Nikt z redakcji jej nie poparł. Zapewne większość myśli, że jest kapryśna i stroi fochy.
No akurat jakis czas temu w wywiadzie chyba dla dziennika 'Polska' Piotr Kraśko powiedział, że zgadza się z Hanką.
Tam nie pracują aż tak ciemni ludzie, żeby uwazali czyjś protest za strojenie fochów...
(na którego ślubie była świadkiem. Jakim trzeba być wyrachowanym, by 'zabrać' męża najlepszej przyjaciółce. Ale cóż. Moim zdaniem zrobiła Kindze wielką przysługę )
Tutaj już trochę przeginasz i robisz się hieną. Rozumiem, że niektórzy uwazają, że na forum internetowym można wszystko, ale wywlekanie prywatnych spraw, o których się nie ma zielonego pojecia to skandal! Skąd niby wiesz, że małżeństwo Lisa nie rozpadło się przez Kingusie (nomen omen równiez królową polskich szmatławców).
Wyjaśnijmy coś sobie. Ja nie robię zadymy o ich zarobki, tylko szukam przyczyny przyjścia Hanki do ''Wiadomości'' i żadne racjonalne uzasadnienie poza pieniędzmi, nie przychodzi mi na myśl.
No to cieszę się, że w końcu to sobie wyjasniliśmy i jezeli już doszlismy do takiego wniosku to proponuję zamknąc dyskusję. Wszak chyba każdy z nas idzie do pracy dla pieniędzy, więc nie wiem o co tyle krzyku. Ale nie sądzę, by w Wydarzeniach zarabiała dużo gorzej, zwłaszcza będąc 'kochanką szefa programu'.
Bo jest. Kurs chodzenia, zakupy w Mediolanie. A co, pójdzie w koszta. (Dobrze, że nie zamówiła sobie kursu uwodzenia
Ten kurs to była bujda zdaje się Faktu. Została zdementowana, więc poraz kolejny radzę nie czerpać informacji z takiego źródła! A jeżeli już czerpiecie, to wierzcie też w to co piszą o Kindze Rusin.
Lisowie - zarabiają więcej niż w Polsacie, niestety za NASZE pieniądze...
Już pisałam- abonament, który nie jest opłacany nawet przez połowę Polaków, i który trzeba podzielić jeszcze miedzy radio i telewizję, z pewnością nie jest źródłem dochodów Hanki. Te pieniądze raczej idą na jakieś TVP Polonia czy osrodki regionalne. Poza tym zaznaczam raz jeszcze- Kraśko i inni są finansowani w ten sam sposób!