[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Dzisiaj rozpoczęła się emisja powtórkowa Tańca z gwiazdami. O 13:00 był pierwszy odcinek
Przegapiłam
, chociaż powtórki tego odcinka wyjątkowo mnie nie przyciągają do telewizora, ale jestem dobrej myśli jeśli chodzi o 8 edycję, taka kobieca intujucja 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
8 edycja chyba będzie już na jesień
Na stronie pojawiła się informacja o kastingach:
Chcesz wystąpić w następnej edycji najlepszego tanecznego show w Polsce ?!
Weź udział w castingu dla tancerzy do „Tańca z gwiazdami”?!!
1. Warunki uczestnictwa:
Musisz:
- mieć ukończone 18 lat
- posiadać klasę taneczną minimum „A” w co najmniej jednym stylu tanecznym
- podczas castingu obowiązuje strój do tańców latynoamerykańskich (bez makijażu!)
2. Etapy castingu:
- pokaz 2 tańców wybranych przez choreografa (po jednym tańcu latynoamerykańskim i standardowym)
- przedstawienie pokazowej lekcji tańca
- wywiad przed kamerą
3. Miejsce i data castingu:
26 i 27 czerwca 2008 r. w godz. 10:00 – 16:00
Egurrola Dance Studio
Aleje Jerozolimskie 91
02-089 Warszawa
sala A
4. Rejestracja:
zgłoszenia prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres tzg@tvn.pl podając następujące informacje:
1. Imię i nazwisko
2. Telefon (koniecznie!)
3. Wiek
4. Wzrost/waga
5. Klasę taneczną/styl
6. Najważniejsze osiągnięcia taneczne
7. Zdjęcie
W pierwszej kolejności zostaną przyjęte te osoby, które wyślą zgłoszenie pocztą elektroniczną i otrzymają potwierdzenie telefoniczne uczestnictwa w castingu.

Chcesz wystąpić w następnej edycji najlepszego tanecznego show w Polsce ?!
Weź udział w castingu dla tancerzy do „Tańca z gwiazdami”?!!
1. Warunki uczestnictwa:
Musisz:
- mieć ukończone 18 lat
- posiadać klasę taneczną minimum „A” w co najmniej jednym stylu tanecznym
- podczas castingu obowiązuje strój do tańców latynoamerykańskich (bez makijażu!)
2. Etapy castingu:
- pokaz 2 tańców wybranych przez choreografa (po jednym tańcu latynoamerykańskim i standardowym)
- przedstawienie pokazowej lekcji tańca
- wywiad przed kamerą
3. Miejsce i data castingu:
26 i 27 czerwca 2008 r. w godz. 10:00 – 16:00
Egurrola Dance Studio
Aleje Jerozolimskie 91
02-089 Warszawa
sala A
4. Rejestracja:
zgłoszenia prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres tzg@tvn.pl podając następujące informacje:
1. Imię i nazwisko
2. Telefon (koniecznie!)
3. Wiek
4. Wzrost/waga
5. Klasę taneczną/styl
6. Najważniejsze osiągnięcia taneczne
7. Zdjęcie
W pierwszej kolejności zostaną przyjęte te osoby, które wyślą zgłoszenie pocztą elektroniczną i otrzymają potwierdzenie telefoniczne uczestnictwa w castingu.
Ciekawe czy już jest do kogo dopasowywać tancerzy 

Pojawia się coraz więcej "pewnych" :? nazwisk, akurat o tych czytałam najczęściej: Wolszczak, Richardson, Bujakiewicz, Przybylska, Żmuda-Trzebiatowska, Flinta, dzisiaj pojawiła się Gruchała i Galica, a z facetów to chyba tylko Michalczewski i pewnie ktoś z "Na Wspólnej", dlatego chyba najbardziej jestem ciekawa męskich gwiazd, które pojawią się w programie :hmm: . Ciekawe czy jak zwykle "Fakt" pierwszy poda najpewniejszą listę 

Z tej listy to najchętnie zobaczyłbym Żmudę - trzebiatowską 

Biorąc pod uwagę to, że w poprzedniej edycji tabloidy zaczęły podawać nazwiska uczestników na miesiąc przed emisją programu, to gdzieś na początku sierpnia powinniśmy poznać uczestników 8 edycji :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Ciekawe czy pojawi się takie zaskoczenie jakim była Figura, o której zupełnie się nie mówiło w spekulacjach
Ciekawe czy pojawi się takie zaskoczenie jakim była Figura, o której zupełnie się nie mówiło w spekulacjach

http://reklama.tvn.pl/6902,1494654,cennik.html
Przeglądając cennik zauważyłem koło 17 w niedziele program ''Po prostu tańcz z gwiazdami'' :hmm:
Przeglądając cennik zauważyłem koło 17 w niedziele program ''Po prostu tańcz z gwiazdami'' :hmm:
Pewnie będzie to po prostu powtórka programu "Po prostu tańcz" czyli połączenia TzG i YCD.
Tak...
A ja już myślałam, że zaczynają się pojawiać pierwsze przecieki, a tu tylko jakieś ple, ple, ple 

Małe podsumowanie
Wg. plotek i domysłów zatańczą:
Marta Żmuda-Trzebiatowska
Katarzyna Galica
Sylwia Gruchała
Otylia Jędrzejczak (z Maserakiem)
Monika Richardson

Liczą się tylko Fakty.
Vivat Pudelek!
Otylia zacznie trenować po zakończeniu olimpiady - tak podał pudelek. Czyli co, że niby tydzień czy dwa na treningi - rozśmiesza mnie ten pudel.