Nagrywarka zostanie zaprogramowana , ale ... czy jest gdzieś powiedziane , że to właśnie TEN reportaż będzie powtarzany ? :mhm: Jak się uda to ucałuję ekran :buzi:Program na: Niedziela 08.06.2008
pasmo: Noc
04:50Świat reporterów
Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Agata Tomaszewska
Już chciałem ponarzekać, że po porannej uczcie odstawiłem w dzisiejszym dniu TV , ale
-
- Stały bywalec
Ano nie wiem, czy to ten
!! nie wstawałem , bo odsiecz przyszła z innego frontu
!! Ale oczywiście powiedz , czy ucałowałeś ekran , czy nie
??
Bo , że w Poranku trzeba było -nie było innego wyjścia , ucałować , to normalne
!!
Wrażenia później niestety , bo wcześnie rano próbowałem coś napisać , ale niestety forum odmówiło posłuszeństwa :/ !! No i nastrój tak z rana po przegranej też nie nastrajał do skrobania na forum :/ !!
Kto by pomyślał , że Agatka będzie nas pocieszać po takiej narodowej porażce :uhh: !! Ale dzięki :* !!

Bo , że w Poranku trzeba było -nie było innego wyjścia , ucałować , to normalne

Wrażenia później niestety , bo wcześnie rano próbowałem coś napisać , ale niestety forum odmówiło posłuszeństwa :/ !! No i nastrój tak z rana po przegranej też nie nastrajał do skrobania na forum :/ !!
Kto by pomyślał , że Agatka będzie nas pocieszać po takiej narodowej porażce :uhh: !! Ale dzięki :* !!

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Bywalec
Pierwsze dzisiaj capsy i, można tak napisać chyba, pierwsze rozczarowanie
strój :devil:

Poza tym jest super :brawa:

Poza tym jest super :brawa:

-
- Fanatyk :)
Ucałowałem :jupi: Odrobinkę się rozczarowałem, bo myślałem, że Agata we wstępnej rozmowie wymieni WSZYSTKIE osoby , które wystąpiły w reportażu :> , ale Agatka mówiła tyko o słynnym latynoskim rozleniwieniu :devil: . No, ale dowiedzieliśmy się, że był to już jej drugi pobyt w Argentynie.Ale oczywiście powiedz , czy ucałowałeś ekran , czy nie
-
- Stały bywalec
Cholera jasna , jak mnie nagli :? ! :hmm:
!!
Bardzo podoba mi się ta "spowiedź" w korytarzu
!! Świetne kadry , i ten klimat spowiedzi
!! To tak jakby wywiad z Agatką -autorką reportażu :tanczy: !! Tyle że bardzo skromnie w nim o niej :rol: !!!:/ !!
?? Ciekawe , kiedy była
Bo z kim to się domyślam
!!
!! Bo oprócz tego , nie wliczając wczorajszego meczu , o którym Agatka ciągle przypominała , wszystko w Poranku jest jak najbardziej pozytywne
! Agatka jest w świetnej formie i rewelacyjnie prowadzi serwisy
!!
Hehe :devil: !! I mogła jeszcze by zdać relację jak wyglądało w szczegółach zbieranie tych nagrań od kuchni :devil: !! Skoro już taką ekipą się otoczyła , to mając w pamięci słynne prywatne filmiki , i tu w Argentynie musiało być ciekawieepsztajnek pisze:Ucałowałem :jupi: Odrobinkę się rozczarowałem, bo myślałem, że Agata we wstępnej rozmowie wymieni WSZYSTKIE osoby , które wystąpiły w reportażu :> , ale Agatka mówiła tyko o słynnym latynoskim rozleniwieniu :devil: .Ale oczywiście powiedz , czy ucałowałeś ekran , czy nie

Bardzo podoba mi się ta "spowiedź" w korytarzu

No właśnieNo, ale dowiedzieliśmy się, że był to już jej drugi pobyt w Argentynie.

Pierwsze i już można napisać ,że ostatnie rozczarowanienot that kind pisze:Pierwsze dzisiaj capsy i, można tak napisać chyba, pierwsze rozczarowaniestrój :devil:
![]()

Jarek ją jeszcze prosił o uśmiech na załagodznie porażki , ale ona jakoś dzisiaj na niego nie reaguje -mimo że siedzą tak blisko , to ona twierdzi , że "zajmuje się poważnymi sprawami" :> ?? Agatko :> ?? :ban:Poza tym jest super :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Bywalec
Zauważyłam, że właśnie bardzo ozięble traktuje Pana Kuźniaramarcinkowsky pisze:Jarek ją jeszcze prosił o uśmiech na załagodznie porażki , ale ona jakoś dzisiaj na niego nie reaguje -mimo że siedzą tak blisko , to ona twierdzi , że "zajmuje się poważnymi sprawami" :> ?? Agatko :> ?? :ban:

-
- Stały bywalec
Może nie ozięble , ale na pewno oschle
!! No ale niestety i my na ty cierpimy :/
Teraz też tak kiepsko pod względem uśmiechów :uhh: ??

