Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

Dżastina pisze:Ale się Wam tu wesoło zrobiło :rozglada:
..ja bym powiedział że teraz mamy atmosferę jak w beznadziejnych produkcjach typu 'Dzień świra' :?
..na którą to produkcję iść do kina musiałem choć bardzo nie chciałem :?
..no ale cóż ;)
..wszystko trzeba przetrwać ;)
..bo to wszystko dla Agatki :aniol:
A czy jutro o Poranku przywita nas ktoś piękny? :lol2:
..jeśli ja mam się wypowiedzieć to powiem że niestety nie :(
..dobra passa dla fanów Agatki chyba się definitywnie skończyła ;(

..chyba że Aneta też wybiera się wkrótce na urlop :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
Dżastina pisze:Ale się Wam tu wesoło zrobiło :rozglada:
..ja bym powiedział że teraz mamy atmosferę jak w beznadziejnych produkcjach typu 'Dzień świra' :?
..na którą to produkcję iść do kina musiałem choć bardzo nie chciałem :?
..no ale cóż ;)
..wszystko trzeba przetrwać ;)
..bo to wszystko dla Agatki :aniol:
Atmosfera jak atmosfera ;) !! Raz się zagęszcza , a raz rozrzedza ;) !! Zniesiemy każdego oprawcę i niszczyciela sielskiej atmosfery ;) !! :lol2: No , oczywiście są pewne granice :devil: !! Których mam nadzieję nikt nigdy nie przekroczy , bo inaczej będzie kiepsko :x !!
A czy jutro o Poranku przywita nas ktoś piękny? :lol2:
..jeśli ja mam się wypowiedzieć to powiem że niestety nie :(
..dobra passa dla fanów Agatki chyba się definitywnie skończyła ;(

..chyba że Aneta też wybiera się wkrótce na urlop :rozglada:
Nie tego się spodziewałem wstając dzisiaj jak co dzień ( od jakiegoś czasu ) o umówionej godzinie :/ !! Byłem pewny , że Agatka dzisiaj znowu będzie :/ !! Ehjjjjhhh :/ !! No skończyło się , ale miejmy nadzieję , że to tylko na razie :) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Chłopcy nie przejmujcie się tak tym osobnikiem, który schował się pod nazwą "niepewnego" Teletubisia :devil:
Co prawda wylewa swoje frustracje na forum, które nie wszystkim zapewne się podobają, ale on zachowuje się jak typowe zranione zwierzę ;) Jakby co najmniej Agata albo ktoś z jej otoczenia z 10 razy do niego celnie strzelał, ale nie zabił :devil:

Tak więc jego forumową działalność traktujcie jako jego terapię i cieszcie się, że może to mu pomaga :devil:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Chłopcy nie przejmujcie się tak tym osobnikiem, który schował się pod nazwą "niepewnego" Teletubisia :devil:
Ja się nim nie przejmuję , tylko go nie pojmuję :hyh: !! :devil:
Co prawda wylewa swoje frustracje na forum, które nie wszystkim zapewne się podobają, ale on zachowuje się jak typowe zranione zwierzę ;) Jakby co najmniej Agata albo ktoś z jej otoczenia z 10 razy do niego celnie strzelał, ale nie zabił :devil:
Ale jaki ma w tym wszystkim udział Agatka :uhh: ?? Bogu ducha..... urodę..... i wspaniałość winna Agatka :uhh: ?? :lol2:

A jej otoczenie :mhm: ?? To my -fani :> ?? :lol2:
Tak więc jego forumową działalność traktujcie jako jego terapię i cieszcie się, że może to mu pomaga :devil:
Nie sądzę , by publiczne wylewanie frustracji komukolwiek było w stanie pomóc :? !!

Ja też miałbym prawo do odrobiny frustracji :rozglada: !!
Bo to już drugi dzień się zaczyna jak Agatki nie widać :rozglada: !! :( A dzisiaj sejm i jego obrady , więc znów pewnie z jej strony ciiiszzzzaaaa :uhh: ?? ;(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Chłopcy nie przejmujcie się tak tym osobnikiem, który schował się pod nazwą "niepewnego" Teletubisia :devil:
Ja się nim nie przejmuję , tylko go nie pojmuję :hyh: !! :devil:
..i nie popieram :devil:
Bo to już drugi dzień się zaczyna jak Agatki nie widać :rozglada: !! :( A dzisiaj sejm i jego obrady , więc znów pewnie z jej strony ciiiszzzzaaaa :uhh: ?? ;(
..ależ ależ :lol2:

..wychodząc z domu załapałem się na relację Agatki z Rawicza :jupi:
..mówi o tym że tam za 'dostarczenie' lekarza do szpitala chcą zapłacić 1000 zł :lol2:

..fajny temat :lol2:

..i pytanie do Was :)

..czy to była jedyna relacja :rozglada:
..bo ja wyjść musiałem :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No wreszcie ktoś :lol2: !! :tanczy:
obieżyświat pisze:
..ależ ależ :lol2:

..wychodząc z domu załapałem się na relację Agatki z Rawicza :jupi:
..mówi o tym że tam za 'dostarczenie' lekarza do szpitala chcą zapłacić 1000 zł :lol2:
Fajny temat :lol2: !! Ja to bym nagrody za co innego rozdawał :lol2: !! Muszę się zastanowić nad tym , ile jestem w stanie zapłacić komuś , kto mi taką dziennikarkę jak Agatka do domu przyprowadzi :lol2: !! :lol:

