Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Kolejny dowĂłd na brak profesjonalizmu. :twisted: :twisted: :twisted:
POchanke to wstrĂŞtny politruk. :twisted: :twisted: :twisted:

A wywiad z prezydentem ÂściÂągnĂŞÂła z Olejnik bo olejnik wczoraj robiÂła z nim wywiad. :twisted: :twisted: :twisted:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

no chyba mi nie powiesz ze Pochanke nie miala prawa robiĂŚ wywiadu z prezydentem? :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A ten wywiad byÂł w faktach :?: Nie miaÂłem moÂżliwoÂści oglÂądania faktĂłw ale nawet jak to i tak tego programu od kilku tygodni nie oglÂądam(moÂże kilka razy oglÂądaÂłem) :twisted: :twisted: :twisted:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

no a gdzie mial byĂŚ? w superkinie? :arrow:
Robin
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Robin »

Wywiad Justyny dotyczyÂł tylko debaty w USA i sprawy polskiej, a nie Rosji czy teÂż Orlenu? jak u Olejnik.
Justyna oczywiÂście wspaniale prowadziÂła Fakty w tym tygodniu!! :D :D
Co do palenia to inni te¿ pal¹ nie tylko ona, za du¿o osób tam pali w TVN24 (i Lis te¿) i mi siê to wcale nie podoba, w takim œrodowisku trudniej wyjœÌ z na³ogu :wink:
Anita Werner jest the best!!!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

OczywiÂście z drugim zdaniem siĂŞ nie zgadzam. :twisted: :twisted: :twisted:
Ja nie znoszê kobiet które pal¹ i zawsze od takich uciekam i od razu takie kobiety sa u mine na przegranej pozycji. Taka kobieta œmierdzi, jest przepalona a wygl¹da z dnia na dzieù coraz gorzej. Jeszce ta wypowiedŸ dla gali o tym, ze musia³a wypaliÌ z pieczyùskim du¿o papierosów aby coœ miêdzy nimi zaiskrzy³o. Ludzie którzy pal¹ uwa¿am za ludzi s³abych(styl amerykaùski) którzy nie potrafi¹ radziÌ sobie z problemami. Dlatego te¿ ceniê Anitê jeszcze bardziej wiedz¹c ¿e ine pali a nawet nie zna tego smaku(tak jak ja) tej trucizny. Kobieta nie ska¿ona papierosami ma w sobie pewn¹ czystoœÌ i brak jakiegokolwiek ska¿enia.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Skoro juÂż mowa o papierosach to kto jeszcze ze znanych dziennikarzy z tv pali ?

Lis
Sianecki
Pochanke
Miecugow
...
...
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Lis nie jest naÂłogowym palaczem i pali chyba tylko sporadycznie(pamiĂŞtam dla gali mĂłwiÂł, Âże nie pali)http://gala.onet.pl/0,1122437,wywiady.html
PrzecieÂż teraz taki sportowiec jest. MIecugow kopci choĂŚ gdzieÂś siĂŞ zarzekaÂł, Âże juÂż nie pali.
Olejnik-pali i to duÂżo
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

uwa¿am ze fajnie prowadzi³¹ wywiad choÌ wyglada³a strasznie ale olejnikowa te¿ wiêc looz ;)
wogole fuckty nie byÂły najgorsze teÂż ale strasznie draÂżni mnie jej intonacja (faktyyyyyyy) ja pierdole czy nie sÂłyszy siĂŞ czy jak ???? to samo robiÂła tylko w mnijszym stopniu Anitka ale tylko we front szpanach :)

a co do papierosĂłw to co to za szowinizm ze facet z papierosem mniej razi niÂż kobieta ? papieros jak papieros kaÂżdemu szkodzi tak samo i wyglÂąda gÂłupio w ustach dziecka to jest ÂżaÂłosne a dorosÂły jak pali to jest takim samym gÂłupkiem niezaleznie od pÂłci

a co do justyĂŚ to nie tylko chyba fajeczki z pieczyĂąskim paliÂła zeby fuckty dostaĂŚ ;)
Android <3
Robin
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Robin »

Co do palenia przez Justynê to mi siê to nie podoba jak wspomina³em, ale ceniê j¹ za jej styl i doskona³e dziennikarstwo. Gdybym zna³ j¹ osobiscie z pewnoœci¹ namawia³bym j¹, by rzuci³a ten okropny na³óg. Cieszê siê, ¿e Anita nie pali, bo te¿ j¹ lubiê :) Z pal¹cych jest jeszcze Katarzyna Kolenda - Zaleska, by³a z papierosem na zdj z Lisem i Sianeckim po zawieszeniu Tomka w lutym.
Anita Werner jest the best!!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ciekawe czy Marciniak i Kondratowicz palÂą?
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: jott kott »

Ja tam JustynĂŞ Pochanke uwielbiam. :) Prawdziwa gwiazda, dodatkowo inteligentna, z poczuciem humoru, i - pomimo wieku ciut wiĂŞkszego niÂż np. Anita Werner czy Anna KalczyĂąska - nadal urzekajÂąco piĂŞkna. :-)

BTW: KtoÂś pamiĂŞta, jakie byÂło jej drugie nazwisko, jeszcze za czasĂłw "Zetki"? Nigdy nie mogÂłem tego zrozumieĂŚ, "Justyna Pochanke-Herencarz", czy jakoÂś tak? :P
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

a nie Ryncarz przypadkiem? :arrow:
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: jott kott »

arrow.pablo pisze:a nie Ryncarz przypadkiem? :arrow:
A cholera wie - pisaÂłem, Âże nie mogÂłem przez kilka dobrych lat zrozumieĂŚ ;p Ale zaraz sprawdzĂŞ na Google.com ;)
SwojÂą drogÂą - wie ktoÂś, czemu zmieniÂła nazwisko? RozwĂłd, czy po prostu podwĂłjne nazwiska sÂą jednak niemedialne? ;>
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

No przecie¿ siê rozwiod³a i ma nowego mê¿a. Nie u¿ywa³a wiêc ju¿ tego nazwiska. A pierwszy m¹¿ Pochanke by³ jakimœ stomatologiem i w³aœnie nie wiem co, ale cos kontrowersyjnego na forum gazeta.pl pisali. Chyba orientacjê seksualn¹ zmieni³... No, ale to niesprawdzone. :D
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
ODPOWIEDZ