O :o To coś mi jednak wczoraj umknęło

Jak dobrze zatem, dla fanów Agaty, że działam nie w pojedynkę i mam do pomocy tak zacnego i czujnego współpracownika

Moderator: Łukasz
O :o To coś mi jednak wczoraj umknęło
No cóż, wiadomo że najbardziej zawodnym ogniwem jest "czynnik ludzki". :rozglada:Naszemu punktowi obserwacyjnemu umknęło
..oj tak czynnik ludzki zawodzi najbardziejepsztajnek pisze:No cóż, wiadomo że najbardziej zawodnym ogniwem jest "czynnik ludzki". :rozglada:Naszemu punktowi obserwacyjnemu umknęło
..poranki z Agatką do archiwum :mhm:Na szczęście zmieniłem ostatnio taktykę - zafundowałem sobie dodatkowy dysk na archiwa i wygospodarowałem tyle wolnego miejsca na nagrywarce , że codziennie nagrywam TVN24 w godzinach 12-17:40 i wreszcie mogę, mimo pracy, monitorować "DnŻ". Jak w ten weekend zrzucę do archiwum poranki z Agatą , to będę robił nagrania już od 11 :szalony:
Ale czym prędzej powinna zmienić taki tok myślenia , bo to się źle odbija na jej wizerunku medialnym :rozglada: !! A przynajmniej nie tak dobrze jak bym chciałepsztajnek pisze:Bo jest u siebie, w Pyrlandii :devil: :devil: :devil:! I czemu nigdy nie założyła na siebie w serwisach tego białego żakietu , którego nawet nazwać marynarą nie można taki jest ładny!!
??
Może, jak rasowe Poznaniaki, za Kongresówką nie przepada i dlatego nie dba o strój kiedy przyjeżdża na dyżur prezenterski :>
I ja to niestety przechodzę :/ !! Notka nie masz się czym łamać , bo tę jedną relację scapsowałaśobieżyświat pisze:..oj tak czynnik ludzki zawodzi najbardziejepsztajnek pisze:No cóż, wiadomo że najbardziej zawodnym ogniwem jest "czynnik ludzki". :rozglada:Naszemu punktowi obserwacyjnemu umknęło![]()
..wiem to po sobie :/
Co dwie nagrywarki to nie jedna..ale cieszę się że mam Was i Wasze nagrywarki :jupi:![]()
..dzięki temu czynnik się nie załamuje :szalony:
Te 4 Poranki z Agatką zajmują chyba bardzo dużo miejsca..poranki z Agatką do archiwum :mhm:Na szczęście zmieniłem ostatnio taktykę - zafundowałem sobie dodatkowy dysk na archiwa i wygospodarowałem tyle wolnego miejsca na nagrywarce , że codziennie nagrywam TVN24 w godzinach 12-17:40 i wreszcie mogę, mimo pracy, monitorować "DnŻ". Jak w ten weekend zrzucę do archiwum poranki z Agatą , to będę robił nagrania już od 11 :szalony:
..a ja mam nadzieję że często jednak będą okazje do aktualizacji tych archiwów :tanczy:
Mnie też nęka ta obawa , ale jeśli nie w weekend , to może zatem w tygodniu Agatkę znów w Warszawie zobaczymy :rozglada: ??..tylko że tak :]
..jeśli Agatka pracowała od soboty do teoretycznie należałby jej teraz urlop :mhm:
..teoretycznie![]()
..bo w praktyce to wygląda przecież tak że ona powinna non stop pracować![]()
..tyle miała przez ostatnie miesiące wolnego
Zwłaszcza teraz w czasie, kiedy ci, co nie mieli jeszcze ku temu okazji, się urlopują :tanczy:obieżyświat pisze:..poranki z Agatką do archiwum :mhm:
..a ja mam nadzieję że często jednak będą okazje do aktualizacji tych archiwów :tanczy:
Tymczasem dziś nic, zupełnie nicobieżyświat pisze:..no więc póki co wczoraj mieliśmy jednak dwie czwartkowe relacje :tanczy:
..coraz lepiej wygląda nasza sytuacja
Jest jeszcze taka możliwość, że w weekend relacjami nas uraczy :rozglada: Albo wieczornymi serwisami :rozglada: Michał Cholewiński, pod nieobecność Agatki, pojawiał się niemalże co tydzień :rozglada:marcinkowsky pisze: Mnie też nęka ta obawa , ale jeśli nie w weekend , to może zatem w tygodniu Agatkę znów w Warszawie zobaczymy :rozglada: ??
Nawet jeśli Agatkę traktują tylko jako "zamiennik"Dżastina pisze:Zwłaszcza teraz w czasie, kiedy ci, co nie mieli jeszcze ku temu okazji, się urlopują :tanczy:
Bo wczoraj była już w drodze do Warszawy albo odpoczywała przed dzisiejszą drogąTymczasem dziś nic, zupełnie nic![]()
Chciałbym dożyć takiej chwili , kiedy Agatka niemalże codziennie będzie się pojawiała w serwisach i aż mi się będzie chciało włączać telewizora , bo będę doskonale wiedział , kogo się spodziewaćJest jeszcze taka możliwość, że w weekend relacjami nas uraczy :rozglada: Albo wieczornymi serwisami :rozglada: Michał Cholewiński, pod nieobecność Agatki, pojawiał się niemalże co tydzień :rozglada:
..no wiemmarcinkowsky pisze:Nawet jeśli Agatkę traktują tylko jako "zamiennik"Dżastina pisze:Zwłaszcza teraz w czasie, kiedy ci, co nie mieli jeszcze ku temu okazji, się urlopują :tanczy:!! To ja czekam na nią dzisiaj wieczorem w jej paśmie i w porankowym w niedzielę !! :tanczy:
..oby znów nie zapadła na 4-miesięczny wiosenny sen :rozglada:Bo wczoraj była już w drodze do Warszawy albo odpoczywała przed dzisiejszą drogą!!
..i nic na razie nie stoi na przeszkodzie by ta sytuacja tak wyglądała nadal :ech:Jest jeszcze taka możliwość, że w weekend relacjami nas uraczy :rozglada: Albo wieczornymi serwisami :rozglada: Michał Cholewiński, pod nieobecność Agatki, pojawiał się niemalże co tydzień :rozglada:
..nasze życie z Agatką zawsze będzie jedną wielką zagadkąEjjjhhh -takie życie bez niespodzianek też mogłoby być całkiem przyjemne!! :tanczy:
Mogłoby, oj mogłobymarcinkowsky pisze: Chciałbym dożyć takiej chwili , kiedy Agatka niemalże codziennie będzie się pojawiała w serwisach i aż mi się będzie chciało włączać telewizora , bo będę doskonale wiedział , kogo się spodziewać!!
Ejjjhhh -takie życie bez niespodzianek też mogłoby być całkiem przyjemne!! :tanczy:
Obi :> Bez przesady. Ileż można spać :rozglada:obieżyświat pisze:..oby znów nie zapadła na 4-miesięczny wiosenny sen :rozglada:
..sen tym razem letni :hmm:
Też mi się tak wydaje, niestety :uhh: On ma bliżej niż Agatka i to pewnie dlatego :uhh:obieżyświat pisze:..i nic na razie nie stoi na przeszkodzie by ta sytuacja tak wyglądała nadal :ech:Jest jeszcze taka możliwość, że w weekend relacjami nas uraczy :rozglada: Albo wieczornymi serwisami :rozglada: Michał Cholewiński, pod nieobecność Agatki, pojawiał się niemalże co tydzień :rozglada:
Zawsze widziałaś, że on na Ciebie czekaDżastina pisze:Mogłoby, oj mogłobyPamiętam moje cotygodniowe spotkania weekendowe z Pawłem w paśmie wieczornym
![]()
Łódź , a PoznańTeż mi się tak wydaje, niestety :uhh: On ma bliżej niż Agatka i to pewnie dlatego :uhh:
No jasne, że na odwrótepsztajnek pisze:A więc Agata wyczerpała na ten tydzień limit wystąpień
Na osłodzenie, kilka dodatkowych klatek porankowych - Agatka pijąca aqua matei flirtująca z Jarkiem ( no bardziej na odwrót :> )
Czyli , że znów rozumiem żywimy się wspomnieniaminot that kind pisze:No jasne, że na odwrótepsztajnek pisze:A więc Agata wyczerpała na ten tydzień limit wystąpień
Na osłodzenie, kilka dodatkowych klatek porankowych - Agatka pijąca aqua matei flirtująca z Jarkiem ( no bardziej na odwrót :> )
Agata tylko z grzeczności reagowała na jego zaczepki
Ale tak chłodno, że następnego dnia już przy niej nie siedział, tylko próbował przekupić zegarkiem :devil:
No , no , no no :grozi: !!
Oooooo :o ?? A to ciekawe wieścinot that kind pisze:Z aktualnościAneta Dawidzińska będzie jutro w Poranku, ale z tego co mówiła, wynika, że wybiera się na urlop nad polskie morze
Zatem ktoś chyba będzie musiał ją zastąpić w Poranku
A kto?
Najprawdopodobniej Agata
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości