Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

O :o "prosiaczek" :)
Zbliża się jesień i letnie ciuszki powoli odchodzą w odstawkę :(
A swoją drogą to chyba niedługo minie rok joasiowego prostozpolskowania :mhm:
maxxx

Post autor: maxxx »

Zbliża się jesień i letnie ciuszki powoli odchodzą w odstawkę :(
Niech już Ona Nam nie skraca tego lata :rydzyk: Dość , że pogoda bywa jaka bywa i za szczodra nie jest :nie:
A swoją drogą to chyba niedługo minie rok joasiowego prostozpolskowania :mhm:
Tak 3go września :rozglada: To straszna data :cicho:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Asia dziś widze wymiata w Dniu na Żywo :D Troszkę Jej rozmaite konferencje wchodzą w parade ale nawet się przyzwoicie koncza :rozglada: Rozmawiała na temat tarczy z Wierzyńskim.Czyli w tematyce w której się specjalizuje :lol2:
Tutaj uwiecznione fragmenty z żywa gestykulacją :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Hm poza tym to ma względny spokój , jakiś nagłych zdarzeń narazie brak :aniol:
No to na koniec meldunku pare ujęć tej megaaaa faaajnej prezenterki , która jeszcze pozostaje w letniej tendencji ubraniowej ;) :arrow:

Obrazek

Tu uśmiech politowania nad panem ze zwiazku lekkoatletycznego , który sobie po spożyciu zasnał na pekińskim trawniczku :spiewa:

Obrazek

Obrazek
maxxx

Jeden z serwisów praktycznie poleciał przez konferencje Klicha :( A w kolejnych gościła (przy stole) profesora z SGH 8) Znów o tarczy dyskusja była :spiewa: Później podziwiała wysiłek chłopaka , który udał się na 3-kołowym rowerku do Włoch by zwrócic uwagę tym wyczynem na innego chorego chłopaka potrzebującego pomocy .Ostatni serwis to już kilka łączeń z reporterami,szczególnie jedno było fajne ; gdy pytała Skórzyńskiego taka zaniepokojona ' Krzysztof mamy jeszcze jakieś szanse :rydzyk: ' Asiu cierpliwości :aniol: , coś jeszcze do woreczka medalowego może wpadnie :aniol:

Zamyślona :roll:

Obrazek

Obrazek

A tu taka jak ostatnio bardzo często czyli uśmiechnięta :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i zleciał deenżecik , ale tak to jest w miłym towarzystwie :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

O widze dzis TVN24 nie pożałowało Joanny, zesłało spora dawke :lol2:
Nie miałem okazji niestety oglądać owoców tej byności. W PzP tez sie pokazała zapewne :>
epsztajnek

Najtrudniejszy pierwszy krok :D :tanczy: :brawa: :brawa: :brawa:
Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Najtrudniejszy pierwszy krok :D :tanczy: :brawa: :brawa: :brawa:
Taki mały kroczek a cieszy - mnie również :D A już myślałem , że zgaśnie oświetlenie :hmm: Ostatecznie był półmrok :lol2: Ale brawa zasłużone :brawa: :brawa: :aniol:

Zobaczymy jak z jutrem , kurczę nigdy się nie zdradzi , zawsze loteria :grozi: :szalony:
maxxx

No i jest - bardzo pięknie :D Tak Ją trochę z doskoku doglądam , ale widze ,że coś Jej ostatnio bardzo po drodze z p.Wierzyńskim . Już się u Niej chyba pojawił z 3 raz :shock: Poza tym rozmawiała z terapeutką o bulwersującej sprawie zostawienia dziecka na dworcu - czyli coś z tematyki pzp. :rozglada: A jak sobie świetnie poczyna w tych dyskusjach,ech i znów wyszło , że Ją wychwalam :hmm: No to dobra , dziś nie powiem , że pięknie sie prezentuje :lol2: Ach już powiedziałem :cicho: :D Może jeszcze panią Krynie ktoś dziś odwiedzi :aniol:

:arrow: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Może jeszcze panią Krynie ktoś dziś odwiedzi
Ja odwiedze, może być :> Natomiast program na tvn24.pl nie przewiduje w najblizszym czasie żadnych osobistości w studio, ale nie wiem, czy jeszcze praktykują informowanie o gościach na stronie internetowej.