Dopiero w południe się pojawiła :mhm: ?? Rawicz to dość chyba daleko od Poznania jest :roll: ?! Chyba przy granicy z Dolnośląskim -tak więc kawałek musieli jechać :neutral: !!
..i pytanie do Was :)

..czy to była jedyna relacja :rozglada:
..bo ja wyjść musiałem :rozglada:
Twoja strata :lol2: !! Była jeszcze rozmowa :lol2: !! :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Co prawda wylewa swoje frustracje na forum, które nie wszystkim zapewne się podobają, ale on zachowuje się jak typowe zranione zwierzę ;) Jakby co najmniej Agata albo ktoś z jej otoczenia z 10 razy do niego celnie strzelał, ale nie zabił :devil:
Ale jaki ma w tym wszystkim udział Agatka :uhh: ?? Bogu ducha..... urodę..... i wspaniałość winna Agatka :uhh: ?? :lol2:

A jej otoczenie :mhm: ?? To my -fani :> ?? :lol2:
Po części pewnie tak ;)

A oto dzisiejsza Agata :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No proszę :lol2: !! I wszystko już jasne :tanczy: !! :lol2: Jest i relacja i rozmowa ocapsowana :tanczy: !! :lol2:
Już nic nie trzeba dodawać , poza tym , że Agatka dzisiaj w bardzo dobrym nastroju :tanczy: !! :)
noteczko -dziaaaa :* !! :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

not that kind pisze: Chłopcy nie przejmujcie się tak tym osobnikiem, który schował się pod nazwą "niepewnego" Teletubisia :devil:

Psycholożka się znalazła :devil: Jesteś w mylnym błędzie moja droga :lol2:
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:No wreszcie ktoś :lol2: !! :tanczy:
..samemu to nie to samo co we trójkę :?: :lol:
marcinkowsky pisze:Fajny temat :lol2: !! Ja to bym nagrody za co innego rozdawał :lol2: !! Muszę się zastanowić nad tym , ile jestem w stanie zapłacić komuś , kto mi taką dziennikarkę jak Agatka do domu przyprowadzi :lol2: !! :lol:
..taki prezent byłby bezcenny :lol:
..podzieliłbyś się jakby już co.. :?: :lol:
Dopiero w południe się pojawiła :mhm: ?? Rawicz to dość chyba daleko od Poznania jest :roll: ?! Chyba przy granicy z Dolnośląskim -tak więc kawałek musieli jechać :neutral: !!
..a co to na Agatkę :?: :D
..przecie ona obieżyświatka :tanczy:
Twoja strata :lol2: !! Była jeszcze rozmowa :lol2: !! :tanczy:
..ejjjj :ech:

..no to stracilem :/
marcinkowsky pisze:
No proszę :lol2: !! I wszystko już jasne :tanczy: !! :lol2: Jest i relacja i rozmowa ocapsowana :tanczy: !! :lol2:
Już nic nie trzeba dodawać , poza tym , że Agatka dzisiaj w bardzo dobrym nastroju :tanczy: !! :)
noteczko -dziaaaa :* !! :lol2:
..jak zwykle obrazujesz wszystko :brawa:

..a ciekawe czemu w takim dobrym nastroju Agatka :?: :D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

W` relacji o wpół do czwartej miała włosy "trochę bardziej na plecach niż ramionach". Pewno ucichł wiatr, i sobie ( sama :> ) poprawiła.
Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Oooo -epszt szybszy tym razedm od notki :lol2: !! Wyścigi, wyścigi :lol2: ?? :lol2:
obieżyświat pisze:..samemu to nie to samo co we trójkę :?: :lol:
No pewnie , że nie to samo :jupi: !! Samemu ze sobą trudno dyskutować :D !! No przynajmniej ja sam ze sobą nigdy nie musiałem dyskutować , bo wokół mnie jakioś tak dziwnym trafem zawsze było pełno ludzi :roll: ?/ :lol2:
..taki prezent byłby bezcenny :lol:
..podzieliłbyś się jakby już co.. :?: :lol:
:red: Nie potrafię sobie tego szczęśliwego dnia nawet wyobrazić , a co dopiero mówić o dzieleniu :lol2: !! :red:
..przecie ona obieżyświatka :tanczy:
Wszystko na to wskazuje :D !! Non stop w drodze :D !!
..ejjjj :ech:

..no to stracilem :/
Ale mogłeś nadrobić , bo była kolejna relacja :jupi: !!!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Oooo -epszt szybszy tym razedm od notki :lol2: !! Wyścigi, wyścigi :lol2: ?? :lol2:
Nie wyścigi i ani nawet nie konkurencja :lol2: Działanie w dobrej sprawie :lol2:
Nie pogardzicie? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Oooo -epszt szybszy tym razedm od notki :lol2: !! Wyścigi, wyścigi :lol2: ?? :lol2:
Nie wyścigi i ani nawet nie konkurencja :lol2: Działanie w dobrej sprawie :lol2:

Cóż za dyplomatyczna odpowiedź :lol2: !! :tanczy: I jaka po mojej myśli :lol2: !! I jak mi się podoba :lol2: !!
Nie pogardzicie? :D
No nie wiem :roll: ?? Musiałbym się zastanowić :mhm: ?? Bo ja wiem.... :roll: ??

Nieeeeee :lol2: !! Nie pogardzę -w życiu :lol2: !! Takimi perełkami :lol2: !! :* :*
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Agata nie odpoczywa? :o To się wzięła ostro do pracy :tanczy: Tak trzymać :brawa: Może wówczas na nią trafię :rozglada:
ODPOWIEDZ