T. może być dumny z takiej kobityidealnie nadawalaby sie na dziewczyne Bonda

Mi się kojarzy z seksmisyjną Lamią w kosmicznym skafandrzeA ten caps jest po prostu boski:

Moderator: Łukasz
T. może być dumny z takiej kobityidealnie nadawalaby sie na dziewczyne Bonda
Mi się kojarzy z seksmisyjną Lamią w kosmicznym skafandrzeA ten caps jest po prostu boski:
Dokładnie tak mówił :? !! Ja też czekałem i czekałem i doczekać się nie mogłem :? !! :/ Ja Ci mówię Nika -oni to robią fanom Agatki z premedytacjąNika pisze:Kurcze, a mieli puscic jeszcze jedna relacje po 10, tak przynajmniej redaktor Kuźniar zapowiadal. Ale cos chyba zmienili plan, bo sie nie doczekalam,
epsztajnek pisze:T. może być dumny z takiej kobityidealnie nadawalaby sie na dziewczyne Bonda:brawa: :brawa: :brawa:
:hahaha: :hahaha: !!epsztajnek pisze:Mi się kojarzy z seksmisyjną Lamią w kosmicznym skafandrzeA ten caps jest po prostu boski:
Ja nigdyTylko , że chyba wszyscyśmy zwątpili
epsztajnekepsztajnek pisze:P.S. Capsów nie wklejam, bo są te od Notki, a na razie Agata niczym nie zaskoczyła .
Ja może oglądałam nie co sobotę, ale zawsze w niedzielę włączając komputer i zaglądając na forum miałam nadzieję, że napiszecie, iż Agata wróciłanot that kind pisze:Mogę powiedzieć, że i ja nigdy nie zwątpiłam w powrót AgatyCzego najlepszym dowodem są moje capsy
![]()
Przyznam, że co sobotę sprawdzałam, czy przypadkiem Agata nie postanowiła znów zasiąść za stołem prezenterskim
A dzisiaj stało się![]()
Jaki piękny to dowódOto tego kolejny dowód![]()
![]()
Dobrze im takA rycerze Najjaśniejszej Agaty żyją wciąż w nieświadomości?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], marcin3usb i 26 gości