Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Dżastina pisze:Notka zaprezentowała mi przed chwilą moment wręczenia zegarka, też uroczy :tanczy:

Ooooo :o To masz fajnie , bo niestety w filmiku sybica tego nie było :( !!
Proszę bardzo :D

Agata i jej nowy zegarek :lol2: :arrow:

http://www.sendspace.com/file/ecu7c6 :D
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Proszę bardzo :D

notka :jupi: !! :* :* Dziękiiii :jupi: !!! W taki mrazie teraz mamy już całą historię zegarkową z wczorajszego Poranka :jupi: !! :lol: :lol:

No i nie wiemy , czy Agatka oddała , czy Jarek od niej wziął z powrotem ten zegarek :lol: !! Ale co się nacieszyli tym zegarkiem oboje to ich :lol2: !! I przy okazji nasze :lol2: !! :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no tak :D
..dzis już tu zastój :lol2:
..pewnie wszyscy nadrabiają inne zaległości które się nagromadziły podczas dyżurów Agatki :?: :lol2:

..przynajmniej ze mną tak właśnie było :rozglada:
marcinkowsky pisze:

notka :jupi: !! :* :* Dziękiiii :jupi: !!! W taki mrazie teraz mamy już całą historię zegarkową z wczorajszego Poranka :jupi: !! :lol: :lol:
..ooooo nie :lol2:
..notka nie próżnowała Agatkowo :lol: :tanczy:

No i nie wiemy , czy Agatka oddała , czy Jarek od niej wziął z powrotem ten zegarek :lol: !! Ale co się nacieszyli tym zegarkiem oboje to ich :lol2: !! I przy okazji nasze :lol2: !! :lol:
..pal licho jego zegarek :lol2:
..najważniejsze że Agatka nie wróciła do domu z pustymi rękoma :lol2:
epsztajnek pisze:I jeszcze jeden suplement z początku dzisiejszego Poranka - kilka miłych dla oka widoków ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
No cóż, Agata chyba nie uznaje wysokich obcasów :?
..tego jadła nigdy za wiele :lol2:
..dzięx :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze: No i nie wiemy , czy Agatka oddała , czy Jarek od niej wziął z powrotem ten zegarek :lol: !! Ale co się nacieszyli tym zegarkiem oboje to ich :lol2: !! I przy okazji nasze :lol2: !! :lol:
Jutro Jarosław będzie o Poranku, to sprawdzimy czy Agatka się nad nim ulitowała i oddała mu zabaweczkę :lol:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:

..ooooo nie :lol2:
..notka nie próżnowała Agatkowo :lol: :tanczy:
Przez te cztery dni zapadła na Agatkomanię i nie może się zatrzymać :lol2:
obieżyświat pisze:..pal licho jego zegarek :lol2:
Obi :> nie bądź niedobry :> Jaruś na takiego zmartwionego wyglądał :hahaha: Pewnie już nigdy nikomu nic nie pożyczy :hahaha:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:Jutro Jarosław będzie o Poranku, to sprawdzimy czy Agatka się nad nim ulitowała i oddała mu zabaweczkę :lol:
Trudno stwierdzić :lol2: !! Poranka uważnie nie oglądam , więc trudno mi było zauważyć :lol: !! Ale Agatka to dobra dziewczynka i koleżanka :aniol: !! Na pewno mu oddała :lol2: !!
Przez te cztery dni zapadła na Agatkomanię i nie może się zatrzymać :lol2:
Zatem może i dzisiejszy traffic w capsowym skrócie nam odda :lol2: ?? :lol: Bo Agatka dzisiaj właśnie znów jeździ ulicami Poznania :tanczy: !! :lol: Raz tylko widziałem , ale i to dobre :lol2: !!
obieżyświat pisze:..pal licho jego zegarek :lol2:
Obi :> nie bądź niedobry :> Jaruś na takiego zmartwionego wyglądał :hahaha: Pewnie już nigdy nikomu nic nie pożyczy :hahaha:
Ejjhhhh :lol2: !! nie było tak źle , a Agatka jak już pisałem to świetna dziewczyna i nikogo nie byłaby w stanie skrzywdzić :P !! A już tym bardziej nikomu nic zabrać :tanczy: !! Tylko w piękny żarcik potrafiła obrócić całą sytuację :tanczy: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Bo Agatka dzisiaj właśnie znów jeździ ulicami Poznania
Nie oglądałem, bo sądziłem, że podczas specjalnego wydania z Wiednia trafficu nie będzie :(
Ale jeżeli to na tym ma polegać ta Agatki "ciężka praca w Poznaniu" ... :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Nie oglądałem, bo sądziłem, że podczas specjalnego wydania z Wiednia trafficu nie będzie :(
Szkoda , ze nie oglądałeś :/ !! No ale trudno :) !!

A co do ciężkiej pracy w Poznaniu ,to jeszcze poczekajmy :lol2: !! Jak ostatnio Agatka miała traffic , to późneij nadała jedną bodaj relację :rozglada: ?? :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
Szkoda , ze nie oglądałeś :/ !! No ale trudno :) !!
No trudno, ja coś tam mam :rozglada:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A co do ciężkiej pracy w Poznaniu ,to jeszcze poczekajmy :lol2: !! Jak ostatnio Agatka miała traffic , to późneij nadała jedną bodaj relację :rozglada: ?? :lol2: !!
"Jedną bodaj" - to ja, która nigdy nawet nie uchodziłam za fankę Agaty wiem, że była jedna relacja w dodatku nie na żywo, a Ty, który mienisz się być jej wielkim fanem tego nie wiesz? :o
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:No trudno, ja coś tam mam :rozglada:

notka :szalony: !! :jupi: Ty zawsze potrafisz wejść z pompą ..... znaczy się z capsami i Agatką :tanczy: !!

Zauważyłem , że Agatka nie jeździ żadnymi opłotkami , tylko przez centrum Poznania mknie :tanczy: !! :lol2:

Obrazek

Jaka czarnulka :lol: !! :lol2: :lol2: Normalnie bym jej nie poznał :lol: !! :lol2:
"Jedną bodaj" - to ja, która nigdy nawet nie uchodziłam za fankę Agaty wiem, że była jedna relacja w dodatku nie na żywo, a Ty, który mienisz się być jej wielkim fanem tego nie wiesz? :o
a bo ja to ostatnio muszę pisać szybciej niż myślę :hyh: !! I stąd te niedociągnięcia :ech: !! :red:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wow :shock:

..Agatka znowu w trafficu :?: :o

..jak nie jeździła to nie jeździła :lol2:
..a jak zaczęła to zatrzymać się nie może :lol:

..no a były jeszcze jakieś relacje :rozglada:

..bo dzis czwartek i żadnej czwartkowej relacji :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..jak nie jeździła to nie jeździła :lol2:
..a jak zaczęła to zatrzymać się nie może :lol:
Przemierza wzdłuż i wszerz Poznań i to pewnie w dodatku nie płacąc za benzynę :lol2: !! :tanczy:
..no a były jeszcze jakieś relacje :rozglada:

..bo dzis czwartek i żadnej czwartkowej relacji :rozglada:
Ja nic nie wiem :roll: ?? Ale skoro taka cisza , to to oznacza , że dzisiaj pewnie z tradycji "czwartkowych relacji" nie stała się zadość :rozglada: ?? :ech: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Ależ stała się zadość, stała :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

To była rozmowa na temat monitoringu podczas ulicznych transmisji meczów ;)
Wytłumaczę ten końcowy uśmiech :D Agata zapytała pana policjanta o wynik dzisiejszego meczu, a on odparł, że Polacy wygrają - nie pamiętam jaką przewagą goli :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ależ stała się zadość, stała :lol2:
A jednak :jupi: !! A jednak :jupi: !! Wiedziałem :jupi: !! To znaczy czułem :lol2: !! A nie ważne :szalony: !! Jest -była tradycyjna "czwartkowa relacja" :lol2: !!

Jaka ona piękna :szalony: !! I czemu nigdy nie założyła na siebie w serwisach tego białego żakietu , którego nawet nazwać marynarą nie można taki jest ładny :P !! :lol2: ??
To była rozmowa na temat monitoringu podczas ulicznych transmisji meczów ;)
Wytłumaczę ten końcowy uśmiech :D Agata zapytała pana policjanta o wynik dzisiejszego meczu, a on odparł, że Polacy wygrają - nie pamiętam jaką przewagą goli :lol:
Dzięki za streszczenie noteczko i za capsy oczywiście :lol2: !! :* !! :*
epsztajnek

! I czemu nigdy nie założyła na siebie w serwisach tego białego żakietu , którego nawet nazwać marynarą nie można taki jest ładny :P !! :lol2: ??
Bo jest u siebie, w Pyrlandii :devil: :devil: :devil:
Może, jak rasowe Poznaniaki, za Kongresówką nie przepada i dlatego nie dba o strój kiedy przyjeżdża na dyżur prezenterski :> ;)
epsztajnek

Zwracam honor Agacie ... dzisiejszy dzień był dla Agaty jednak bardzo pracowity, bo oprócz relacji ze stanowiska policyjnego, przygotowała relację z firmy przewozowej, o skutkach strajku kierowców w Hiszpanii.
Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