Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Może krępuje ją fakt posiadania grupki fanów? :D Tak jakby onieśmielona była :D
Tak sobie tłumaczę i nie dopuszczam innej interpretacji :lol:
..jasne :lol2:

..a może wstydzi się za nas :rozglada: :rozglada:
Wstydzi :> ?? A niby dlaczego miałaby się wstydzić :> ?? Przecież tacy fani jak my: kulturalni , dowcipni , zafascynowani Agatką do bólu , to skarb dla niej :lol: :lol: !! :lol:
..jeśli tak to bardzo mi przykro Agatko ale my z Ciebie nie zrezygnujemy :lol: :lol: :lol:
..chyba że nas o to poprosisz :lol:

..ale wiemy bo napisałaś to Blackowi że cieszy Cię zainteresowanie Twoją pracą :lol2:
..i tej wersji się trzymajmy :lol2: :lol2:
Jeśli tak , to mi też przykro , ale ja się stąd nie ruszę -za dobrze mi tu :lol2: !!
..no nic notka :lol2:
..na proboszczów nie ma mocnych :lol: :lol:
..i tak jesteśmy ci wdzięczni za wszystko :* :*
Oczywiście :brawa: !! :* To nie ulega żadnej wątpliwości :D !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Cieszę się, że mnie rozumiecie :lol:
Ostatnie dzisiaj capsy :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Cieszę się, że mnie rozumiecie :lol: [/quote]

notka -Ciebie zawsze :tanczy: !! :lol2: :lol2:
To ostatnie dzisiaj capsy , jutro będą nowe :tanczy: !! :lol2: :lol2: :lol2: Mam nadzieję :tanczy: !! :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Cieszę się, że mnie rozumiecie :lol:
notka -Ciebie zawsze :tanczy: !! :lol2: :lol2: [/quote]..za dużo Ci zawdzięczamy żebyśmy mieli Cię rozliczać z brakujących capsów :lol2:
..za bardzo Cię szanujemy :lol2:
To ostatnie dzisiaj capsy , jutro będą nowe :tanczy: !! :lol2: :lol2: :lol2: Mam nadzieję :tanczy: !! :rydzyk:
..ciekawe w jakim nastroju będzie Agatka jutro :?: :lol2:

..czy będzie słodzić gorycz porażki :rozglada:

..czy studzić entuzjazm po wygranej :?: :lol2: :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
Jeszcze dziś będą nowe :tanczy: W Świecie Reporterów nadali materiał z argentyńskiej wyprawy Agatki :tanczy: Ten o mate, ale dłuższy niż ten świąteczny :tanczy: :uhh: Jacek Stawicki (chyba tak ten pan od tematów zagranicznych się nazywa?) Agatkę odpytywał na koniec :tanczy: Podejrzewam, że na początku też, ale niestety nie udało mi się nagrać od początku :uhh: Ale cieszę się z tego, co udało mi się uwiecznić :lol2: Tomka często widać :lol2: Paweł głos podkłada :lol2: Agatki też sporo będziecie mieli :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:
marcinkowsky pisze:
Jeszcze dziś będą nowe :tanczy: W Świecie Reporterów nadali materiał z argentyńskiej wyprawy Agatki :tanczy:
..coooooo :?: :!: :o :shock:
..kiedy :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ten o mate, ale dłuższy niż ten świąteczny :tanczy: :uhh:
..czyli te materiały co były w świeta czy było coś jeszcze ponad to :rozglada:
Jacek Stawicki (chyba tak ten pan od tematów zagranicznych się nazywa?) Agatkę odpytywał na koniec :tanczy:
..a jednak było coś nowego ;(

..już chyba kojarzę na czym polega formuła tego programu :)
..chodzą po holu gmachu MBC :?: :rozglada:
Podejrzewam, że na początku też, ale niestety nie udało mi się nagrać od początku :uhh: Ale cieszę się z tego, co udało mi się uwiecznić :lol2: Tomka często widać :lol2: Paweł głos podkłada :lol2: Agatki też sporo będziecie mieli :lol2:
..w takim razie czekam na szczegóły :rydzyk: :rydzyk:

..i wielkie dzieki za informację :* :*
..czy są jakieś powtórki tak w ogóle :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

:D Większość scen się powtarzała (nie było wszystkich ze świąt, ale też zauważcie, że nie ma tu początku reportażu :/ ), więc nie powielałam capsów ;)
A to te niespodzianki :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Te reportaże czasami powtarzają kilkakrotnie :D Tylko trzeba na ten wyczekiwany trafić i pilnie, jak Dżastina, co tydzień sprawdzać :lol2: Jak będzie potrzeba, to z tej końcówki ze Stawiskim zrobię filmik, ale to później ;)
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no widzę że dla Pana szczęściarza TW znowu znalazło się miejsce :twisted: :lol: :lol:
Te reportaże czasami powtarzają kilkakrotnie :D Tylko trzeba na ten wyczekiwany trafić i pilnie, jak Dżastina, co tydzień sprawdzać :lol2: Jak będzie potrzeba, to z tej końcówki ze Stawiskim zrobię filmik, ale to później ;)
..wielkie brawa dla Dżastiny za czujność :!: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:

..wiedziałem że znam tę formułę tego programu bo często tam zaglądałem :lol2:
..kiedy nie było Agatki i nie było :spiewa:
..ale w końcu się poddałem i straciłem nadzieję :/

..jak widać nigdy nie należy jej tracić :jupi:

..to sobie pospacerowali po korytarzach :lol2:
Program na: Niedziela 08.06.2008

pasmo: Noc

04:50Świat reporterów
Reporterzy opowiadają o życiu mieszkańców dalekich często biednych krajów, o ich sytuacji polityczno-społecznej i gospodarczej.
..nie będziemy Cię notka przemęczać :lol2:
..wiem że z przyjemnością byś zrobiła nam ten filmik :*
..ale.. :lol2:
..sami się zagapiliśmy to teraz mamy okazję naprawić błąd :lol2:
..i jutro po prostu wstać przed 5. rano i zobaczyć jak ten materiał wyglądał :tanczy: :tanczy: :tanczy:

..normalnie bum na Agatkę w tvn24 zapanował :jupi: :szalony:

..co za odmiana - uwielbiam znów tę stację :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Imprezowanie w plenerze czas zakończyć , tylko p oto , żeby zacząć imprezkę na forum :jupi: !! :jupi:

Szaleństwo -Agatkowe szaleństwo w tvn24 :jupi: !! Agatka czai się za każdym rogiem :szalony: !!

Szkoda tylko , że tak muszę sie z nią mijać :/ !! :roll: Muszę :roll: ?? Chyba będę przy sobie nosił stale podręczny zestaww tvn24 :devil: !! :rozglada:

Ale na razie nacieszyć oko..... oczy of course :tanczy: !! :tanczy: !! :tanczy: !! :lol: !! :lol: !! :lol: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Imprezowanie w plenerze czas zakończyć , tylko p oto , żeby zacząć imprezkę na forum :jupi: !! :jupi:
..przepraszam że znów ci przeszkodziłem :lol2:
Szaleństwo -Agatkowe szaleństwo w tvn24 :jupi: !! Agatka czai się za każdym rogiem :szalony: !!
..czyż nie o tym marzyliśmy :?: :szalony:
Szkoda tylko , że tak muszę sie z nią mijać :/ !! :roll: Muszę :roll: ?? Chyba będę przy sobie nosił stale podręczny zestaww tvn24 :devil: !! :rozglada:
..jak już skombinujesz taki zestaw to ja zamawiam dwa :lol2:
..to nie może być tak że my nie widzimy materiału Agatki :nie:
Ale na razie nacieszyć oko..... oczy of course :tanczy: !! :tanczy: !! :tanczy: !! :lol: !! :lol: !! :lol: !!
..tak prędko Ci to nie pójdzie :lol:
..wiem po sobie :tanczy: :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

A więc tak .... :lol2: !!

Agatka w tym holu , korytarzu , czy jak tam to zwą :lol2: prezentuje się królowa salonów :P !! :szalony: A ten gość strasznie w nią zapatrzony :evil: !! Nie dziwię mu się , ale nie pozwalam tak naszą Agatkę patrzeć :grozi: !! Tak to tylko my możemy i ewentualnie też szczęściarz w niebieskiej koszulce :devil: pijący yerba mate :devil: !! Jemu pozwalam , bo nam strzegł Agatki w tej Argentynie dzikiej :lol2: !! :devil:

Paweł i Agatka razem robili materiał :> ?? Dżastina -nie jesteś zazdrosna , bo ja cholernie :lol2: !! Ciekawe , czy to Agatka zaproponowała mu współpracę , czy on się nawinął :> ??

Powtórka jutro -godzinę przed porankiem :hmm: !! No dobra ,dobra nie narzekam :lol2: !! Wstanę -co mi tam :lol2: !! Godzina w tę czy w tę :lol2: !!

...I wielkie ,wielkie dzięki za info :* !! :* Dziewczyny -bez Was bylibyśmy ograniczeni :lol2: !! :szalony: !! :devil:
Ostatnio zmieniony niedziela 08 cze 2008, 18:48 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A więc tak .... :lol2: !!
..spieszy ci się :devil:
Agatka w tym holu , korytarzu , czy jak tam to zwą :lol2: prezentuje się królowa salonów :P !! :szalony: A ten gość strasznie w nią zapatrzony :evil: !! Nie dziwię mu się , ale nie pozwalam tak naszą Agatkę patrzeć :grozi: !! Tak to tylko my możemy i ewentualnie też szczęściarz w niebieskiej koszulce :devil: pijący yerba mate :devil: !! Jemu pozwalam , bo nam strzegł Agatki w tej Argentynie dzikiej :lol2: !! :devil:
..myślę że więcej osób żeby nie napisać mężczyzn tak spogląda na Agatkę a my nawet o tym nie wiemy :devil:
Paweł i Agatka razem robili materiał :> ?? Dżastina -nie jesteś zazdrosna , bo ja cholernie :lol2: !! Ciekawe , czy to Agatka zaproponowała mu współpracę , czy on się nawinął :> ??
..a Ty nie jesteś zazdrosny :> :lol:
..myślę że uczucie o którym możemy rozmawiać w przypadku tych dwojga to przyjaźń ew. koleżeństwo :lol2:
Powtórka jutro -godzinę przed porankiem :hmm: !! No dobra ,dobra nie narzekam :lol2: !! Wstanę -co mi tam :lol2: !! Godzina w tę czy w tę :lol2: !!
..jaką godzinę :>
..tuż przed Porankiem :lol2:
..bo Poranek już od 5.30 :lol2:
..mordercza pora :spiewa:
..I wielkie ,wielkie dzięki za info :* !! :* Dziewczyny -bez Was bylibyśmy ograniczeni :lol2: !! :szalony: !! :devil:
..oj bardzo bylibyśmy ograniczeni :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..spieszy ci się :devil:
Do czego , do kogo :> ?? Chyba że do Agatki :lol2: !! To tak :lol2: !!
..myślę że więcej osób żeby nie napisać mężczyzn tak spogląda na Agatkę a my nawet o tym nie wiemy :devil:
Może to i lepiej :lol2: ?? Wszytkich nie widzimy :lol2: !! Ani tych z reala , ani tych przed telewizorami :devil: !! :lol:
..a Ty nie jesteś zazdrosny :> :lol:
..myślę że uczucie o którym możemy rozmawiać w przypadku tych dwojga to przyjaźń ew. koleżeństwo :lol2:

Ja cholernie jestem zazdrosny :lol2: !! O to uczucie też :lol2: !! :lol:
..jaką godzinę :>
..tuż przed Porankiem :lol2:
..bo Poranek już od 5.30 :lol2:
..mordercza pora :spiewa:
Łujjjjhhh -ta godzina brzmi jak wyrok :lol2: !! :lol2: :lol2: Ale może damy radę , co :rozglada: ?? :lol2: :lol2:
..oj bardzo bylibyśmy ograniczeni :lol2:
Obliczmy w ilu procentach :lol2: ?? :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Do czego , do kogo :> ?? Chyba że do Agatki :lol2: !! To tak :lol2: !!
..myślałem że raczej w inną stronę :lol2:
..ale miło było się pomylić :lol2:
Może to i lepiej :lol2: ?? Wszytkich nie widzimy :lol2: !! Ani tych z reala , ani tych przed telewizorami :devil: !! :lol:
..wiem jak ja patrzę i to mi wystarcza :lol2:
Łujjjjhhh -ta godzina brzmi jak wyrok :lol2: !! :lol2: :lol2: Ale może damy radę , co :rozglada: ?? :lol2: :lol2:
..nie o takiej porze się kładło spać..
..znaczy się wstawało :lol2:
Obliczmy w ilu procentach :lol2: ?? :rozglada:
..lepiej nie :lol2:
..bo wynik może być porażający :lol2:
..a dla nas kompromitujący :lol:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Ja też dołączam do podziękowań dziewczyny :D Też mam zamiar jutro się poświęcić i wstać o wskazanej porze :lol:
Takiego materiału i Poranka nie można przegapić :D

Wygląda na to, że zarówno nasza jak i Agaty sytuacja w TVN24 zaczyna wracać do "normy" :tanczy: Agaty wszędzie pełno :tanczy:
ODPOWIEDZ