!!

-
- Fan Forum
..że też czasami trzeba wstać o niemiłosiernie wczesnym świcie żeby móc tak nacieszyć oczy :szalony:
..teraz prawie chodzę po ścianach od niewyspania
..ale warto było
..Agatka pojawiła się u mnie w domu rychlej niż słońce
..dla mnie najciekawsze w tym reportażu były te zwierzenia w korytarzu
..bo pozostałe rzeczy znam już nawet bardziej niż na pamięć
..a tamto to była zdecydowana nowość :tanczy:
..Agatka odpytywana jak gwiazda
..albo jak kto woli - uczennica
..czy ten facet to jakiś jej szef :>
..mogła tam być jako mała dziewczynka
..no ale przecież nie jest tragicznie
..to też jakieś pocieszenie
..a to że oschle czy ozięble traktuje kolegę to jej sprawa
..fakt że my na tym tracimy i nie zyskujemy jej uśmiechu ale to nic
..nastrój ma dobry i najważniejsze że znów wita się z nami w Poranku
:jupi:
..teraz prawie chodzę po ścianach od niewyspania

..ale warto było

..Agatka pojawiła się u mnie w domu rychlej niż słońce

..oj nie narzekajciemarcinkowsky pisze:Hehe :devil: !! I mogła jeszcze by zdać relację jak wyglądało w szczegółach zbieranie tych nagrań od kuchni :devil: !! Skoro już taką ekipą się otoczyła , to mając w pamięci słynne prywatne filmiki , i tu w Argentynie musiało być ciekawieepsztajnek pisze:Ucałowałem :jupi: Odrobinkę się rozczarowałem, bo myślałem, że Agata we wstępnej rozmowie wymieni WSZYSTKIE osoby , które wystąpiły w reportażu :> , ale Agatka mówiła tyko o słynnym latynoskim rozleniwieniu :devil: .!!

..dla mnie najciekawsze w tym reportażu były te zwierzenia w korytarzu

..bo pozostałe rzeczy znam już nawet bardziej niż na pamięć

..skromnie ale to co było to zawsze 'coś' :jupi:Bardzo podoba mi się ta "spowiedź" w korytarzu!! Świetne kadry , i ten klimat spowiedzi
!! To tak jakby wywiad z Agatką -autorką reportażu :tanczy: !! Tyle że bardzo skromnie w nim o niej :rol: !!!:/ !!
..Agatka odpytywana jak gwiazda

..albo jak kto woli - uczennica

..czy ten facet to jakiś jej szef :>
..nie koniecznieNo właśnieNo, ale dowiedzieliśmy się, że był to już jej drugi pobyt w Argentynie.?? Ciekawe , kiedy była
Bo z kim to się domyślam
!!

..mogła tam być jako mała dziewczynka

..wiedziałem że codziennie nie może być tak piękniePierwsze i już można napisać ,że ostatnie rozczarowanienot that kind pisze:Pierwsze dzisiaj capsy i, można tak napisać chyba, pierwsze rozczarowaniestrój :devil:
![]()
!! Bo oprócz tego , nie wliczając wczorajszego meczu , o którym Agatka ciągle przypominała , wszystko w Poranku jest jak najbardziej pozytywne
! Agatka jest w świetnej formie i rewelacyjnie prowadzi serwisy
!!

..no ale przecież nie jest tragicznie

..to też jakieś pocieszenie

..a mi się właśnie wydaje że mimo tej porażki na boisku Agatka i tak ma dobry nastrójJarek ją jeszcze prosił o uśmiech na załagodznie porażki , ale ona jakoś dzisiaj na niego nie reaguje -mimo że siedzą tak blisko , to ona twierdzi , że "zajmuje się poważnymi sprawami" :> ?? Agatko :> ?? :ban:

..a to że oschle czy ozięble traktuje kolegę to jej sprawa

..fakt że my na tym tracimy i nie zyskujemy jej uśmiechu ale to nic

..nastrój ma dobry i najważniejsze że znów wita się z nami w Poranku

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Bywalec
A może ani oschle, ani ozięble, tylko po prostu lekceważąco?marcinkowsky pisze:Może nie ozięble , ale na pewno oschle![]()
![]()

-
- Fan Forum
..no widzę że dałaś mi szybką odpowiedź na pytanie co dalej z uśmiechem :uhh:
..jakaś strzelanina w Poznaniu :uhh:
..pewnie to tak zasmuciło Agatkę :rozglada:
..przecież wiemy że Agatka z Jarkiem się lubią
..jakaś strzelanina w Poznaniu :uhh:
..pewnie to tak zasmuciło Agatkę :rozglada:
..i to uznajmy za najwłaściwszą konkluzjęnot that kind pisze:A może ani oschle, ani ozięble, tylko po prostu lekceważąco?marcinkowsky pisze:Może nie ozięble , ale na pewno oschle![]()
![]()
Teraz też tak kiepsko pod względem uśmiechów :uhh: ??Choć to pewnie zbyt mocne słowo
Agata po prostu pewnie chce w spokoju pracować, a kolega zawraca jej głowę

..przecież wiemy że Agatka z Jarkiem się lubią

-
- Bywalec
Wojciech Hernes zasłużył sobie na uśmiech Agaty..no widzę że dałaś mi szybką odpowiedź na pytanie co dalej z uśmiechem :uhh:

-
- Fan Forum
..biorę ten uśmiech w garść :szalony:not that kind pisze:Wojciech Hernes zasłużył sobie na uśmiech Agaty..no widzę że dałaś mi szybką odpowiedź na pytanie co dalej z uśmiechem :uhh:![]()
.. i spadam na zajęcia

..mając ten uśmiech cały czas w pamięci :szalony:
A ja dzisiaj nie mogę oglądać Poranka
Nawet posłuchać nie mogę
Dlatego jestem wdzięczna za fotki i byłabym wdzięczna za wszelkie nagrania
I moim zdaniem bardzo ładnie Agata jest dzisiaj ubrana :tanczy:

Dlatego jestem wdzięczna za fotki i byłabym wdzięczna za wszelkie nagrania

I moim zdaniem bardzo ładnie Agata jest dzisiaj ubrana :tanczy:
Sweet about... her :spiewa:
-
- Stały bywalec
Bardzo mi przykro}{ypnosea pisze:A ja dzisiaj nie mogę oglądać PorankaNawet posłuchać nie mogę
![]()

Ten uśmiech dodaje mi sił do dalszego funkcjonowania dzisiaj :tanczy: !!obieżyświat pisze:..biorę ten uśmiech w garść :szalony:not that kind pisze:Wojciech Hernes zasłużył sobie na uśmiech Agaty..no widzę że dałaś mi szybką odpowiedź na pytanie co dalej z uśmiechem :uhh:![]()
.. i spadam na zajęcia![]()
..mając ten uśmiech cały czas w pamięci :szalony:

Ja też :jupi: !! :ja też -wdzięczność mnie aż rozpiera :jupi: !!Dlatego jestem wdzięczna za fotki i byłabym wdzięczna za wszelkie nagrania![]()

O gustach zwykło się nie dyskutowaćI moim zdaniem bardzo ładnie Agata jest dzisiaj ubrana :tanczy:

Dla nas fanów nowość na pewno , ale Agatka to pewnie takie "spowiedzi" ma na porządku dziennymobieżyświat pisze:..dla mnie najciekawsze w tym reportażu były te zwierzenia w korytarzu![]()
..bo pozostałe rzeczy znam już nawet bardziej niż na pamięć![]()

Pojęcia nie mam..czy ten facet to jakiś jej szef :>

A uśmiechu dzisiaj możemy pożyczyć sobie trochę z soboty i niedzieli, które opływały weń..fakt że my na tym tracimy i nie zyskujemy jej uśmiechu ale to nic![]()
..nastrój ma dobry i najważniejsze że znów wita się z nami w Poranku:jupi:

!!

A jednak teraz sobie posłucham siedząc tą chwilkę przy komputerze
Miło się słucha oczywiście
Ale wyłapałam mały błędzik ze strony Agatki
Mianowicie przedstawiając gościa z niemieckiej gazety Süddeutsche Zeitung zrobiła błąd w wymowie
Zamiast "zid" przeczytała "sid"
Wygląda na to, że Agatka nie wie, że w niemieckim "s" wymawia się jak "z" :rozglada:
Ale "cajtung" przeczytała dobrze, więc coś tam o wymowie niemieckiej wie nasza latynoska

Ale wyłapałam mały błędzik ze strony Agatki

Mianowicie przedstawiając gościa z niemieckiej gazety Süddeutsche Zeitung zrobiła błąd w wymowie

Ale "cajtung" przeczytała dobrze, więc coś tam o wymowie niemieckiej wie nasza latynoska

Sweet about... her :spiewa: