tvnfakty.pl - wszystkie fakty o tvn
Moderator: Łukasz
Re: tvnfakty.pl - wszystkie fakty o tvn
Pojechali mu tam trochę. No, ale nietrudno zgodzic się z komentarzem niejakiego Freshmind: "Tylko o serwisie świadczy to skoro chwytacie się nawet takiej reklamy." Właściwie to niech robią sobie co chcą, tylko nie rozumiem po co na każdym kroku podkreslają, że są lepsi od konkurencji?! Przecież jak się jest najlepszym to nie trzeba tego samemu podkreślać, bo wówczas jaki koń jest każdy widzi. No szkoda, bo mają dużo mozliwości, muszą widocznie jeszcze trochę dojrzeć, by wyleczyć się z kompleksów. A tu ten digart i komenty w całości
http://www.digart.pl/praca/2159903/TVNFANPL.html

Z pewnym opóźnieniem, ale dziękuję...piotrek888 pisze:Gratulacje za tekst dotyczący nowej strony T.Lisa na plejadzie
Na stronie Lisa wkrótce kolejne niespodzianki.

-
- Czasem tu wpada
Co to za dziwna sonda pojawiła się na stronie tvnfakty.pl - najlepszy pojazd na ślub to... - to teraz serwis zajmuje się nową branżą?

Widzę, że sonda zniknęła

Znowu jest sonda: Czym jedziesz do slubu?Greg Haus pisze:Widzę, że sonda zniknęła![]()

-
- Czasem tu wpada
Wypadałoby (w końcu) coś od siebie napisać. 
Nie będę się zbytnio rozpisywał. Na początku chcę powiedzieć, że jestem zaskoczony propozycją. Z miłą chęcią wspomogę redakcję serwisu. Mam nadzieję, że będzie nam się miło współpracowało.
Chciałbym również abyście Wy - userzy Forum jak i pewnie czytelnicy TVNFakty.pl - wskazywali moje błędy, które na pewno będę popełniał. To na pewno umocni i mocno da do zrozumienia przy mojej pracy.
Ponadto przy okazji dziękuję Camillo, że wprowadził mnie całkowicie w życie redakcji a Nice za cenne rady, które na pewno się przydadzą.
Pozdrawiam!

Nie będę się zbytnio rozpisywał. Na początku chcę powiedzieć, że jestem zaskoczony propozycją. Z miłą chęcią wspomogę redakcję serwisu. Mam nadzieję, że będzie nam się miło współpracowało.

Ponadto przy okazji dziękuję Camillo, że wprowadził mnie całkowicie w życie redakcji a Nice za cenne rady, które na pewno się przydadzą.
Pozdrawiam!
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bardzo podoba mi się prowadzenie waszego "news room-u". Gratuluję fajnych i rzeczowych tekstów niejakiemu Kamilowi :brawa:
-
- Czasem tu wpada
Fajnie, że chwalisz serwis, Ale to dzięki Kamilowi vel. Camillo. Nadal uważam, że ten user pisze bardzo dobre teksty. Czasami zazdroszczę mu tego lekkiego pióra i konkretnych informacji.
Na razie z mojej strony pojawił się jeden news, niebawem powinny być kolejne. Niestety na głowie mam też inne sprawy co trochę utrudnia mój udział tutaj.
Na razie z mojej strony pojawił się jeden news, niebawem powinny być kolejne. Niestety na głowie mam też inne sprawy co trochę utrudnia mój udział tutaj.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Obecnie nie ma tam już nic. A co wcześniej tam było?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
No nic. Przy zarządzaniu taką ilością domen i serwerów, wrzuciło mi się na FTP nie to co trzeba.jezarekd pisze:Obecnie nie ma tam już nic. A co wcześniej tam było?