[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Adrian ;P »

A po co nowe studio i oprawa? Ta jest bardzo dobra i nie widzę sensu zmieniać :? W każdej edycji zmienia się trochę czołówka...
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

To nie jest program, w którym zmienia się studio, grafikę. Można ją co najwyżej poprawić, odświeżyć.
kamiltvnfan
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: kamiltvnfan »

Ale zmian nigdy nie zawiele, tym bardziej, że studio bez większych zmian od 2005 roku to samo. Może dobudować górne pietro tak jak to widziałem w którejś z zagranicznych edycji?
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Program jest na licencji nic nie można zmieniać poza światłem i jakimiś drobnostkami.
kamiltvnfan
Zbanowany
Zbanowany

Szkoda :(. A jednak zmiany z 8 na 10 par później z 10 na 14 były możliwe. Gdyby TVN chciał mógłby dogadać się ze stroną producencką...
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

kamiltvnfan pisze:Szkoda :(. A jednak zmiany z 8 na 10 par później z 10 na 14 były możliwe. Gdyby TVN chciał mógłby dogadać się ze stroną producencką...
Takie zmiany jak pary są dopuszczalne ponieważ nie zawsze można zaangażować 10 gwiazd czy 14. A w historii Tańca... na świecie nie zmieniono studia nigdzie
kamiltvnfan
Zbanowany
Zbanowany

No ok. Skoro nie można to nie można. Ale drobiazgi jak sam piszesz można, a jednak TVN nie pokusi się o to :( Czołówkę też by odświeżyli :(( ... Jakieś zmiany choćby najmniejsze by się przydały :(
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Powstaje pytanie: po co zmieniać coś co jest dobre?! Tylko dla samej zmiany? Tu zwykłe odświeżenia zupełnie wystarczają. TVN postanowił zmienić oprawę, choć była dobra i co z tego wyszło? Zacytuję tu Objecta ( :D ) - jajecznica!
kamiltvnfan
Zbanowany
Zbanowany

No ja mówię o zmianach drobnych. Zobaczymy, może coś nowego nam TZG zaserwuje :) Mam taką nadzieję.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Ze zmian to pamiętam : zwiększenie ilości par, wprowadzenie freestyle`u i american smooth, zmianę prowadzących, zamianę miejsc w jury, chyba również były jakieś zmiany na widowni, zamianę Sztaby na Szymusia, zamianę Egurroli na Collina w jednej edycji :ech: , chyba też coś się zmieniało w czołówce i tym razem też by mogło, tak dla urozmaicenia :D i nie wiem czy jeszcze coś było :? . Zastanawiam się czy rzeczywiście zatańczy Otylia, obserwuję jej poczynania na Olimpiadzie i nie wiem czy będzie miała nastrój do tańca ;(
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
kamiltvnfan
Zbanowany
Zbanowany

Gdyby wystąpiła to była by to jedna z nielicznych "Gwiazd" Tańca z GWIAZDAMI
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Isadora - Wprowadzenie Freestyle'a ? Przecież on jest od 1 edycji :D Od 6 edycji są nowe tańce - Salsa, American Smooth, Swing, Mambo, tango argentyńskie...
kamiltvnfan
Zbanowany
Zbanowany

Też to miałem napisać właśnie...
Isadora
Bywalec
Bywalec

Bez wątpienia, ale czytałam komentarze na forach sportowych, szczególnie ten, że "złej tanecznicy, to przeszkadza rąbek u spódnicy" :lol2: związany oczywiście z tym nieszczęsnym kostiumem, teraź wyobraź sobie komentarze jak wróci z Olimpiady "na tarczy", i "gwiazdorstwo" Jej nie pomoże, chyba, że tabloidy znajdą sobie ciekawszy "obiekt" wśród 13 par , ale wątpię :hmm:
Isadora
Bywalec
Bywalec

Adrian ;P pisze:Isadora - Wprowadzenie Freestyle'a ? Przecież on jest od 1 edycji :D Od 6 edycji są nowe tańce - Salsa, American Smooth, Swing, Mambo, tango argentyńskie...
wiedziałam, że coś pokręcę :ech:
ODPOWIEDZ