Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

epsztajnek pisze:Zwracam honor Agacie ... dzisiejszy dzień był dla Agaty jednak bardzo pracowity, bo oprócz relacji ze stanowiska policyjnego, przygotowała relację z firmy przewozowej, o skutkach strajku kierowców w Hiszpanii.
Obrazek Obrazek Obrazek
O :o To coś mi jednak wczoraj umknęło :D Naszemu punktowi obserwacyjnemu umknęło :> Chyba powołam komisję ds. wyjaśnienia tego "umknięcia" i nie będę łagodna w wyciąganiu konsekwencji :evil: :lol2:

Jak dobrze zatem, dla fanów Agaty, że działam nie w pojedynkę i mam do pomocy tak zacnego i czujnego współpracownika :lol2:
:D
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Naszemu punktowi obserwacyjnemu umknęło
No cóż, wiadomo że najbardziej zawodnym ogniwem jest "czynnik ludzki". :rozglada:
Na szczęście zmieniłem ostatnio taktykę - zafundowałem sobie dodatkowy dysk na archiwa i wygospodarowałem tyle wolnego miejsca na nagrywarce , że codziennie nagrywam TVN24 w godzinach 12-17:40 i wreszcie mogę, mimo pracy, monitorować "DnŻ". Jak w ten weekend zrzucę do archiwum poranki z Agatą , to będę robił nagrania już od 11 :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:
No cóż, wiadomo że najbardziej zawodnym ogniwem jest "czynnik ludzki". :rozglada:
..oj tak czynnik ludzki zawodzi najbardziej :(
..wiem to po sobie :/

..ale cieszę się że mam Was i Wasze nagrywarki :jupi: :lol2:
..dzięki temu czynnik się nie załamuje :szalony:
Na szczęście zmieniłem ostatnio taktykę - zafundowałem sobie dodatkowy dysk na archiwa i wygospodarowałem tyle wolnego miejsca na nagrywarce , że codziennie nagrywam TVN24 w godzinach 12-17:40 i wreszcie mogę, mimo pracy, monitorować "DnŻ". Jak w ten weekend zrzucę do archiwum poranki z Agatą , to będę robił nagrania już od 11 :szalony:
..poranki z Agatką do archiwum :mhm:
..a ja mam nadzieję że często jednak będą okazje do aktualizacji tych archiwów :tanczy:

..no więc póki co wczoraj mieliśmy jednak dwie czwartkowe relacje :tanczy:
..coraz lepiej wygląda nasza sytuacja :D

..tylko że tak :]
..jeśli Agatka pracowała od soboty do teoretycznie należałby jej teraz urlop :mhm:
..teoretycznie :roll:
..bo w praktyce to wygląda przecież tak że ona powinna non stop pracować :lol2:
..tyle miała przez ostatnie miesiące wolnego :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
! I czemu nigdy nie założyła na siebie w serwisach tego białego żakietu , którego nawet nazwać marynarą nie można taki jest ładny :P !! :lol2: ??
Bo jest u siebie, w Pyrlandii :devil: :devil: :devil:
Może, jak rasowe Poznaniaki, za Kongresówką nie przepada i dlatego nie dba o strój kiedy przyjeżdża na dyżur prezenterski :> ;)
Ale czym prędzej powinna zmienić taki tok myślenia , bo to się źle odbija na jej wizerunku medialnym :rozglada: !! A przynajmniej nie tak dobrze jak bym chciał :lol2: !! Biały żakiet to jest to :tanczy: !! :lol2:
obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:
..oj tak czynnik ludzki zawodzi najbardziej :(
..wiem to po sobie :/
I ja to niestety przechodzę :/ !! Notka nie masz się czym łamać , bo tę jedną relację scapsowałaś :) !! Drugą dopełnił epszt i mamy zdaje się komplet i pełny obraz wczorajszego dyżuru Agatki :lol2: !! :tanczy:
..ale cieszę się że mam Was i Wasze nagrywarki :jupi: :lol2:
..dzięki temu czynnik się nie załamuje :szalony:
Co dwie nagrywarki to nie jedna :lol2: !! 8) !! :tanczy:
..poranki z Agatką do archiwum :mhm:
..a ja mam nadzieję że często jednak będą okazje do aktualizacji tych archiwów :tanczy:
Te 4 Poranki z Agatką zajmują chyba bardzo dużo miejsca :lol2: !!! Oby jak najczęściej i najwięcej tego miejsca zajmowały dyżury Agatki :rydzyk: !!
..tylko że tak :]
..jeśli Agatka pracowała od soboty do teoretycznie należałby jej teraz urlop :mhm:
..teoretycznie :roll:
..bo w praktyce to wygląda przecież tak że ona powinna non stop pracować :lol2:
..tyle miała przez ostatnie miesiące wolnego :lol2:
Mnie też nęka ta obawa , ale jeśli nie w weekend , to może zatem w tygodniu Agatkę znów w Warszawie zobaczymy :rozglada: ?? :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieżyświat pisze:..poranki z Agatką do archiwum :mhm:
Zwłaszcza teraz w czasie, kiedy ci, co nie mieli jeszcze ku temu okazji, się urlopują :tanczy:
obieżyświat pisze:..no więc póki co wczoraj mieliśmy jednak dwie czwartkowe relacje :tanczy:
..coraz lepiej wygląda nasza sytuacja :D
Tymczasem dziś nic, zupełnie nic :roll:
marcinkowsky pisze: Mnie też nęka ta obawa , ale jeśli nie w weekend , to może zatem w tygodniu Agatkę znów w Warszawie zobaczymy :rozglada: ?? :lol2:
Jest jeszcze taka możliwość, że w weekend relacjami nas uraczy :rozglada: Albo wieczornymi serwisami :rozglada: Michał Cholewiński, pod nieobecność Agatki, pojawiał się niemalże co tydzień :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:Zwłaszcza teraz w czasie, kiedy ci, co nie mieli jeszcze ku temu okazji, się urlopują :tanczy:
Nawet jeśli Agatkę traktują tylko jako "zamiennik" :evil: !! To ja czekam na nią dzisiaj wieczorem w jej paśmie i w porankowym w niedzielę !! :tanczy:
Tymczasem dziś nic, zupełnie nic :roll:
Bo wczoraj była już w drodze do Warszawy albo odpoczywała przed dzisiejszą drogą :lol2: !!
Jest jeszcze taka możliwość, że w weekend relacjami nas uraczy :rozglada: Albo wieczornymi serwisami :rozglada: Michał Cholewiński, pod nieobecność Agatki, pojawiał się niemalże co tydzień :rozglada:
Chciałbym dożyć takiej chwili , kiedy Agatka niemalże codziennie będzie się pojawiała w serwisach i aż mi się będzie chciało włączać telewizora , bo będę doskonale wiedział , kogo się spodziewać :lol2: !!

Ejjjhhh -takie życie bez niespodzianek też mogłoby być całkiem przyjemne :lol2: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Dżastina pisze:Zwłaszcza teraz w czasie, kiedy ci, co nie mieli jeszcze ku temu okazji, się urlopują :tanczy:
Nawet jeśli Agatkę traktują tylko jako "zamiennik" :evil: !! To ja czekam na nią dzisiaj wieczorem w jej paśmie i w porankowym w niedzielę !! :tanczy:
..no wiem :roll:
..szanse na spotkanie dzis z Agatką maleją bardziej niż wyjście naszej drużyny na Euro z grupy :/
..wnioskuję po rozkładzie dyżurów :roll:
Bo wczoraj była już w drodze do Warszawy albo odpoczywała przed dzisiejszą drogą :lol2: !!
..oby znów nie zapadła na 4-miesięczny wiosenny sen :rozglada:
..sen tym razem letni :hmm:
..i nic na razie nie stoi na przeszkodzie by ta sytuacja tak wyglądała nadal :ech:
Ejjjhhh -takie życie bez niespodzianek też mogłoby być całkiem przyjemne :lol2: !! :tanczy:
..nasze życie z Agatką zawsze będzie jedną wielką zagadką :)
..a poprzez to niespodzianką ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze: Chciałbym dożyć takiej chwili , kiedy Agatka niemalże codziennie będzie się pojawiała w serwisach i aż mi się będzie chciało włączać telewizora , bo będę doskonale wiedział , kogo się spodziewać :lol2: !!

Mogłoby, oj mogłoby :lol2: Pamiętam moje cotygodniowe spotkania weekendowe z Pawłem w paśmie wieczornym :lol2:
obieżyświat pisze:..oby znów nie zapadła na 4-miesięczny wiosenny sen :rozglada:
..sen tym razem letni :hmm:
Obi :> Bez przesady. Ileż można spać :rozglada:
obieżyświat pisze:
..i nic na razie nie stoi na przeszkodzie by ta sytuacja tak wyglądała nadal :ech:
Też mi się tak wydaje, niestety :uhh: On ma bliżej niż Agatka i to pewnie dlatego :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:Mogłoby, oj mogłoby :lol2: Pamiętam moje cotygodniowe spotkania weekendowe z Pawłem w paśmie wieczornym :lol2:
Zawsze widziałaś, że on na Ciebie czeka :lol2: !! Nie było tej niepewności , ale niecierpliwość na kolejne spotkanie zawsze :lol2: !!

Niestety my , znów musimy obejść się smakiem :/ !! Agatki nie ma :( !!
Też mi się tak wydaje, niestety :uhh: On ma bliżej niż Agatka i to pewnie dlatego :uhh:
Łódź , a Poznań :roll: ?? Poznań na pewno piękniejszy , ale niestety odleglejszy :/ !!
epsztajnek

A więc Agata wyczerpała na ten tydzień limit wystąpień :(
Na osłodzenie, kilka dodatkowych klatek porankowych - Agatka pijąca aqua mate ;) i flirtująca z Jarkiem ( no bardziej na odwrót :> )
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

epsztajnek pisze:A więc Agata wyczerpała na ten tydzień limit wystąpień :(
Na osłodzenie, kilka dodatkowych klatek porankowych - Agatka pijąca aqua mate ;) i flirtująca z Jarkiem ( no bardziej na odwrót :> )
No jasne, że na odwrót :D Agata tylko z grzeczności reagowała na jego zaczepki :D Ale tak chłodno, że następnego dnia już przy niej nie siedział, tylko próbował przekupić zegarkiem :devil:
A propos :D Agata oddała mu ten zegarek, bo miał go następnego dnia w Austrii :D
:arrow: Obrazek
epsztajnek

Przypomniała mi się słynna w Warszawie, przedwojenna ballada podwórkowa :
"... tak z nią flirtował, aż przebrał miarę
skradł jej całusa , ona mu zegarek... " :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
epsztajnek pisze:A więc Agata wyczerpała na ten tydzień limit wystąpień :(
No jasne, że na odwrót :D Agata tylko z grzeczności reagowała na jego zaczepki :D Ale tak chłodno, że następnego dnia już przy niej nie siedział, tylko próbował przekupić zegarkiem :devil:
Czyli , że znów rozumiem żywimy się wspomnieniami :roll: ?? :lol2: :lol2: Ajjjhh -jakie to życie przewidywalne :lol2: !! :hyh:
Ale wielkie dzięki epszt za podtrzymywanie nas na duchu :) !!
Najbardziej żywa historia jednego .... pewnego zegarka Jarka :devil: !! :lol2:
epsztajnek pisze:
not that kind pisze:A propos :D Agata oddała mu ten zegarek, bo miał go następnego dnia w Austrii :D
:arrow: Obrazek
epsztajnek pisze:Przypomniała mi się słynna w Warszawie, przedwojenna ballada podwórkowa :
"... tak z nią flirtował, aż przebrał miarę
skradł jej całusa , ona mu zegarek... " :devil:
No , no , no no :grozi: !! :lol: Co to to nie :grozi: !! Agatka nigdy by się ani na jedno , ani na drugie nie zdobyła :lol2: !! :tanczy: !! Ufam jej i w nią wierzę :lol2: !! Żadnych flirtów w pracy pod moim okiem :lol2: :grozi: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Z aktualności :D Aneta Dawidzińska będzie jutro w Poranku, ale z tego co mówiła, wynika, że wybiera się na urlop nad polskie morze :D Zatem ktoś chyba będzie musiał ją zastąpić w Poranku :D A kto? :D Najprawdopodobniej Agata :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Z aktualności :D Aneta Dawidzińska będzie jutro w Poranku, ale z tego co mówiła, wynika, że wybiera się na urlop nad polskie morze :D Zatem ktoś chyba będzie musiał ją zastąpić w Poranku :D A kto? :D Najprawdopodobniej Agata :D
Oooooo :o ?? A to ciekawe wieści :D !! :lol2:

Czyli , że jutro mogę pospać godzinkę dłużej , a dopiero w poniedziałek .... tfuuuuu we wtorek sprawdzić , czy Agatka , czy Krzysztof G. :D ??

Ale czuję po kościach , ze raczej Agatka :tanczy: !! :lol2:
ODPOWIEDZ