Ale do rzeczy. W końcu udało mi sie na spokojnie na jeden serwis zawiesić oko na twórczości Pani Joasi :D
Dnż to jednak co innego niż denne PzP :lol2: Tutaj to się można wykazać chociaz. Rozmowy bardzo interesujące, szczegolnie ta pierwsza, Joanna bardzo empatycznie wypytywała o możliwe przyczyny postępowania tej niedojrzałej matki...
Natomiast druga rozmowa... no właśnie, to była rozmowa? :D Miałem wrazenie, że Krynia sama sobie odpowiadała na pytania :lol2: No ale wyciągnąć coś na szybko od Pana Wierzyńskiego rzeczywiście stanowi pewien problem- zero dynamizmu :P

Także maxxxie pilnuj, może jeszcze ktoś ciekawy zawita :D
maxxx

Ja odwiedze, może być :>
Może jak najbardziej :D
Natomiast program na tvn24.pl nie przewiduje w najblizszym czasie żadnych osobistości w studio, ale nie wiem, czy jeszcze praktykują informowanie o gościach na stronie internetowej.
Właśnie w tygodniu chyba nie praktykują informowania o gościach dnż.Bo w weekend zdarza mi się widzieć coś takiego.
Także maxxxie pilnuj, może jeszcze ktoś ciekawy zawita :D
No nikt bidulki nie odwiedził ale i tak było sympatycznie jakto z Joasią ;)Chyba , że M.Knapik , ale to raczej nie gość :D Coś za bardzo nie ma ochoty wychodzić zza biurka , toteż dostanie tylko ode mnie dwa capsy za kare ..

Obrazek

.. ale i tak się cieszy :D

Obrazek
maxxx

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I tak na koniec od Joasi dla Nas :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek

:brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
epsztajnek

Na życzenie - poranny serwis z 15 sierpnia
http://www.sendspace.com/file/9patzt
maxxx

epsztajnek pisze:Na życzenie - poranny serwis z 15 sierpnia
http://www.sendspace.com/file/9patzt
O widzisz , dziękuje. :aniol: To taki Poranek w pigułce .Dawno Jej tam nie było.Jaka Ona jest energetyczna , radosna w sam raz na rozbudzenie śpiochów :lol2: Joasia o każdej porze jest fantastyczna :tanczy:
A tak poza oczywistościami rzuciły mi się w oczy dwie rzeczy : fajny ten malutki mikrofon , prawie niewidzialny ;) Już widziałem go u innych , ale u Joasi nigdy się chyba nie pojawił :aniol: No i gdzie Ona to tak pędziła pod koniec filmiku po serwisie :shock: Fajnie tak skoczyła z tych schodków :tanczy:
epsztajnek

Ten zeskok to był najlepszy numer tamtego poranka. Niestety, nie udało mi się zrobić dobrego capsa na temat "Joasia - gimnastyczka", bo napis "PORANEK - POGODA" zasłonił plan.
A dziś , kiedy Łukasik w rozmowie z Kuźniarem wypowiedział już nie pojedyncze słowa, a kilka zdań po chińsku, żałowałem, że nie ma Joasi. Dziewczyna by padła ze śmiechu :hahaha:
maxxx

Ten zeskok to był najlepszy numer tamtego poranka. Niestety, nie udało mi się zrobić dobrego capsa na temat "Joasia - gimnastyczka", bo napis "PORANEK - POGODA" zasłonił plan.
No świetne to było , ile to czasami można interesujących rzeczy zauważyć ;) Ale koordynacja pierwsza klasa zważywszy , że chyba nie miała obuwia sportowego :lol2:
A dziś , kiedy Łukasik w rozmowie z Kuźniarem wypowiedział już nie pojedyncze słowa, a kilka zdań po chińsku, żałowałem, że nie ma Joasi. Dziewczyna by padła ze śmiechu
No tak Ją strasznie śmieszy ten język :tanczy: Szkoda więc , że się kończą te igrzyska ;( Ale i tak jakieś łupy mamy z igrzysk :aniol: Ja na przykład na avatarze żeby daleko nie szukać mam uśmiech na złoty medal :jupi:
ODPOWIEDZ