob pisze:Bardzo dobry repoter, ba, nawet bym się ośmielił powiedzieć, że dziennikarz.
:o Aż tak daleko i na tak długo musieli wysłać Pawła, abyś doszedł do takiego wniosku :o
tob pisze:Praca w terenie to jego żywiół, tak czuję po tej dzisiejszej relacji w Poranku po 10. Na pewno ciekawsza od czytania z promptera.
Czytanie z promptera może i mało ciekawe

Ale rozmowy z zaproszonymi do studia gośćmi, zapowiedzi tematów, często ubarwione specyficznym Pawłowym poczuciem humoru, to już inna bajka :spiewa: Szkoda, że nam to odebrano :uhh: