..ale dzis w końcu się udało :jupi:
..mam nadzieję że wszystko będzie tak jak piszecie a nawet lepiej

..czekam na Wasze relacje

..bo ja chyba nie dam rady dotrzymać kroku Agatce :rozglada:
..kiedy ta się już rozpędzi

Moderator: Łukasz
Cierpimy , ojjjhh cierpimy i tracimy , żeby zyskać :spiewa: !!obieżyświat pisze:..sesja mnie pożarła tak że nawet nie mam czasu myśleć o przyjemnościach :hmm:
..ale dzis w końcu się udało :jupi:
Hehe :rozglada: !! No właśnie :rozglada:..mam nadzieję że wszystko będzie tak jak piszecie a nawet lepiej:rydzyk:
Bardzo :rydzyk: !!..czekam na Wasze relacje![]()
Wiemy na ile stać rozpędzoną Agatkę , więc mam nadzieję , że buciki podbite..bo ja chyba nie dam rady dotrzymać kroku Agatce :rozglada:
..kiedy ta się już rozpędzi
Może już jutro o Poranku :rozglada:marcinkowsky pisze:Hehe :rozglada: !! No właśnie :rozglada:obieżyświat pisze:..mam nadzieję że wszystko będzie tak jak piszecie a nawet lepiej:rydzyk:
Pod warunkiem, że będzie co relacjonować :rozglada:marcinkowsky pisze:Bardzo :rydzyk: !!..czekam na Wasze relacje![]()
Sprzęt w gotowości, oby tylko tvn24 materiału do nagrywania dostarczyła :rozglada:marcinkowsky pisze:Wiemy na ile stać rozpędzoną Agatkę , więc mam nadzieję , że buciki podbite!! :tanczy: I nagrywarki naoliwione
!! :rozglada:
Zdaje się , że nic z tego nie wyszło :ech: ?? :spiewa: !!Dżastina pisze:Może już jutro o Poranku :rozglada:
I zdaje się , że nie ma coPod warunkiem, że będzie co relacjonować :rozglada:
I wygląda na to , że nie dostarczyła , a sprzęt leży odłogiem :spiewa: !! :ech:Sprzęt w gotowości, oby tylko tvn24 materiału do nagrywania dostarczyła :rozglada:
Zatem spróbujmy jeszcze raz :rozglada: Może jutro? :rozglada:marcinkowsky pisze:Zdaje się , że nic z tego nie wyszło :ech: ?? :spiewa: !!Dżastina pisze:Może już jutro o Poranku :rozglada:
Możemy jedynie pospekulować czy Agatka miała się dziś z relacjami pojawić, a transmisje i retransmisje jej w tym przeszkodziły :mhm:marcinkowsky pisze:I zdaje się , że nie ma coPod warunkiem, że będzie co relacjonować :rozglada:?? :hyh:
Nie do końca :rozglada:marcinkowsky pisze:I wygląda na to , że nie dostarczyła , a sprzęt leży odłogiem :spiewa: !! :ech:Sprzęt w gotowości, oby tylko tvn24 materiału do nagrywania dostarczyła :rozglada:
To gramy w odbijanegoDżastina pisze:Zatem spróbujmy jeszcze raz :rozglada: Może jutro? :rozglada:
Może być i takMożemy jedynie pospekulować czy Agatka miała się dziś z relacjami pojawić, a transmisje i retransmisje jej w tym przeszkodziły :mhm:
Nie samą Agatką nagrywara żyjeNie do końca :rozglada:
U mnie na pewno nie nie samąNie samą Agatką nagrywara żyje??
I mają nagrywary rację :tanczy: !! Bo trzeba stwierdzić obiektywnie , że jakby żyły tylko dla i na Agatce , to kiepsko by na tym wyszłyepsztajnek pisze:U mnie na pewno nie nie samąNie samą Agatką nagrywara żyje??
![]()
x:
U Notki też nie :rozglada:
Chłopakom raczej nie :hahaha: Ale ja narzekać nie zamierzamkamilo pisze:Notka, chyba nie o taką Agatę im chodziło.
Oj! Pocieszy, pocieszy :rozglada:kamilo pisze:Może Was pocieszy fakt, że Krzysiek G. jest w jakieś podróży, co daje zwiększone szanse na Agat(k)ę w weekend. Ten weekend. :rozglada:
Wszysttko wskazuje na to, że sobie i Agatce :rozglada:obieżyświat pisze:
..dlaczego ten jej dyżur w Poranku na który z utęsknieniem czekamy tak się oddala w czasie![]()
..bo jak się wkurzę to jutro nie wstanę o wpół do szóstej![]()
![]()
..ciekawe komu zrobię na złość![]()
Hmmnot that kind pisze:No faktJa zaspałam
Byłam święcie przekonana, że Agata będzie dopiero w weekend :rozglada:
bardzo proszę :rydzyk: !!Tak więc epsztajnek, jeśli masz capsy od 5.30 do 6.45, to ratuj![]()
Nic się nie stało , neteczko nic się nie stałoW ogóle nawalam ostatnioJak ja mogłam dać capsy Łukasika w wątku Agaty
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 8 gości