Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
I wszystkie zdjęcia tego typu pochodzą z jednego źródła - FOTOWEB TVN. :>
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Wg internautów z forum tvn24.pl, Beata leży w stanie ciężkim w szpitalu. Mimo, że nie jest to wiarygodne źródło informacji, myślę, iż warto by o tym wspomnieć, podczas, gdy już 3 tydzień z rzędu nie ma jej na wizji. :uhh:
Oczywiście rodzą się też wątpliwości, czy nie jest to zwykły urlop, ale w to wątpię ze względu na jej męża, Radosława Kietlińskiego, który intensywnie pracuje przed startem Polsat News. A takie wakacje samemu to trochę głupio spędzić. :rozglada:
Oczywiście rodzą się też wątpliwości, czy nie jest to zwykły urlop, ale w to wątpię ze względu na jej męża, Radosława Kietlińskiego, który intensywnie pracuje przed startem Polsat News. A takie wakacje samemu to trochę głupio spędzić. :rozglada:
No mam nadzieję, że z tym szpitale to nieprawda.
Ale obawiam się przejścia pani Tadli do Polsat News. Trochę tak głupio ona w TVN, a mąż w konkurencji.
Ale obawiam się przejścia pani Tadli do Polsat News. Trochę tak głupio ona w TVN, a mąż w konkurencji.
Pozycja Tadli w TVN jest tak mocna, że nie ma mowy o przejściu gdziekolwiek. Z "Faktów" teraz po prostu się nie odchodzi...~ pisze:No mam nadzieję, że z tym szpitale to nieprawda.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Beata Tadla żyje
wczoraj była nawet na naszej-klasie 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Beata Tadla była w szpitalu! Wszystko już jest w porządku dziś zobaczymy ją już w Faktach wiadomość potwierdzona 100%
-
- Fanatyk :)
Wczoraj Adam Pieczyński odbierając Wiktora podziękował lekarzom ze szpitala (chyba) z ul. Lindleya. Przypuszczam, że chodziło o panią Beatę, ale też mogło chodzić o córkę pani Justyny Pochanke.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
~ pisze:Wczoraj Adam Pieczyński odbierając Wiktora podziękował lekarzom ze szpitala (chyba) z ul. Lindleya. Przypuszczam, że chodziło o panią Beatę, ale też mogło chodzić o córkę pani Justyny Pochanke.
Raczej o córkę Justyny
-
- Fanatyk :)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dziś urodziny Beaty
wszystkiego najlepszego :tanczy:
wszystkiego najlepszego :tanczy: