Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Widzę, że coś ostatnio to PzP nieregularne jest. :neutral: Raz skończy się o 17.30, inny razem o 17.35, a jeszcze innym o 17.45. Raz jest jakaś rozmowa, innym razem jej nie ma. :uhh: Oczywiście ja zawsze załapię się na wersję standardową. :spiewa: Joasiu, ponawiam wczorajszą propozycję. :cicho:
Camilo
Guru
Guru

No i się doczekałem. :jupi: Dziś przed Joanną trudny sprawdzian. :ech: Wiem, że wielce niestosownie jest cieszyć się z czyjeś tragedii, ale to jedyna okazja by ujrzeć Joannę przed ekranem na stojaka. :rozglada: Jeden caps - symbolicznie, niestety - Joasię tylko słychać. Cały czas pokazują zdjęcie z miejsca tragedii. :stop:
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

No tak Asia ma wyjątkowe 'szczęście' do takich nagłych wydarzeń :rozglada: Przypomne chociażby wypadek na pokazie lotniczym albo wypadek rowerzystów.No ładnie sobie radzi,mówi jak katarynka ;) Podoba mi się Jej dociekliwość.I jak to zawsze w przypadku Joasi wszystko mówi swoimi słowami :aniol: I niech ktoś mówi ,że to tylko czytanie z promptera. :stop:
Oczywiście teraz Beata już na ekranie tylko Joasia zniknęła ...echhhh :spiewa: Ale złapałem te kilka sekund Joasi w spódnicy :jupi: :arrow:

Obrazek

Będzie dziś monotematycznie ale ważne ,że z Joasią w tle ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

A ja o 13.00 zapomniałem o Joasi. :rozglada: Tak się zachwycam tym Polsatem News. :spiewa: Jak sądzę, nic nowego mnie nie ominęło :?: :ech:
maxxx

Przez 20 minut była transmitowana konferencja,potem odtworzono rozmowę z Sokołowskim.Joasia dosłownie pojawiła się na 5 minut podsumowała wszystko.A wizualnie była króciutko-o tak wlaśnie-prezentowała mapki ;) :arrow:

Obrazek
maxxx

Ależ dziś te ralacje wszystkie takie szarpane :hmm: Trzeba się dobrze natrudzić żeby Aśki nie pogubić w tym lekkim bałaganie :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trochę polityczniej się zrobiło. :spiewa: Toteż i Joasia troszkę się rozchmurzyła. :racja:
maxxx

Szybko przeskoczyła do swojego stałego studyjka :lol2: Tam i tu jest świetna :tanczy: Kamerki to już ma tak obcykane,że ujęcia zmieniane są praktycznie 'na Jej mrugnięcie' :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu Joasia z jakims dżentelmenem :rozglada: :arrow:

Obrazek

I to by było na tyle.Sporo dziś udało mi się potowarzyszyć Joasi w tym gorącym dniu ;) Pewnie teraz trzeba bedzie znów troche zaczekać na taką uczte :rozglada: No ale zaczeka się bez problemu :D Ale ostatniego zdania to tak bardzo do siebie niech nie bierze. :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Już myślałem, że nie obejrzę magazynu, już się cieszyłem. A tu niespodziewanie Krynia powiedziała Nam: Prosto z Polski. :lol2: Odnośnie dżentelmena, umówmy się, że tego nie widziałem. :spiewa:
maxxx

Już myślałem, że nie obejrzę magazynu, już się cieszyłem. A tu niespodziewanie Krynia powiedziała Nam: Prosto z Polski.
Przyzwyczaj się,tymbardziej,że teraz beda najprawdopodobniej powtórki po 20-stej za 'KNI' :tanczy:
Odnośnie dżentelmena, umówmy się, że tego nie widziałem.
Powiedzmy,że akurat wtedy pokończył tez swoją pracę :lol2:

Mi się teraz marzy Joasia w 'DpD' :rydzyk: Chociaż jeden jedyny raz :rydzyk: Mogli by Jej dac szanse teraz w wakacje-to by było coś pieknego :P
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Przyzwyczaj się,tymbardziej,że teraz beda najprawdopodobniej powtórki po 20-stej za 'KNI'
20-sta to jeszcze gorsza pora niż ta 17-sta. Przynajmniej dla mnie. :ech:
Powiedzmy,że akurat wtedy pokończył tez swoją pracę
O kim mówimy? :lol2:
Mi się teraz marzy Joasia w 'DpD' Chociaż jeden jedyny raz Mogli by Jej dac szanse teraz w wakacje-to by było coś pieknego
Znając życie, to się doczekamy. :spiewa: O broń Ją Panie Boże, by pokazywała się w sierpniu. :grozi: No chyba, że epsztajnek będzie miał włączoną nagrywarkę. :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:20-sta to jeszcze gorsza pora niż ta 17-sta jest. Przynajmniej dla mnie.
No cóż,nie każdy musi byc bliżej ludzkich spraw :spiewa:
O kim mówimy?
Dajmy juz spokój-to pewnie Jej wydawca 8)
Znając życie, to się doczekamy. O broń Ją Panie Boże, by pokazywała się w sierpniu. No chyba, że epsztajnek będzie miał włączoną nagrywarkę.
Z księżyca spadłeś :lol2: Czy Joasia kiedykolwiek kogokolwiek pytała o to kiedy i gdzie ma się pojawić :spiewa:
A tak pozostając w sferze sennej-bo pora juz dosyć późna-to najfajniejszy byłby przeglad prasy,bo Joasia ma już pewne doświadczenia w tej materii :tanczy: O odmarszu nie wspominając... :roll: :roll: :roll: Dobranoc :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No cóż,nie każdy musi byc bliżej ludzkich spraw
Nie każdy jak Ty w czepku urodzony. :spiewa: :spiewa:
Dajmy juz spokój-to pewnie Jej wydawca
Nie widziałeś nigdy Jej wydawcy? :> Taki trochę inny jest - jak znajdę, to go podrzucę. :spiewa:
Z księżyca spadłeś Czy Joasia kiedykolwiek kogokolwiek pytała o to kiedy i gdzie ma się pojawić
... ale przyzwoitość by tego wymagała. :ban:
A tak pozostając w sferze sennej-bo pora juz dosyć późna-to najfajniejszy byłby przeglad prasy,bo Joasia ma już pewne doświadczenia w tej materii
Taki przegląd prasy... :roll: Ech... :?
O odmarszu nie wspominając...
Znając Ją, to zażyczyłaby sobie zgaszenia wszystkich świateł. :cicho:
Dobranoc
Coś ostatnio się wcześniej kładziesz. :rozglada: Dobranoc. :D
maxxx

kamilo pisze:Nie każdy jak Ty w czepku urodzony.
Ja pasuje do czepka jak pani F. do MSZ :hmm:
Nie widziałeś nigdy Jej wydawcy? Taki trochę inny jest - jak znajdę, to go podrzucę.
Może manowego :shock: Ale musiałby byc jakis dziwny żeby Joasię porzucić :rozglada:
... ale przyzwoitość by tego wymagała.
...e tam co się będzie tłumaczyć :lol2:
Taki przegląd prasy... Ech...
Taki przegląd,właśnie taaaaki .... ;(
Znając Ją, to zażyczyłaby sobie zgaszenia wszystkich świateł.
Całkiem mozliwe :lol2:
Coś ostatnio się wcześniej kładziesz. Dobranoc.
Starzeje się człowiek :stop:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ja pasuje do czepka jak pani F. do MSZ
Podobno pani F. to człowiek światły jest. :rozglada:
Może manowego Ale musiałby byc jakis dziwny żeby Joasię porzucić
Nie sądzę - stary jeszcze wczoraj się kręcił. :spiewa: W pracy siedzi czasem od świtu do nocy - często podchodzi do prezentera na koniec Dpd. :rozglada:
...e tam co się będzie tłumaczyć
Widać, że dopiero poluje na męża. :roll:
Całkiem mozliwe
Nie możliwe, a pewne. :lol2: Zrobiła by wszystko, by możliwie jak najbardziej ostudzić Nasz domniemany entuzjazm. :hmm:
Starzeje się człowiek
Oj jakiś Ty stary, dziadku. :stop:
maxxx

kamilo pisze:Nie sądzę - stary jeszcze wczoraj się kręcił. W pracy siedzi czasem od świtu do nocy - często podchodzi do prezentera na koniec Dpd.
Nie znam aż takich szczegółów z życia redakcji,ale może pora się zainteresować. :rozglada:
Widać, że dopiero poluje na męża.
Myślisz,że Joasia by się tłumaczyla z czegoś przed jakimś facetem ha ha :racja:
Nie możliwe, a pewne. Zrobiła by wszystko, by możliwie jak najbardziej ostudzić Nasz domniemany entuzjazm.
Ale wczoraj pewnie coś Jej nie grało :uhh: Pewnie była strasznie zdziwiona,że nikt się nie zachwycił Jej zejściem z mówniczki :shock: Bo akurat po 20stej w powtórkowym wydaniu miały miejsce takie wspaniałości :brawa:
Oj jakiś Ty stary, dziadku.
:spiewa:
ODPOWIEDZ