}{ypnosea pisze:Oj chłopacy, chłopacy Zaczynacie mi imponować Nie wiedziałam, że jesteście tacy sentymentalni, że tak miotają Wami uczucia :o
..czyli wychodzi teraz na jaw Twoja ignorancja
..przecież myśmy zawsze wielbili Agatkę
Myślałam, że to co czujecie do Agaty, to czysta fizyczność, a tu okazuje się, że to jednak ma jakąś głębię :o
..i fizyczności jak to ujęłaś było w tym zawsze najmniej
..no może nie tak mało ale mniej
..przecież nie można nie zauważać jaką wspaniałą kobietą jest Agatka
..to by była dopiero ignorancja
..ale my patrzymy dalej i widzimy więcej
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
No to przepraszam bardzo Ale takie jest życie, że ludzie poznają się wraz z jego biegiem Życie nas doświadcza i uczy Cieszę się, że okazaliście się walizkami z drugim dnem
Ma wyczucie dziewczyna :tanczy: Wszystkim udzielającym się tutaj życzę, aby Agatka już nigdy więcej na tak długo nie znikała :rozglada:
Widzę, że co niektórym klawiatury bardzo się rozwiązały :rozglada: obi :buzi: marcinkowsky :buzi: jak ja Wam zazdroszczę Też bym chciała powrót Pawła za stół prezenterski przegapić :rozglada:
O wiele milej łączyć się z Wami w radości niż w smutku i rozgoryczeniu :tanczy:
Agatki powrotu nie miałam przyjemności śledzić, ale po capsach widzę, że pięknie powróciła
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
epsztajnek pisze:Ja tylko dodam, że Agata wróciła za stół prezenterski w odpowiednim momencie - dla uczczenia 500 strony swojego wątku :devil: :devil: :devil:
Łohhhh cholera !! Same szoki ! Ja cię nie mogę !! 500 stron , to pół tysiąca stron po 15 postów !! Czy my oszaleliśmy :> ?? :szalony:
Co my z tym zrobimy ?? :mhm:
Dżastina pisze:Ma wyczucie dziewczyna :tanczy: Wszystkim udzielającym się tutaj życzę, aby Agatka już nigdy więcej na tak długo nie znikała :rozglada:
Nie zniknie -chyba , że my to zarządzimy !!
Agatki powrotu nie miałam przyjemności śledzić, ale po capsach widzę, że pięknie powróciła
Najpiękniej jak potrafiła !! A u nas sama radość !!
A powiedzcie mi jak w niedzielę są serwisy :> ?? B o dawno nie oglądałem i pojęcia nie mam :ech: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
Dżastina pisze:Widzę, że co niektórym klawiatury bardzo się rozwiązały :rozglada: obi :buzi: marcinkowsky :buzi: jak ja Wam zazdroszczę Też bym chciała powrót Pawła za stół prezenterski przegapić :rozglada:
..weź się poddaj Dżastina
..ja się poddałem..załamałem i zobacz co z tego mi przyszło
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Ja tylko dodam, że Agata wróciła za stół prezenterski w odpowiednim momencie - dla uczczenia 500 strony swojego wątku :devil: :devil: :devil:
Łohhhh cholera !! Same szoki ! Ja cię nie mogę !! 500 stron , to pół tysiąca stron po 15 postów !! Czy my oszaleliśmy :> ?? :szalony:
Co my z tym zrobimy ?? :mhm:
.nie mam pojęcia :szalony:
..cieszmy się - po prostu :szalony:
A powiedzcie mi jak w niedzielę są serwisy :> ?? B o dawno nie oglądałem i pojęcia nie mam :ech: !!
..no właśnie już jest :jupi:
..i jeszcze nie wierzę że ją widzę i słyszę :szalony:
}{ypnosea pisze:No, no Zaczęło się nieźle Tu wypadek w Turcji, tu II. miejsce Kubicy Agata żywiołowa
Jestem z niej dumna
Myślałem , że po takiej przerwie będą jakieś niedociągnięcia w prowadzeniu , a tu wprost przeciwnie ::lol2: Agatka jakby chciała nadrobić stracony czas :brawa: !! Normalnie drybling dziennikarski :brawa: !!
Gratulacje z okazji 500setki :brawa:
Dzięki !! :* ale ja już dzisiaj nie świętuję !!! :hmm: !! :hyh: !! :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
not that kind pisze:I zjawili się wielcy nieobecni Skąd ja wiedziałam, że w takich nastrojach się pojawicie?
Zjawili się i pragną ci podziękować za to , że wczoraj robiłaś dla nas to , za co najbardziej Cię cenimy :* !! Że jesteś z nami w tym radosnym czasie :jupi: !! Przy okazji dzięx dla pana epszt !! Jesteście git !!
Dzisiejszy pierwszy serwis
A dzisiaj znowu :szalony: !!
Dzisiaj podobno będzie Raport :>
Mnie się nie pytaj , ja nie mam pojęcia w co teraz się gra w tvn24 :rozglada: ?? Od miesięcy nie wybierałem tej stacji , ani zresztą żadnej innej , w weekendy :rozglada: !! :rozglada:
Czas się zapoznać z ramówką :rozglada:
Stwierdzenie, że Agata w podkręconych włosach ( zupełnie jak w Argentynie ) wygląda przecudnie , byłoby banałem. :aniol: :aniol: :aniol:
Dlatego powstrzymam się od słownych komentarzy. x:
epsztajnek pisze:Stwierdzenie, że Agata w podkręconych włosach ( zupełnie jak w Argentynie ) wygląda przecudnie , byłoby banałem. :aniol: :aniol: :aniol:
Dlatego powstrzymam się od słownych komentarzy. x:
..ja nawet nie zauważyłem :szalony:
..patrzę na nią i patrzę i.. nadziwić się nie mogę że możliwe jest to co widzę :szalony:
..przepiękna
marcinkowsky pisze:Mnie się nie pytaj , ja nie mam pojęcia w co teraz się gra w tvn24 :rozglada: ?? Od miesięcy nie wybierałem tej stacji , ani zresztą żadnej innej , w weekendy :rozglada: !! :rozglada:
Czas się zapoznać z ramówką :rozglada:
..ja też się nie orientuję w sytuacji panującej w tvn24 :rozglada:
..trzeba wszystko zaczynać od nowa