Zbliża się jesień i letnie ciuszki powoli odchodzą w odstawkę

A swoją drogą to chyba niedługo minie rok joasiowego prostozpolskowania :mhm:
Moderator: Łukasz
Niech już Ona Nam nie skraca tego lata :rydzyk: Dość , że pogoda bywa jaka bywa i za szczodra nie jest :nie:Zbliża się jesień i letnie ciuszki powoli odchodzą w odstawkę![]()
Tak 3go września :rozglada: To straszna data :cicho:A swoją drogą to chyba niedługo minie rok joasiowego prostozpolskowania :mhm:
Taki mały kroczek a cieszy - mnie równieżNajtrudniejszy pierwszy krok:tanczy: :brawa: :brawa: :brawa:
Ja odwiedze, może być :> Natomiast program na tvn24.pl nie przewiduje w najblizszym czasie żadnych osobistości w studio, ale nie wiem, czy jeszcze praktykują informowanie o gościach na stronie internetowej.Może jeszcze panią Krynie ktoś dziś odwiedzi
Może jak najbardziejJa odwiedze, może być :>
Właśnie w tygodniu chyba nie praktykują informowania o gościach dnż.Bo w weekend zdarza mi się widzieć coś takiego.Natomiast program na tvn24.pl nie przewiduje w najblizszym czasie żadnych osobistości w studio, ale nie wiem, czy jeszcze praktykują informowanie o gościach na stronie internetowej.
No nikt bidulki nie odwiedził ale i tak było sympatycznie jakto z JoasiąTakże maxxxie pilnuj, może jeszcze ktoś ciekawy zawita![]()
O widzisz , dziękuje. :aniol: To taki Poranek w pigułce .Dawno Jej tam nie było.Jaka Ona jest energetyczna , radosna w sam raz na rozbudzenie śpiochówepsztajnek pisze:Na życzenie - poranny serwis z 15 sierpnia
http://www.sendspace.com/file/9patzt
No świetne to było , ile to czasami można interesujących rzeczy zauważyćTen zeskok to był najlepszy numer tamtego poranka. Niestety, nie udało mi się zrobić dobrego capsa na temat "Joasia - gimnastyczka", bo napis "PORANEK - POGODA" zasłonił plan.
No tak Ją strasznie śmieszy ten język :tanczy: Szkoda więc , że się kończą te igrzyskaA dziś , kiedy Łukasik w rozmowie z Kuźniarem wypowiedział już nie pojedyncze słowa, a kilka zdań po chińsku, żałowałem, że nie ma Joasi. Dziewczyna by padła ze śmiechu
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 14 gości