Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:Ja zaś proponuję nie zaśmiecać wątku Agaty zbędnymi fotkami innych lasek z konkurencyjnych (z nazwy) stacji ;) A jeśli już ktoś to zrobi, to tym dobitniej widać jak bardzo Agata nad nimi góruje, więc cel nadawcy nieosiągnięty ;)
Nas nikt nie urobi i nie nie przekabaci :nie: !! , bośmy za mocno urobieni i wstawieni :lol2: !! :tanczy:
Ja dzisiaj Poranek TVN24 tylko z fonią mam, więc bardzo dziękuję za wszelkie obrazki :P
Lepszy rydz niż nic :lol2: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Kochani, wiadomo nie od dziś, że Twinki uwielbia forumowe prowokacje i nie można zbytnio przejmować się jego postami :roll:
Znacie tę opowieść o rosyjskim carze , który często urządzał wystawne uczty dla bojarów , a na koniec kazał ich batożyć, żeby im się za bardzo w głowach nie pomieszało? No więc po wczorajszej uczcie Agatka postanowiła nas swoim dzisiejszym strojem psychicznie wybatożyć, aby nam się za bardzo w głowach nie poprzewracało. :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tinky'ego znamy, ależ oczywiście :d Ale Agatki srogiej jak car... czy raczej caryca nie znałam :hahaha:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Ja zaś proponuję nie zaśmiecać wątku Agaty zbędnymi fotkami innych lasek z konkurencyjnych (z nazwy) stacji ;) A jeśli już ktoś to zrobi, to tym dobitniej widać jak bardzo Agata nad nimi góruje, więc cel nadawcy nieosiągnięty ;)
Nas nikt nie urobi i nie nie przekabaci :nie: !! , bośmy za mocno urobieni i wstawieni :lol2: !! :tanczy:
Ale to zabrzmiało :lol: Jednakże brzmi bardzo autentycznie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Kochani, wiadomo nie od dziś, że Twinki uwielbia forumowe prowokacje i nie można zbytnio przejmować się jego postami :roll:
Forumowe lincze :devil: !! Ja bym to tak nazwał :devil: !! A , ze tylko słowne i bezpodstawne , to nie bolą :P !! :D
Znacie tę opowieść o rosyjskim carze , który często urządzał wystawne uczty dla bojarów , a na koniec kazał ich batożyć, żeby im się za bardzo w głowach nie pomieszało? No więc po wczorajszej uczcie Agatka postanowiła nas swoim dzisiejszym strojem psychicznie wybatożyć, aby nam się za bardzo w głowach nie poprzewracało. :devil:
Za późno i tak się juz poprzewracało i w pamięci będę miał ten niedzielny stroik tak długo jak będzie trzeba :lol2: !! Nawet następne dwa , czy 3 lata :devil: !!
not that kind pisze:Tinky'ego znamy, ależ oczywiście :d Ale Agatki srogiej jak car... czy raczej caryca nie znałam :hahaha:
Caryca Agatka :devil: !! :hahaha: Najsroższa prezenterka pod względem strojów :hahaha: !! No tak źle to jeszcze nie jest :hahaha: !! :lol2:
Dzięki za capsy :P !! :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

E tam :/ Jarek już podziękował Agacie za współpracę i powiedział, że przez to, że będzie miał gościa, nie będzie skrótu informacji :/

Ale i tak bardzo ładnie dzisiaj współpracowali :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

No właśnie :mhm: Podziękował już jej :roll: A ja myślałam, tak przynajmniej słyszałam, że w wakacje Poranki od 5.55 do 12.00 :rozglada:

:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

not that kind pisze:No właśnie :mhm: Podziękował już jej :roll: A ja myślałam, tak przynajmniej słyszałam, że w wakacje Poranki od 5.55 do 12.00 :rozglada:
Jak dobrze, że ja nie wstawałam na dzisiejszy poranek z takim nastawieniem, bo mogłabym teraz nie przeżyć tego rozczarowania :spiewa:

Fajne te łączenia "trójkątowe" :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

No to masz jeszcze trójkąty :lol2: Plus duet Agaty z czarną planszą :lol2:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:
not that kind pisze:No właśnie :mhm: Podziękował już jej :roll: A ja myślałam, tak przynajmniej słyszałam, że w wakacje Poranki od 5.55 do 12.00 :rozglada:
Jak dobrze, że ja nie wstawałam na dzisiejszy poranek z takim nastawieniem, bo mogłabym teraz nie przeżyć tego rozczarowania :spiewa:
Ykkkkkkhhhh :> :( :( :( !! mogłyście nic nie pisać , że w ogóle była taka szansa na to ,że Poranek dzisiaj miał być dłuższy :( !! Teraz będę czuł niedosyt , pomimo tego , że jeszcze przed chwilą czułem się taki syty :neutral: !!

