}{ypnosea pisze:not that kind pisze:No właśnie :mhm: Podziękował już jej

A ja myślałam, tak przynajmniej słyszałam, że w wakacje Poranki od 5.55 do 12.00 :rozglada:
Jak dobrze, że ja nie wstawałam na dzisiejszy poranek z takim nastawieniem, bo mogłabym teraz nie przeżyć tego rozczarowania :spiewa:
Ykkkkkkhhhh :>

!! mogłyście nic nie pisać , że w ogóle była taka szansa na to ,że Poranek dzisiaj miał być dłuższy

!! Teraz będę czuł niedosyt , pomimo tego , że jeszcze przed chwilą czułem się taki syty

!!
Żartuje

!! :tanczy: Jak można nie być sytym , kiedy od wpół do szóstej jest się na nogach i w biegu : pomiędzy telewizorem , komputerem i psem , którego trzeba było wyprowadzić na spacer

!! Na dzisiaj dosyć już telewizji :tanczy: !!
}{ypnosea pisze:E tam :/ Jarek już podziękował Agacie za współpracę i powiedział, że przez to, że będzie miał gościa, nie będzie skrótu informacji :/
kolejny dowód , że Jarek nas czyta

!! Pozdrowienia

!! Pragnę jednak wyjaśnić , że dzisiaj aż tak bardzo zły z powodu tego , że zagadał skrót nie jestem

!! Coż za wyrozumiałość z mojej strony

!! :szalony:
Ale Agatka nadała tyle wspaniałych serwisów , w tym skrótów też , że na dzisiaj mi starczy

!!
Ale i tak bardzo ładnie dzisiaj współpracowali :brawa:
Jarosław z Agatką , bo ona to raczej robi wszystko , żeby unikać bezpośrednich starć z nim na wizji , a on robi wszystko , żeby do nich doprowadzać

!! Z reguły p oserwisach próbował ją "zaczepiać" , mówiąc , a to: "mówiłem, żeby nie zapowiadała przeglądu prasy, ale tak już jest z młodą damą..... "

!! Albo , że skoro Agata tak mówi, to .... , etc. i można mnożyć takie przykłady
Najważniejsze , że na koniec powiedział Agatce: "do zobaczenia" i mam nadzieję , że już jutro :tanczy: !! O tej samej porze i w tym samym miejscu :tanczy: !!
Fajne te łączenia "trójkątowe" :tanczy:
A pewnie , że fajne

!! Nie tylko fajnie to wygląda , ale i brzmi , kiedy Agatka ma dwóch reporterów na głowie

!!
Akcja z czarną planszą też była dobra

!! Agatka już wątpiła , czy Mariusz się pojawi , czy nie , ale w końcu się pojawił

!!
Ajjjhhh :tanczy: !! Cóż za poranek :szalony: !!