Żartuje :lol2: !! :tanczy: Jak można nie być sytym , kiedy od wpół do szóstej jest się na nogach i w biegu : pomiędzy telewizorem , komputerem i psem , którego trzeba było wyprowadzić na spacer :lol2: !! Na dzisiaj dosyć już telewizji :tanczy: !!
}{ypnosea pisze:E tam :/ Jarek już podziękował Agacie za współpracę i powiedział, że przez to, że będzie miał gościa, nie będzie skrótu informacji :/
kolejny dowód , że Jarek nas czyta :lol: !! Pozdrowienia :lol2: !! Pragnę jednak wyjaśnić , że dzisiaj aż tak bardzo zły z powodu tego , że zagadał skrót nie jestem :lol2: !! Coż za wyrozumiałość z mojej strony :lol2: !! :szalony:
Ale Agatka nadała tyle wspaniałych serwisów , w tym skrótów też , że na dzisiaj mi starczy :lol2: !!
Ale i tak bardzo ładnie dzisiaj współpracowali :brawa:
Jarosław z Agatką , bo ona to raczej robi wszystko , żeby unikać bezpośrednich starć z nim na wizji , a on robi wszystko , żeby do nich doprowadzać :lol: !! Z reguły p oserwisach próbował ją "zaczepiać" , mówiąc , a to: "mówiłem, żeby nie zapowiadała przeglądu prasy, ale tak już jest z młodą damą..... " :lol: !! Albo , że skoro Agata tak mówi, to .... , etc. i można mnożyć takie przykłady :D

Najważniejsze , że na koniec powiedział Agatce: "do zobaczenia" i mam nadzieję , że już jutro :tanczy: !! O tej samej porze i w tym samym miejscu :tanczy: !! :lol2:
Fajne te łączenia "trójkątowe" :tanczy:
A pewnie , że fajne :D !! Nie tylko fajnie to wygląda , ale i brzmi , kiedy Agatka ma dwóch reporterów na głowie :lol2: !!
Akcja z czarną planszą też była dobra :lol: !! Agatka już wątpiła , czy Mariusz się pojawi , czy nie , ale w końcu się pojawił :D !!

Ajjjhhh :tanczy: !! Cóż za poranek :szalony: !!
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

not that kind pisze:Umówmy się, że skoro ani Ty nie oglądasz non stop TVN24, ani ja non stop Polsat News, to nie będziemy zajmowali głosu w kwestii tego kto, kiedy i jak się zachował, bo nie mamy do tego prawa, skoro nie jesteśmy stałymi widzami :devil:
:rozglada: Yyy, prawie się nie znamy :rozglada: a Ty już chcesz się umawiać? :lol2: No ale niech Ci będzie :D , polubiłem Cię od pierwszego capsa Obrazek, możemy się umówić że już więcej nie będę wsadzał kija w TVN-isko Obrazek
not that kind pisze: Znalazł się znawca oczu :devil:
Hmm, co masz na myśli? :> A propos oczu, czy nie uważacie że @ robi strasznie duże oczy podczas czytania z promptera? Obrazek Bajka o czerwonym kapturku mi się przypomina :D Tym bardziej że na innym forum pisałem że nie podobają mi się jej uszy :lol2:
not that kind pisze:A to już dzisiejsza Agata :) Stroju jej bronić dzisiaj nie będę :devil:
Śmiało można powiedzieć że @ wypracowała swój własny, niepowtarzalny styl Obrazek Ciekawe czy inne Wielkopolanki też? Obrazek
not that kind pisze:A może zabolał Cię fakt, że Agata zasłużyła sobie w tvn24 na taką adorację wręcz? :lol2:
Nic mnie nie boli :D No może czasem głowa ale rzadko bo nie nadużywam :D Adoratorki też mam :P
obieżyświat pisze:..nie wiem dlaczego nasze i TW opinie są takie skrajne :roll:
Mój umysł, jakże światły Obrazek, jest otwarty na inne stacje, dzięki temu mogę obiektywnie i bez emocji oceniać panie. Panowie jakby mniej mnie interesują :lol2: A Wy ograniczacie się tylko do jednego wątku. Pewnie myślicie że Ziemia jest płaska a Kopernik była kobietą Obrazek
}{ypnosea pisze: Ja zaś proponuję nie zaśmiecać wątku Agaty zbędnymi fotkami innych lasek z konkurencyjnych (z nazwy) stacji ;)
A widzisz. Czyli jednak Ci się podobają :lol2: O @ chyba nigdy nie powiedziałaś - laska Obrazek
not that kind pisze: Kochani, wiadomo nie od dziś, że Twinki uwielbia forumowe prowokacje i nie można zbytnio przejmować się jego postami :roll:
Amen :)

Piszecie, czepia się. OK, chcieliscie to macie :lol2: Serwis o 10:30 ... półtora godziny ...
Półtora, półtorej to liczebniki ułamkowe, nieodmienne. Powiemy półtorej godziny (nie półtora godziny!), półtorej mili, ale np. półtora kilograma, półtora jabłka itd. Innymi słowy dla rzeczowników rodzaju męskiego obowiązuje forma półtora, dla żeńskiego zaś - półtorej. Warto dodać, że w połączeniu z przymiotnikami, niezależnie od rodzaju, używamy formy półtora i piszemy ją łącznie z przymiotnikiem, np. półtoraminutowy, półtoragodzinna itp.
http://www.zadajpytanie.pl/pytanie/2922
Półtora to może być litra :lol2: np. żołądkowej gorzkiejObrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

TinkiWinki pisze: :rozglada: Yyy, prawie się nie znamy :rozglada: a Ty już chcesz się umawiać? :lol2:
Teoretycznie ,w praktyce nigdy ;) !!
Hmm, co masz na myśli? :> A propos oczu, czy nie uważacie że @ robi strasznie duże oczy podczas czytania z promptera? Obrazek Bajka o czerwonym kapturku mi się przypomina :D Tym bardziej że na innym forum pisałem że nie podobają mi się jej uszy :lol2:
No cóż, masz prawo do tego , zeby coś ci się nie podobało ,ale czasami z przesadą korzystasz z tego prawa :?
Mój umysł, jakże światły Obrazek, jest otwarty na inne stacje, dzięki temu mogę obiektywnie i bez emocji oceniać panie. Panowie jakby mniej mnie interesują :lol2: A Wy ograniczacie się tylko do jednego wątku. Pewnie myślicie że Ziemia jest płaska a Kopernik była kobietą Obrazek
Obrażasz nas :> ?? Czy tylko mi się wydaje :> ?? to , że nie mam czasu na oglądanie innych stacji , zaglądanie i udzielanie się w innych wątkach nie czyni mnie gorszym człowiekiem od Ciebie :] !! Widać miałeś więcej szczęścia w życiu , że tak cię z telewizją w tle ułożyło :? !! Ja przed tiwikiem spędzam minimum wolnego czasu , boć przecież telewizja ogłupia :devil: !!
Piszecie, czepia się. OK, chcieliscie to macie :lol2: Serwis o 10:30 ... półtora godziny ...
[/quote]

I to wszystko co masz do zarzucenia Agatce i jej poprawności językowej :) ?? Uspokoiłeś mnie :) !!
A tak na marginesie całkiem ;) !! Przecinki nie bolą :devil: !! A poprawiają jakość odczytywania postów :) !!

PS. Ale Cię rozochociła świadomość, że to forum jest poczytne :) !! :o
not that kind
Bywalec
Bywalec

TinkiWinki pisze:
not that kind pisze: Znalazł się znawca oczu :devil:
Nic nie mam na myśli i nic nie insynuuję :D Teraz zaś interesuje mnie, co ci mówią oczy Agaty, kiedy są takie duże :> :D
Idąc za ciosem - znawca uszu się znalazł :devil:
not that kind pisze:A to już dzisiejsza Agata :) Stroju jej bronić dzisiaj nie będę :devil:
Śmiało można powiedzieć że @ wypracowała swój własny, niepowtarzalny styl Obrazek Ciekawe czy inne Wielkopolanki też? Obrazek
Och :D Nie tylko Wielkopolanki :D Szukać daleko nie trzeba :) Wystarczy pstryknąć pilotem tu i ówdzie :D Wszędzie bezguście podobne do dzisiejszego, podkreślam - dzisiejszego, Agaty :D
Adoratorki też mam :P
Udowodnij posiadanie choć jednej :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ale się Wam tu wesoło zrobiło :rozglada: Jak widać pojawienie się Agatki w tv wzbudza skrajne emocje :rozglada: Moje są jak najbardziej pozytywne :tanczy: Nawet mi jej dzisiejszy strój nie wadził :tanczy: Jest tak dobra w tym co robi i co najważniejsze widać,że jej to sprawia ogromną przyjemność (choć, co niektórzy, zdają się tego nie zauważać :>), że małe niedociągnięcia garderobiane schodzą na plan drugi :tanczy: Nie wiem czy będę tak łaskawa, kiedy Agatka założy którąś ze swoich falbaniastych bluzeczek :mhm: :rozglada:
marcinkowsky pisze:
PS. Ale Cię rozochociła świadomość, że to forum jest poczytne :) !! :o
TW zawsze chciał być sławny :lol2:
not that kind pisze:
Adoratorki też mam :P
Udowodnij posiadanie choć jednej :)
Nie musi :lol2: Ja jestem na pierwszym miejscu długiej listy :lol2:

A czy jutro o Poranku przywita nas ktoś piękny? :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Miałem już nie trollować. To będzie ostatni :lol2: (przypomniał mi się fragment z Dnia świra z panią w pociągu żrącą chipsy :D)
marcinkowsky pisze:I to wszystko co masz do zarzucenia Agatce i jej poprawności językowej :) ?? Uspokoiłeś mnie :) !!
W zasadzie oglądałem TVN24 od 10 do 10:40 (tak leciał sobie w tle). O 10 powiedziała coś w stylu ... czeka nas dzisiaj szewski poniedziałek a to wszystko przez protest przewoźników ... Czy aby na pewno szewski poniedziałek to trafne określenie? Nie wiem, nie znam się, jestem nie tutejszy :)
marcinkowsky pisze:A tak na marginesie całkiem ;) !! Przecinki nie bolą :devil: !! A poprawiają jakość odczytywania postów :) !!
Myślę że brak przecinków nie jest aż takim problemem co nadmiar kropek :]
marcinkowsky pisze: PS. Ale Cię rozochociła świadomość, że to forum jest poczytne :) !! :o
Nie wiem co rozumiesz przez poczytne ale chyba nie masz złudzeń że ktoś ważny z TVN czyta to forum :lol2: Chyba jednak mają ciekawsze zajęcia :lol2: Co najwyżej mogę wzbudzać zachwyt swoim jakże wysublimowanym poczuciem humoru u gimnazjalistów Obrazek
not that kind pisze: Nic nie mam na myśli i nic nie insynuuję :D Teraz zaś interesuje mnie, co ci mówią oczy Agaty, kiedy są takie duże :> :D
Może to że powinna profilaktycznie udać się do okulisty :D W okularkach wyglądałaby bardziej seks.... sympatycznie :lol2: No i wizualne IQ skoczyłoby conajmniej o kilkanaście punktów Obrazek
not that kind pisze: Idąc za ciosem - znawca uszu się znalazł :devil:
Pozostając w klimatach Czerwonego kapturka Obrazek Przyczepiłem sie do uszu i oczów ale za to bardzo podobają mi się jej ząbki Obrazek
not that kind pisze: Udowodnij posiadanie choć jednej :)
yyy mmm eee aaa no więc ... a własciwie dlaczego ja mam Ci się tłumaczyc z czegokolwiek? :>
Dżastina pisze: Ale się Wam tu wesoło zrobiło :rozglada: Jak widać pojawienie się Agatki w tv wzbudza skrajne emocje :rozglada: Moje są jak najbardziej pozytywne :tanczy: Nawet mi jej dzisiejszy strój nie wadził :tanczy: Jest tak dobra w tym co robi i co najważniejsze widać,że jej to sprawia ogromną przyjemność (choć, co niektórzy, zdają się tego nie zauważać :>), że małe niedociągnięcia garderobiane schodzą na plan drugi :tanczy: Nie wiem czy będę tak łaskawa, kiedy Agatka założy którąś ze swoich falbaniastych bluzeczek :mhm: :rozglada:
I ty, Brutusie, przeciw mnie? :lol2:
Dżastina pisze: Nie musi :lol2: Ja jestem na pierwszym miejscu długiej listy :lol2:
Pierwszym miejscu czarnej listy Obrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

W okularkach wyglądałaby bardziej seks.... sympatycznie
Jestem za :plus: Zza okularów ( oczywiście dobrze dobranych ) te boskie ślepka byłyby jeszcze bardziej cudowne :tanczy: :tanczy: :tanczy:
A co do Czerwonego Kapturka, to nie mam nic przeciwko temu , aby być zjedzonym właśnie przez TEGO wilka ( a raczej wilczycę :lol: )
ODPOWIEDZ